Ελληνικά - εν τη παλάμη.....

Πάντως εμένα το τηλέφωνο ανταποκρίνεται ακριβώς όπως την ημέρα που έληξαν τα ελληνικά. Κρασάρει οποιαδήποτε εφαρμογή χρησιμοποιεί πληκτρολόγιο!

Παπαριές Μαρίτσα μου.......
icon8.gif

Τάσο αν και δεν τα εχω δοκιμασει πολυ, τα Ελληνικα της mediaweb φαινεται να ειναι οκ. Ισως να δοκιμαζες αυτα μεχρι να διορθωθουν τα προβληματα στα αλλα που πληρωσες;

Απάντηση: Re: Ελληνικά - εν τη παλάμη.....

Τάσο αν και δεν τα εχω δοκιμασει πολυ, τα Ελληνικα της mediaweb φαινεται να ειναι οκ. Ισως να δοκιμαζες αυτα μεχρι να διορθωθουν τα προβληματα στα αλλα που πληρωσες;

Παρ' ότι έχω βάλει το source δε μου βγάζει την κατηγορία MediaWeb.
Κάνω κάτι λάθος;

Τάσο δεν νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα,μετά από λίγες μέρες θα έχουν διορθωθεί άσε που θα δώσει και την SDK

Re: Απάντηση: Ελληνικά - εν τη παλάμη.....

OK , έβαλα τα free και παίζουν μια χαρά.

Ωραία, πλήρωσα 24 ευρώ για να έχω τις επαφές σορταρισμένες.....:furious3:

Τα free παίζουν μια χαρά, αλλά φοβάμαι πως επειδή κι αυτά εξαρτώνται από τον ρώσικο Mobile Enhancer, θα λήξουν κάποια στιγμή... (δεν ξέρω, απλά υποθέτω...)

Διάβασα πως για να μη κρασάρουν οι εφαρμογές με τα «επί πληρωμή» ελληνικά, πρέπει, πριν βγει κανείς από την εφαρμογή, να γυρίσει το πληκτρολόγιο στα αγγλικά, ώστε η επόμενη, να το βρει ως default (το αγγλικό). Ας το δοκιμάσει κάποιος ...

Και κάτι άλλο. Βρε παιδιά, που στο καλό τα βρήκατε το νέο ελληνικό πακέτο (το «επί πληρωμή»); Ψάχνω - ψάχνω και δεν τον βρίσκω πουθενά... :FSGSFGS4:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ελληνικά - εν τη παλάμη.....

Τα free παίζουν μια χαρά, αλλά φοβάμαι πως επειδή κι αυτά εξαρτώνται από τον ρώσικο Mobile Enhancer, θα λήξουν κάποια στιγμή... (δεν ξέρω, απλά υποθέτω...)

Διάβασα πως για να μη κρασάρουν οι εφαρμογές με τα «επί πληρωμή» ελληνικά, πρέπει, πριν βγει κανείς από την εφαρμογή, να γυρίσει το πληκτρολόγιο στα αγγλικά, ώστε η επόμενη, να το βρει ως default (το αγγλικό). Ας το δοκιμάσει κάποιος ...

Και κάτι άλλο. Βρε παιδιά, που στο καλό τα βρήκατε το νέο ελληνικό πακέτο (το «επί πληρωμή»); Ψάχνω - ψάχνω και δεν τον βρίσκω πουθενά... :FSGSFGS4:

Στον installer στην κατηγορία Greek

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ελληνικά - εν τη παλάμη.....

Στον installer στην κατηγορία Greek

Έψαξα ο δύστυχος κι εκεί ... (ναι, το All Greek άλλαξε σε Greek).

Το μόνο που βρίσκω για εγκατάσταση είναι το format fix SMS & Calls.

Ίσως, επειδή έχω εγκατεστημένα τα free, τα οποία προϋποθέτουν τα ρώσικα, από τα οποία προέρχονται τα ..."pay" ελληνικά (και πάει λέγοντας). Δεν έχω όμως δυνατότητα να κάνω αυτή τη στιγμή απεγκατάσταση κλπ.

Γιατρέ μου, αποφάσισα, προς το παρόν, να ζήσω μ' αυτά που έχω. Υπάρχει περίπτωση να μπουν συντόμως και οι τόνοι, οπότε, μια χαρά!

Παιδιά και εγώ απο τα FREE ψώνισα και είμαι πολυ ευχαριστημένος.
Το παλικάρι λέει ότι θα φτιάξει και τους τόνους σύντομα άρα....
ΕΒΙΒΑ ΜΡΕ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ!!!!!:ernaehrung004::ADFADF1:

το greek package επι πληρωμη δεν το βλεπω πια ενω το πρωι ηταν στον installer αμ πας και καμια κομπινα ειναι για να παιρνουν λεφτα...

Το πακέτο των ελληνικών του Greek-iPhone, το δίνει πλέον το ρώσικο RiP Dev...

Ρίξτε μια ματιά εδώ: RiP Dev: Greek Project

Πράγματι, κάτι παίχτηκε! Δεν μου κάθισε καλά αυτή η επιλογή... Δηλαδή, πάλι μας ξελασπώνουν οι Ρώσοι, όπως και με τα ελληνικά των παλιών PDA με palm ή win ce;

Σαν πακέτο, δίνει πολλές δυνατότητες. Φαίνεται πως έχει ακόμα αρκετά προβλήματα.

Προσωπικά, στηρίζω (ηθικά, μιας και δεν έχει ζητήσει τίποτα ο άνθρωπος) τη προσπάθεια του kalantz!