Ελλάς το μεγαλείο σου

και πολλές υποκλίσεις στον Μήτσο τον Σαράβακα Νο2, τον Σωτήραρο.. την υπερπαιχτούρα που βγάλαμε μόνοι μας

p.s. είναι που ο Γάλλος δεν σκοράρει στα δύσκολα (κατά πως λένε οι ερυθροί αμπάλλεοι...):flipout::flipout::flipout:

άντε, μόνο η Μίλαν από τους πιτσαδόρους έμεινε πια... (κι αυτό εξαιτίας της κλήρωσης που δεν μας την έφερε ακόμα στον οντά μας...):grandpa:

Last edited:
Χτες το βράδυ, είχα παρκάρει στο Παγκράτι.
Μετά από 3 ώρες πάω να πάρω το αυτοκίνητο, με είχαν κλείσει (διπλοπαρκάρισμα και ένας άλλος κόλλησε πίσω μου, κλείνοντας κι έναν άλλον).
Μετά από κορναρίσματα, πήρα την αστυνομία, ήρθαν μετά από κανά μισάωρο, πήραν πινακίδες, έβαλαν κλήσεις και μου είπαν έλα αύριο να το πάρεις, μιας και όλη η Αττική έχει 2 γερανούς αλλά και πάλι δεν πρόκειται να έρθουν.
Το πρωί πήγα και το πήρα, ευτυχώς.
Φυσικά πλήρωσα 2 φορές ταξί (12 ).

Πού κάθεσαι μάναμ??
Στο Παγκράτι Μήτσομ...:flipout::flipout:
Για νά επανέλθουμε στο θέμα.:flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Ελλάς το μεγαλείο σου

Πού κάθεσαι μάναμ??

Σπύρο δεινοπαθούμε εδώ οι Παγκρατιώτες..
υπάρχει πολύ σοβαρό πρόβλημα με χώρους για στάθμευση..
αν δεν το λύσει η Μπιρμπίλω θα αγανακτήσουμε

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ελλάς το μεγαλείο σου

Σπύρο δεινοπαθούμε εδώ οι Παγκρατιώτες..
υπάρχει πολύ σοβαρό πρόβλημα με χώρους για στάθμευση..
αν δεν το λύσει η Μπιρμπίλω θα αγανακτήσουμε

Ντάξει ρέ..
Ευκαιρία να βγαίνετε στούς δρόμους..:flipout::flipout:

Απο ´πράσινη ανάπτυξη´δέν το βλέπω βέβαια,αλλά απο πράσινη εμφάνιση μιά χαρά.:BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ελλάς το μεγαλείο σου

Απο ´πράσινη ανάπτυξη´δέν το βλέπω βέβαια,αλλά απο πράσινη εμφάνιση μιά χαρά.:BDGBGDB55:

Στάνταρ (Λιέγης) αυτό Σπύρο:BDGBGDB55:
κοντά είναι το οικολογικό triple crown...:grandpa:

Πού κάθεσαι μάναμ??

Ετσι βρε παιδιά, το παραξεφτιλίσαμε με τη μπάλα.
Εδώ άλλος δυο μπάλες βάζει (έστω άσεμνες) και τρώει μπαν, μην το παρατραβάτε κι εσείς.

Επανέρχομαι στο θέμα:
Σήμερα στο Παγκράτι και σε όλη την Αθήνα, χιλιάδες φίλαθλοι του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ θα ξενυχτίσουν πανηγυρίζοντας την σπουδαία πρόκριση επί της Ρόμα.
Επίσης εκατοντάδες αναμένονται να πάνε στο αεροδρόμιο για την υποδοχή. Μεταξύ αυτών και φίλαθλοι απ το Παγκράτι. (Δεν είμαι off topic :D)

Επανέρχομαι στο θέμα:
Σήμερα στο Παγκράτι και σε όλη την Αθήνα, χιλιάδες φίλαθλοι του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ θα ξενυχτίσουν πανηγυρίζοντας την σπουδαία πρόκριση επί της Ρόμα.

Αρα παλι θα εχετε προβλημα παρκινγκ εε? :D

Για την περιοχή Αμαρουσίου, που έφαγα μια πίκρα, εχθές, τα γράφω εδώ ή θα μου την ''πέσουν'' οι Παγκρατιώτες??:D:D

Τέλος πάντων, το ρεζουμέ είναι ότι εκείνο το προγραμματισμένο ταξιδάκι για το Παρίσι, ακυρούται. Μου χάλασε τ' ''αμάξι''...:grinning-smiley-043