Ελεύθερα κανάλια στις 13°E και άλλες απορίες

papis

New member
29 June 2013
15
Γεια σας παιδια
περιμενω μια τηλεοραση που εχω παραγγειλει (samsung f8000) η οποια εχει 2 εισοδο για sat: sat main και sat sub
ξερετε τι ειναι το sat sub?
και μια δευτερη ερωτηση
υπαρχει καποια λιστα με ελευθερα καναλια στο hotbird 13? για να δω αν αξιζει τον κοπο να τραβηξω το καλωδιο της δορυφορικης που εχω μεχρι την τηλεοραση
υπαρχει κατι το αξιολογο να δεις?
ευχαριστω

Re: ελευθερα καναλια

Γειά σου.
Εδώ θα βρεις τα fta κανάλια του δορυφόρου που θες: http://gr.kingofsat.net/pos-13.0E-fta.php
Για το sat sub μήπως είναι για subwoofer όμως καλύτερα να απευθυνθείς στην ενότητα με τις τηλεοράσεις.
Με το καλό να την χαρείς την νέα τβ.

Re: ελευθερα καναλια

Το sat sub είναι δεύτερο δορυφορικό tuner. Αν έχεις μόνο ένα καλώδιο sat, το βάζεις στο main.

Ευχαριστω πολυ παιδια

Επεξεργασία:
εχω καλωδιο απο τη δορυφορικη μου αντενα με lnb προς hotbird 13
το καλωδιο καταληγει πισω απο το γραφειο μου
αγορασα μια νεα τηλεοραση samsung f800 και εχει δορυφορικο δεκτη
ετσι ειπα να ενωσω το καλωδιο σε αυτη να βλεπω κανενα Free καναλι (με ενδιαφερουν περισσοτερο τα παιδικα, αθλητικα, 3d)
το καλωδιο ομως ειναι αρκετα κοντο για να φτασει μεχρι την τηλεοραση (χρειαζομαι ακομα 15 μετρα για να το παρω γυρω γυρω για να μη φαινεται)
υπαρχει τροπος να κανω καμια ενωση για να ενωσω το επιπλεον καλωδιο και να μη χασω ποιοτητα ή καλυτερα να αλλαξω ολο το καλωδιο?
ευχαριστω παιδια

Last edited by a moderator:
Τι μήκος έχει το καλώδιο που έρχεται από την κεραία; Αν το συνολικό μήκος δεν υπερβαίνει τα 30 μέτρα, τα ενώνεις με έναν connector f σε f.

Attachments

• F to f.jpg
    F to f.jpg
    31 KB · Views: 179
Σου λείπουν 15μ αλλά πόσα έχεις?
δηλ.αν έχεις 5μ και θες άλλα 15μ καλύτερα να πάρεις καινούργιο. δεν είναι ακριβό το καλώδιο.
ο δορυφόρος hb είναι εύκολος σχετικά δορυφόρος, οπότε και με μια απλή ένωση δε θα σου κάνει ζημιά.

το συνολικο μηκος θα φτανει περισσοτερο απο 30 μετρα (εχω μεχρι τωρα περιπου 20 μ.)
να χρησιμοποιησω f connector?

Last edited:
Αν το καλώδιο που κατεβαίνει από την κεραία είναι σε καλή κατάσταση (δηλαδή όχι παλιό και φθαρμένο), ναι.

συγγνωμη φιλε serfeim
αλλαζα το ποστ την ωρα που μου εδινες συμβουλη
τωρα
το συνολικο μηκος θα φτανει περισσοτερο απο 30 μετρα (εχω μεχρι τωρα περιπου 20 μ.)
να χρησιμοποιησω f connector?

Δεν βρήκα πιο σχετικό θέμα και ξεθάβω το παρόν:
Υπάρχει fta κανάλι στον hotbird και να δείχνει f1 με πλήρη κάλυψη (δοκιμαστικά, προκριματικά, αγώνας);

Λέω κι εγώ.Σε τηλέφωνο που δέχτηκα από τη Νόβα για προσφορά, μου ανέφεραν για fta κανάλι στον hotbird που δείχνει όλο το τριήμερο.Τέλος πάντων, ας μην βγαίνουμε off topic.
Αντώνη και cyclades ευχαριστώ για την απάντηση.

Και άλλο ψέμα δηλαδή από εκπρόσωπο της Nova για να πείσει κάποιον να γίνει συνδρομητής.