Έλληνας εξωτερικού - Ελληνικά κανάλια

Nikfrance

Banned
27 January 2010
595
Dijon - Corfou
Καλημέρα, είμαι έλληνας εξωτερικού βόρεια γαλλία, και θα ήθελα ένα τρόπο να μου πείτε οι γνώστες,
πως μπορώ να πιάσω τα ελληνικά κανάλια.

έχω ρωτήσει σε διάφορες εταιρίες που δίνουν δορυφορικά προγράμματα εδώ στην γαλλία όπως είναι Canal+ tps κτλ

και ΔΕΝ υπάρχουν ελληνικά κανάλια σε ΚΑΝΕΝΑ πακέτο τους!

Γιατί??

λένε οι γάλλοι ότι τα ελληνικά κανάλια δεν έχουν έρθει σε συμφωνία με γαλλικές εταιρίες ενώ τους έχει ζητηθεί συνεργασία,
και ότι η απάντηση των ελληνικών καναλιών είναι λένε νομοθετικό θέμα!

Τώρα όλα αυτά είναι λίγο περίεργα, πως άλλοι έλληνες του εξωτερικού αμερική, καναδά, αυστραλία,
γερμανία, κύπρο κτλ έχουν πρόσβαση πακέτα κτλ

και εμείς εδώ στην Γαλλία όχι, ok μπορεί ο ελληνισμός στην γαλλία να μην είναι πολύ, που και αυτό σχετικό,
με τα τελευταία επίσημα στοιχεια που έχω 350.000 έλληνες στην γαλλία...

Τέλος πάντων σας κούρασα, θέλω να μου πείτε ένα "οικονομικό" τρόπο να πιάνω τα ελληνικά κανάλια στην βόρειο γαλλία.

Ευχαριστώ Νίκος

Re: έλληνας εξωτερικού - ελληνικά κανάλια

Καλημέρα, είμαι έλληνας εξωτερικού βόρεια γαλλία, και θα ήθελα ένα τρόπο να μου πείτε οι γνώστες,

έχω ρωτήσει σε διάφορες εταιρίες που δίνουν δορυφορικά προγράμματα εδώ στην γαλλία όπως είναι Canal+ tps κτλ

Γιατί??

λένε οι γάλλοι ότι τα ελληνικά κανάλια δεν έχουν έρθει σε συμφωνία με γαλλικές εταιρίες ενώ τους έχει ζητηθεί συνεργασία,

Τώρα όλα αυτά είναι λίγο περίεργα, πως άλλοι έλληνες του εξωτερικού αμερική, καναδά, αυστραλία,

και εμείς εδώ στην Γαλλία όχι, ok μπορεί ο ελληνισμός στην γαλλία να μην είναι πολύ, που και αυτό σχετικό,

Τέλος πάντων σας κούρασα, θέλω να μου πείτε ένα "οικονομικό" τρόπο να πιάνω τα ελληνικά κανάλια στην βόρειο γαλλία.

Ευχαριστώ Νίκος

Αν έχεις την καλωσύνη Νίκο, μπορείς να ορίσεις το "οικονομικό" ?
Ρωτάω γιατί αν είναι στα 20 Ευρώ το μήνα, η λύση του φίλου souzakias είναι καλή ...

Γιατί??

Ευχαριστώ Νίκος

Το start pack της Nova περιλαμβάνει όλα τα ελληνικά κανάλια, αλλά και κάποια ακόμα κανάλια (National Geographic, Eurosport κτλ). Θα πρέπει να αγοράσεις μία συνδρομή από Ελλάδα και να την εγκαταστήσεις στη Γαλλία. Οι υπηρεσίες της Nova εκπέμπονται από το δορυφόρο Hotbird στις 13 ανατολικά, τον ίδιο δορυφόρο που παλαιότερα εξέπεμπε το TPS.

Το κόστος του start pack είναι 20 και κάτι ευρώ το μήνα.

Έχεις ήδη κάποια συνδρομή σε δορυφορικό πακέτο; Πχ Canal+;

Απάντηση: έλληνας εξωτερικού - ελληνικά κανάλια

Welcome to the big Nova Family !!!!!!!
We wish you a pleasant stay abroad !!!!!!!

....κι όλα αυτά με κρυστάλλινη εικόνα και διαυγή ήχο!!!!

Υ.Γ. Τώρα που βλέπω τι έγραψα σκέφτομαι πως έβαλα λίγα θαυμαστικά!!!

απλα τα πραματα κανεις μια συνδεση εδω ελλαδα, και μετα την καρτα μαζι με τον παντρεμενο δεκτη στην γαλλια στο σπιτι σου για να τα δεις.

Φιλε μου κανε μου λίγο πιο λιανά σε παρακαλώ!

Όταν λες σύνδεση να υποθέσω nova η κάτι άλλο??

παντρεμένο δεκτη με κάρτα?? sorry είμαι άσχετος ΔΕΝ καταλαβαίνω τίποτα!

Να υποθέσω κάποιο αποκωδικοποιητή ίσως και κάποιο πιάτο??

Αν έχεις την καλωσύνη Νίκο, μπορείς να ορίσεις το "οικονομικό" ?
Ρωτάω γιατί αν είναι στα 20 Ευρώ το μήνα, η λύση του φίλου souzakias είναι καλή ...

Δεν το συζητώ η λύση 20 το μηνα μου φαίνεται τσάμι!

Το start pack της Nova περιλαμβάνει όλα τα ελληνικά κανάλια, αλλά και κάποια ακόμα κανάλια (National Geographic, Eurosport κτλ). Θα πρέπει να αγοράσεις μία συνδρομή από Ελλάδα και να την εγκαταστήσεις στη Γαλλία. Οι υπηρεσίες της Nova εκπέμπονται από το δορυφόρο Hotbird στις 13 ανατολικά, τον ίδιο δορυφόρο που παλαιότερα εξέπεμπε το TPS.

Το κόστος του start pack είναι 20 και κάτι ευρώ το μήνα.

Έχεις ήδη κάποια συνδρομή σε δορυφορικό πακέτο; Πχ Canal+;

Δεν το ήξερα ότι η nova "παίζει" εδώ γαλλία, βεβαια θα πρέπει να αγοράσω τον εξοπλισμό να υποθέσω??

και φυσικά την συνδρομή κάνα 50ρίκο το μηνα?? :trytofly:

Όχι δεν έχω κανένα πακέτο satelite ή canal+ ή tps κτλ...δεν χρειάζονται πίστεψε με!

Βλέπω 20 κανάλια ψηφιακά είναι υπέρ αρκετά! + 100 κανάλια μέσο ADSL από την εταιρία που παίρνω net, έχω ρωτήσει επίσης και εκεί (orange) για τα ελληνικά κανάλια ΔΕΝ είχαν κανένα πακέτο!

Tο start pack 20 το μηνα μου φαίνεται καλούλη, θέλω εξοπλισμό τι χρειάζομαι??

Ευχαριστώ όλους σας παιδιά να είσαστε καλά!

Νίκος :fahne90:

Πείτε μου τι να κάνω τώρα που θα κατέβω διακοπές τον ιούλιο να τα κανονίσω! και πάλι ευχαριστώ!

Μπορείς να μας πεις αν θέλεις ποιο είναι το κόστος ανά μήνα της σύνδεσης internet με τα 100 κανάλια που έχεις και αν περιλαμβάνει απεριόριστα τηλέφωνα για να κάνουμε μια σύγκριση με Ελλάδα;

Απάντηση: Re: έλληνας εξωτερικού - ελληνικά κανάλια

Μπορείς να μας πεις αν θέλεις ποιο είναι το κόστος ανά μήνα της σύνδεσης internet με τα 100 κανάλια που έχεις και αν περιλαμβάνει απεριόριστα τηλέφωνα για να κάνουμε μια σύγκριση με Ελλάδα;

39,90 το μηνα όλα μέσα! Orange, πρώην Wanadoo france telecom

Δηλαδή: internet μέχρι 20 mega (στην περιοχή μου είμαι έξω από μεγάλη πόλη είμαι στα 12 mega)

100 κανάλια δορυφορικά (όχι ελλάδα) ψηφιακά,είναι μέσα και όλα τα κανάλια τα γαλλικά φυσικά.

Με τις γνωστες δυνατότητες ενοικίαση films (αυτό επί πληρωμή περνάει extra στο λογαριασμό).

+ αρκετά κανάλια έχεις και την δυνατότητα να δεις πολλές εκπομπές και σειρές ότι ώρα θέλεις
κανεις επιλογή πατάς play και παίζει, sorry αν αναφέρομαι με λεπτομέρειες δεν ξέρω τι υπάρχει από αυτά στην ελλάδα!

Σταθερό τηλέφωνο απεριόριστο σε 74 χώρες!

+ 1 ώρα δωρεάν κινητά τηλεφωνα στην γαλλική επικράτεια!

Επίσης απεριόριστα SMS από το PC (γραμμή adsl)

Όλα αυτά με 39,90 και είναι και η πιο ακριβή εταιρία...

Όλες οι άλλες εταιρίες βρίσκονται στα 29,90 με τα ίδια σχεδόν Options.

Σας βάζω και λίγα link απο εταιρίες που δίνουν net,

είναι καμιά 10ριά, ο ανταγωνισμός μεγάλος πόλεμος μεταξύ των εταιριών, και ΜΕΓΑΛΟ όφελος τελικά στον καταναλωτή.

bouygues.fr

free.fr

numericable.fr

dartybox

Sfr.fr

alice.fr

Η πιο οικονομική λύση για να έχεις τα ελληνικά κανάλια είναι μια συνδρομή στην Νοva 20 ευρώ (start pack) + τον αποκωδικοποιητή του πακέτου.
Μετά χρειάζεσαι ένα πιάτο 60 εκατοστά προς τον Hotbird 13 E και είσαι ok

Παρα πολύ ωραία!

Έκανα μια βόλτα στη nova.gr ο αποκωδικοποιητής έχει 50 + start pack φυσικά,

εδώ πρέπει να δώσω φαντάζομαι ελληνική διεύθυνση δεν δέχονται παραγγελίες από εξωτερικό...

γίνετε αυτό, το δε πιάτο απλά 60 εκατοστά? τίποτα άλλο ?

Άντε μετά να βρω τον Hotbird 13 E άλλη ιστορία αυτό ας φτάσουμε εκεί και σας ξανά ενοχλώ!

Ευχαριστώ!

Νίκος

Ελληνική διεύθυνση, και μπορείς να προπληρώσεις την συνδρομή σου νομίζω για ένα χρόνο

Το πιάτο 60 είναι αρκετό,και το καλώδιο φυσικά που συνδέεται στον δεκτη.

Είναι εύκολος δορυφόρος,με μια μικρή πυξίδα βρίσκοντας τον νότο,δεν θα έχεις πρόβλημα να στοχεύσεις τα 13 ανατολικά

Ακριβώς. Δε νομίζω να έχεις πρόβλημα να βρεις ελληνική διεύθυνση.
Το σταρτ πακ, είναι η καλύτερη λύση για σένα.

Tο είχα ξανακούσει από άλλους ότι "παίζει" η nova στο εξωτερικό αλλα δεν ήμουν βέβαιος,είχα πάρει τηλέφωνο και την nova και μου είχαν πει ότι ΔΕΝ πουλάνε στην ευρώπη και δεν πιάνει!

Mετά φυσικά το παράτησα αν θυμάμαι καλά δεν υπήρχε και φτηνό πακέτο τότε!

Τώρα προφανώς δεν θα τους πω ότι θα ταξιδέψει ο εξοπλισμός στο εξωτερικό...

Ευχαριστώ παιδιά!

Νίκος

Re: Απάντηση: έλληνας εξωτερικού - ελληνικά κανάλια

Tο είχα ξανακούσει από άλλους ότι "παίζει" η nova στο εξωτερικό αλλα δεν ήμουν βέβαιος,είχα πάρει τηλέφωνο και την nova και μου είχαν πει ότι ΔΕΝ πουλάνε στην ευρώπη και δεν πιάνει!

Mετά φυσικά το παράτησα αν θυμάμαι καλά δεν υπήρχε και φτηνό πακέτο τότε!

Τώρα προφανώς δεν θα τους πω ότι θα ταξιδέψει ο εξοπλισμός στο εξωτερικό...

Ευχαριστώ παιδιά!

Νίκος

Φιλε Νικο καλησπέρα,

βρίσκομαι κι εγώ Γαλλία (νότια) και ψάχνω για να κάνω το ίδιο πράγμα.
Μήπως μπορείς να κάνεις update να ενημερώσεις εάν τελικά τα κατάφερες; Τι πιάτο έβαλες; Χρειάζεται να κάνω κάτι παραπάνω από ότι ειπώθηκε προηγουμένως στη συζήτηση;

Και μια ρώτηση προς τους ειδικούς. Χρειάζεται να προσέξω κάτι συγκεκριμένο όταν αγοράσω τηλεόραση ώστε να βλέπω νοβα στη Γαλλία;

Νίκος

Φιλε Νικο καλησπέρα,

βρίσκομαι κι εγώ Γαλλία (νότια) και ψάχνω για να κάνω το ίδιο πράγμα.
Μήπως μπορείς να κάνεις update να ενημερώσεις εάν τελικά τα κατάφερες; Τι πιάτο έβαλες; Χρειάζεται να κάνω κάτι παραπάνω από ότι ειπώθηκε προηγουμένως στη συζήτηση;

Και μια ρώτηση προς τους ειδικούς. Χρειάζεται να προσέξω κάτι συγκεκριμένο όταν αγοράσω τηλεόραση ώστε να βλέπω νοβα στη Γαλλία;

Νίκος
Τίποτα ιδιαίτερο δεν χρειάζεται....
Συγγενής ή φίλος στην Ελλάδα να κάνει σύνδεση.. και πακέτο ο εξοπλισμός στην Γαλλία....

Τίποτα ιδιαίτερο δεν χρειάζεται....
Συγγενής ή φίλος στην Ελλάδα να κάνει σύνδεση.. και πακέτο ο εξοπλισμός στην Γαλλία....

thank you mouse, θα μου στείλουν μόνο αποκωδικοποιητή και κάρτα από Ελλάδα και θα βάλω πιάτο από εδώ

Ευχαριστώ

επισήμως, απαγορεύεται να βγάλεις την κάρτα απο την Ελλάδα, αλλά αν το τηρούσαν θα έχαναν τους μισούς συνδρομητές.

thank you mouse, θα μου στείλουν μόνο αποκωδικοποιητή και κάρτα από Ελλάδα και θα βάλω πιάτο από εδώ

Ευχαριστώ

Θέλει πρώτα ενεργοποίηση στην Ελλάδα η κάρτα,και καλό είναι εάν κάποτε κολλάει και χρειαστεί να πάρεις τη νόβα από ελληνικό κινητό...

Θέλει πρώτα ενεργοποίηση στην Ελλάδα η κάρτα,και καλό είναι εάν κάποτε κολλάει και χρειαστεί να πάρεις τη νόβα από ελληνικό κινητό...
μπορείς να πάρεις και με SKYPE για την ενεργοποίηση η κόλλημα της κάρτας, αν και όπως έγραψα και πιο πάνω δεν πολυασχολούνται με το που εισαι