Έλληνες και Ινδοί

teddy743

Supreme Member
16 August 2014
7,176
Θεσσαλονίκη
Συμφορουμήτες ζητώ την βοήθεια σας,

Πριν αρκετά χρόνια ένας φίλος μου είχε βάλει να ακούσω δυο δίσκους με συνεργασίες καλλιτεχνών που ήταν καταπληκτικά και μου είχαν κάνει εντύπωση. Πρόκειται για τους δίσκους με τίτλο "Έλληνες και Ινδοί" 1 & 2, στα οποία συμμετέχουν ο Πετρολούκας Χαλκιάς στο Κλαρίνο, ο Ross Daly στην κρητική λύρα/πατέντα, ο Subhankar Banerjee στο Tabla (οι αυτοσχεδιασμοί του οποίου με έστειλαν αδιάβαστο)

και διάφοροι άλλοι.

Είναι αυτο το cd:

https://www.discogs.com/Πετρολούκας...urasia-Shubhankar-Banerjee-Ra/release/3453661

Κάπου στο 2003-4 τα είχα αντιγράψει σε cd από τον φίλο αλλά δυστυχώς δεν παίζουν ποια μετά από τόσα χρόνια. Αν κάποιος τα έχει και μπορεί να μου τα δανείσει ή να μου τα περάσει μέσω dropbox σε flac ή να μου στειλει ενα link που μπορω να τα βρω online (σε lossless αρχείο) ή εστω να μου πει αν τα πουλάνε σε κάποιο μαγαζί σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη θα με βοηθούσε πάρα πολύ.

Έχω ψάξει σε torrent sites, σε private trackers, στο Tidal, στα Hd Tracks, στο amazon κτλ αλλά δεν τα βρήκα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για οποιαδήποτε βοήθεια.

Μόνο στο Youtube το έχω βρει και το έχω κατεβάσει και σε ΜΡ3 στο κινητό μιας και αγαπώ την ηπειρώτικη μουσική και την πεντατονία της (ασχολούμαι και με το κλαρίνο τους τελευταίους μήνες).
Ελπίζω τελικά να το βρεις, για να το αγοράσω κι εγώ. Το "κατέβασμα" είναι φθηνή και εύκολη επιλογή, αλλά όχι τόσο καλή ποιοτικά.
Αυτό το λινκ που έδωσε ο Κώστας είναι μεν Έλληνες & Ινδοί, αλλά όχι αυτό που ψάχνουμε.

Έλληνες & Ινδοί 2:
https://youtu.be/p_dA6TZP9aI

Επίσης στο YouTube υπάρχουν διάσπαρτα και άλλα κομμάτια των δίσκων, αμφιβόλου ποιότητας...

EDIT:
Found it!
Έλληνες & Ινδοί 1:
http://xilouris.gr/catalog/product_info.php?products_id=3568

Έλληνες & Ινδοί 2:
http://xilouris.gr/catalog/product_info.php?products_id=3566

Sent by Tapatalk.

.... ναι!!! Αυτά είναι! Χίλια ευχαριστώ. Θα τα παραγγείλω επιτόπου να είσαι καλά φίλε.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ακυρο δεν υπαρχουν. Τζαμπα χαρηκα.

Πίκρα και τα ψάχνω καιρό, the search continues.....:frown:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Να είσαι καλά PanosRadio. Όπως και να χει ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

Υπάρχει περίπτωση (μικρή βέβαια) να βρω κάτι από γνωστό μου που ξέρει τον ίδιο τον Πετρολούκα, αν και έχουμε να μιλήσουμε αρκετό καιρό. Θα το προσπαθήσω εγώ και βλέπουμε...

Sent by Tapatalk.

Αν και κρουστός, δεν με ενθουσιάζει ο συνδυασμός ταμπλας με κλαρίνο. Μια ντοχόλα ή ένα ρεκ θεωρώ ότι θα ταίριαζαν πολύ καλυτέρα.

Κώστα άκουσέ το όταν εχεις χρόνο από youtube (ειδικά το No2), δώσε του μια ευκαιρία... εκτός αν το άκουσες και δεν σου άρεσε τόσο, οπότε πάω πάσο, περί ορέξεως...

Τεχνικά είναι απίστευτοι όλοι τους! Απλά το ηχόχρωμα κάποιων οργάνων της ανατολής δεν μου κάθεται καλά σε συνδυασμό με κάποια παραδοσιακά όργανα μας. Ίσως γιατί παίζω παραδοσιακά κρουστά και έχω "παντρέψει" τα όργανα με περιοχές της χώρας μας. Παρόλα αυτά η μουσική είναι παγκόσμια και τέτοια τζαμαρίσματα –που θα έλεγε και ένας φίλος που παίζει λάφτα- από κορυφαίους μουσικούς είναι πολύ όμορφα. :a0210:

Τα έχω και μπορώ να στα κοπιάρω, πλην δεν παίζει χρόνος ούτε για ταχυδρομεία, ούτε για ανεβάσματα, αφού και η σύνδεση μου είναι τραγική ... πρέπει να βρεθεί κάποιος γνωστός σου στην Αθήνα και να έρθει στο κέντρο να του τα παραδώσω ...

Υπέροχα! Δυστυχώς γνωστό στην Αθήνα δεν έχω αλλά υπάρχει μια περίπτωση να κατέβω Αθήνα περίπου στα τέλη του Οκτώβρη.

Σε περίπτωση που δεν κατέβω όμως μπορώ να στείλω courier να ρθει να τα πάρει κατόπιν συνεννόησης.

Όπως και να έχει θα επικοινωνήσω με p.m. όταν έχω νεότερα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά, είχα αρχίσει να απελπίζομαι και πολύ χαίρομαι που υπάρχουν!

οκ ... άλλη λύση είναι η έκθεση των ακουστικών που υποθέτω θα λάβει χώρα επίσης τον Οκτώβριο ... αν κατέβει κάποιος εκ των γνωστών φανατικών μπορώ να τον συναντήσω εκεί ...

Τον Οκτώβρη που έλεγα να κατέβω και γω, για την έκθεση των ακουστικών θα το έκανα :flipout: απλά δεν ξέρω ακόμα πότε θα είναι και αν θα έχω δουλειά ή όχι. Ας βγει με το καλό η ημερομηνία και βλέπουμε.

καλύτερα δοκίμασε το αμερικάνος και ινδοί.

R-933209-1174395460.jpeg.jpg

χρόνια αγαπημένο.
το έχουμε χιλιοπαρουσιάσει εδώ, εδώ και 10ετίες πια....