Η αναβάθμιση που έλαβε και μου έστειλε ο nascar1:Τελικά μετά από επικοινωνία με το σέρβις μου έστειλαν νέα έκδοση (1.012) η οποία όπως είπαν διορθώνει το πρόβλημα. Την πέρασα και είμαι στην αναμονή...
Η αναβάθμιση που έλαβε και μου έστειλε ο nascar1:
http://dl.dropbox.com/u/16268379/Δέ...ite HD/PMT Monitor OK IBEC_ELITE_HD_07_20.rar
Καλησπέρα
Έχω αγοράσει τον elite hd και έχω κάνει την εξής βλακεία
Έκανα firmware update και αντί να βάλω elite firmware έβαλα edision. Εγκαταστάθηκε κανονικά (το δέχτηκε ο αποκωδικοποιητής) και κατά την επανεκκίνηση εμφανίστηκε το μενού του edision ο "οδηγός εγκατάστασης" . Το πρόβλημα είναι ότι δεν δέχεται εντολές από το τηλεκοντρόλ (το τηλεκοντρόλ δεν παίζει καθόλου).
Υπάρχει τρόπος να κάνω firmware restore ή hard reset από την πλακέτα έτσι ώστε να επανέρθει το παλιό firmware;
Με universal τηλεκοντρόλ δεν κατάφερα τίποτα ούτε μπόρεσα να βρω κωδικούς τηλεκοντρόλ για elite
Κωδικούς,, edition χρειάζεσαι όχι του elite. Ο δέκτης ακούει τώρα πια σε τ/χ edision.Καλησπέρα
Έχω αγοράσει τον elite hd και έχω κάνει την εξής βλακεία
....
Με universal τηλεκοντρόλ δεν κατάφερα τίποτα ούτε μπόρεσα να βρω κωδικούς τηλεκοντρόλ για elite
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.