Ελλάς το μεγαλείο σου

Δημήτρης Θ.

AVClub Fanatic
17 June 2006
12,626
Χτες το βράδυ, είχα παρκάρει στο Παγκράτι.
Μετά από 3 ώρες πάω να πάρω το αυτοκίνητο, με είχαν κλείσει (διπλοπαρκάρισμα και ένας άλλος κόλλησε πίσω μου, κλείνοντας κι έναν άλλον).
Μετά από κορναρίσματα, πήρα την αστυνομία, ήρθαν μετά από κανά μισάωρο, πήραν πινακίδες, έβαλαν κλήσεις και μου είπαν έλα αύριο να το πάρεις, μιας και όλη η Αττική έχει 2 γερανούς αλλά και πάλι δεν πρόκειται να έρθουν.
Το πρωί πήγα και το πήρα, ευτυχώς.
Φυσικά πλήρωσα 2 φορές ταξί (12 ).

Μετά από 3 ώρες πάω να πάρω το αυτοκίνητο, με είχαν κλείσει (διπλοπαρκάρισμα και ένας άλλος κόλλησε πίσω μου, κλείνοντας κι έναν άλλον).
Μετά από κορναρίσματα, πήρα την αστυνομία, ήρθαν μετά από κανά μισάωρο, πήραν πινακίδες, έβαλαν κλήσεις και μου είπαν έλα αύριο να το πάρεις, μιας και όλη η Αττική έχει 2 γερανούς αλλά και πάλι δεν πρόκειται να έρθουν.

Δυο πικρες σε ενα απογευμα και τρεις σε ενα σαββατοκυριακο :flipout::flipout:.

Το παλιό μας σπίτι ήταν κοντά σε κινηματογράφους που εκείνα τα χρόνια είχαν τρομερή κίνηση. Σάββατο απόγευμα γινόταν πανικός καθώς παρκάραν όλοι όπου βρουν. Μερικοί έξυπνοι το αφήναν μπροστά στο Πάρκινγ μας κανονικότατα σαν να μην υπήρχε τπτ εκεί κλείνοντας αφού δεν είχε άλλη έξοδο το πάρκινγκ.

Ήμουν μικρούλης τότε και με την λάσπη είχα καλές σχέσεις.

Μήτσε, καταλαβαίνω τον εκνευρισμό σου ...

θυμήθηκα και εκείνα τα αυτοκόλλητα με τους όνους ... :slapface:

για ποια αυτοκόλλητα λες ρε Δημήτρη, αυτοί θέλουν ενα κουτί
μίνιον στην οροφή και γύρω γύρω τρύπες στο κουτάκι....

Γιατί "Ελλάς το μεγαλείο σου", πού ξερεις ότι πρόκειται για Έλληνες;

Ή ο τίτλος αναφέρεται στην αδυναμία της τροχαίας να μετακινήσει με γερανούς τους παρανομούντες;

Που είχες παρκάρει ρε συ?

Να λες και φχαριστώ που δεν σου'ρθε ο διπλοπαρκαριστής να σου ζητήσει τα ρέστα που του πήραν τις πινακίδες.... :flipout::flipout::flipout:

Να λες και φχαριστώ που δεν σου'ρθε ο διπλοπαρκαριστής να σου ζητήσει τα ρέστα που του πήραν τις πινακίδες.... :flipout::flipout::flipout:

Δεν το καταλαβε οτι πηγε... καρφωτη! :flipout:
Αλλοιως ισως να μην εβρισκε αυτοκινητο / λαστιχα / οτιδηποτε εξειχε, απο την 'δικαιη' αγανακτηση του...:furious3:

Απάντηση: Re: Ελλάς το μεγαλείο σου

Γιατί "Ελλάς το μεγαλείο σου", πού ξερεις ότι πρόκειται για Έλληνες;

Ή ο τίτλος αναφέρεται στην αδυναμία της τροχαίας να μετακινήσει με γερανούς τους παρανομούντες;

To τρίτο :D
Επειδή αυτά γίνονται στην Ελλάδα (μπορεί και σε άλλο κράτος που δεν έχω επισκεφτεί, πχ Πακιστάν ή Αιθιοπία)

Σας παρακαλώ πολύ, το θέμα με το Παγκράτι είναι πολύ παλιό:
"Πάμε πάλι στο Παγκράτι
που ´ναι οι δρομοι του γεμάτοι
με χαρούμενες φωνές την Κυριακή"

Μήτσο δεν το ´ξερες, άς πρόσεχες :flipout::flipout::flipout: