Καλημέρα, είμαι έλληνας εξωτερικού βόρεια γαλλία, και θα ήθελα ένα τρόπο να μου πείτε οι γνώστες,
πως μπορώ να πιάσω τα ελληνικά κανάλια.
έχω ρωτήσει σε διάφορες εταιρίες που δίνουν δορυφορικά προγράμματα εδώ στην γαλλία όπως είναι Canal+ tps κτλ
και ΔΕΝ υπάρχουν ελληνικά κανάλια σε ΚΑΝΕΝΑ πακέτο τους!
Γιατί??
λένε οι γάλλοι ότι τα ελληνικά κανάλια δεν έχουν έρθει σε συμφωνία με γαλλικές εταιρίες ενώ τους έχει ζητηθεί συνεργασία,
και ότι η απάντηση των ελληνικών καναλιών είναι λένε νομοθετικό θέμα!
Τώρα όλα αυτά είναι λίγο περίεργα, πως άλλοι έλληνες του εξωτερικού αμερική, καναδά, αυστραλία,
γερμανία, κύπρο κτλ έχουν πρόσβαση πακέτα κτλ
και εμείς εδώ στην Γαλλία όχι, ok μπορεί ο ελληνισμός στην γαλλία να μην είναι πολύ, που και αυτό σχετικό,
με τα τελευταία επίσημα στοιχεια που έχω 350.000 έλληνες στην γαλλία...
Τέλος πάντων σας κούρασα, θέλω να μου πείτε ένα "οικονομικό" τρόπο να πιάνω τα ελληνικά κανάλια στην βόρειο γαλλία.
Ευχαριστώ Νίκος
πως μπορώ να πιάσω τα ελληνικά κανάλια.
έχω ρωτήσει σε διάφορες εταιρίες που δίνουν δορυφορικά προγράμματα εδώ στην γαλλία όπως είναι Canal+ tps κτλ
και ΔΕΝ υπάρχουν ελληνικά κανάλια σε ΚΑΝΕΝΑ πακέτο τους!
Γιατί??
λένε οι γάλλοι ότι τα ελληνικά κανάλια δεν έχουν έρθει σε συμφωνία με γαλλικές εταιρίες ενώ τους έχει ζητηθεί συνεργασία,
και ότι η απάντηση των ελληνικών καναλιών είναι λένε νομοθετικό θέμα!
Τώρα όλα αυτά είναι λίγο περίεργα, πως άλλοι έλληνες του εξωτερικού αμερική, καναδά, αυστραλία,
γερμανία, κύπρο κτλ έχουν πρόσβαση πακέτα κτλ
και εμείς εδώ στην Γαλλία όχι, ok μπορεί ο ελληνισμός στην γαλλία να μην είναι πολύ, που και αυτό σχετικό,
με τα τελευταία επίσημα στοιχεια που έχω 350.000 έλληνες στην γαλλία...
Τέλος πάντων σας κούρασα, θέλω να μου πείτε ένα "οικονομικό" τρόπο να πιάνω τα ελληνικά κανάλια στην βόρειο γαλλία.
Ευχαριστώ Νίκος