Έληξε το συμβόλαιο σταθερής-ίντερνετ

Μόνο ο Cosmote έχει τα Home Telephony Μ60 (17,82€) και Μ280 (22,06€) με 60' προς σταθερά και 250' προς σταθερά και 30' προς κινητά αντίστοιχα αλλά με περίπου τα ίδια λεφτά (19,60€) η Vodaphone δίνει στο Vodaphone 24 απεριόριστα προς σταθερά, 300' προς κινητά και ADSL 24.
Όπως είπα θέλω να πάω σε Starlink και θέλω να κρατήσω απλά το σταθερό μου, οπότε δεν με ενδιαφέρει η Vodafone.
Μήπως θα σε βόλευε η μετατροπή του αριθμού τηλεφώνου σε voip και μετά λειτουργία μέσω starlink;
Πχ.

Και αυτό πολύ χρήσιμο! Ευχαριστώ πολύ και τους δύο!

Όπως είπα θέλω να πάω σε Starlink και θέλω να κρατήσω απλά το σταθερό μου, οπότε δεν με ενδιαφέρει η Vodafone.
Ναι, εγώ το λέω γιατί αν π.χ. έχεις το Cosmote Μ280 κάνεις 60' κλήσεις σε κινητά ο Cosmote θα σε χρεώσει για τα 30 επιπλέον λεπτά, οπότε η Vodaphone βγαίνει αρκετά φθηνότερη. Το internet της Vodaphone το αφήνεις αχρησιμοποίητο ή το έχεις για εφεδρικό αν πάθει κάτι το Starlink.

Όσο αφορά το VoIP καλή ιδέα είναι. Αν το θέλεις σε σταθερή συσκευή χρειάζεται κάποια ενδιάμεση συσκευή. Εγώ έχω τη Modulus με 15€ το χρόνο (δεν περιλαμβάνει εξερχόμενες κλήσεις) και τη χρησιμοποιώ με app στο κινητό. Είναι φοβερά βολικό και δουλεύει παντού (με mobile data, WiFI, ακόμα και στο εξωτερικό κλπ.)

• Like
Reactions: warlock