Πάντως εμένα το τηλέφωνο ανταποκρίνεται ακριβώς όπως την ημέρα που έληξαν τα ελληνικά. Κρασάρει οποιαδήποτε εφαρμογή χρησιμοποιεί πληκτρολόγιο!
Παπαριές Μαρίτσα μου.......

Πάντως εμένα το τηλέφωνο ανταποκρίνεται ακριβώς όπως την ημέρα που έληξαν τα ελληνικά. Κρασάρει οποιαδήποτε εφαρμογή χρησιμοποιεί πληκτρολόγιο!
Τάσο αν και δεν τα εχω δοκιμασει πολυ, τα Ελληνικα της mediaweb φαινεται να ειναι οκ. Ισως να δοκιμαζες αυτα μεχρι να διορθωθουν τα προβληματα στα αλλα που πληρωσες;
Παρ' ότι έχω βάλει το source δε μου βγάζει την κατηγορία MediaWeb.
Κάνω κάτι λάθος;
OK , έβαλα τα free και παίζουν μια χαρά.
Ωραία, πλήρωσα 24 ευρώ για να έχω τις επαφές σορταρισμένες.....:furious3:
Τα free παίζουν μια χαρά, αλλά φοβάμαι πως επειδή κι αυτά εξαρτώνται από τον ρώσικο Mobile Enhancer, θα λήξουν κάποια στιγμή... (δεν ξέρω, απλά υποθέτω...)
Διάβασα πως για να μη κρασάρουν οι εφαρμογές με τα «επί πληρωμή» ελληνικά, πρέπει, πριν βγει κανείς από την εφαρμογή, να γυρίσει το πληκτρολόγιο στα αγγλικά, ώστε η επόμενη, να το βρει ως default (το αγγλικό). Ας το δοκιμάσει κάποιος ...
Και κάτι άλλο. Βρε παιδιά, που στο καλό τα βρήκατε το νέο ελληνικό πακέτο (το «επί πληρωμή»); Ψάχνω - ψάχνω και δεν τον βρίσκω πουθενά... :FSGSFGS4:
Στον installer στην κατηγορία Greek
Κάνε ένα Update τα sources μήπως φταίει αυτό.
το greek package επι πληρωμη δεν το βλεπω πια ενω το πρωι ηταν στον installer αμ πας και καμια κομπινα ειναι για να παιρνουν λεφτα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.