Ελληνικά - εν τη παλάμη.....

Εγώ συνεχίσω να μη μπορώ να δω το MediaWeb στην περιοχή Install του Installer...
Τι διάολο κάνω λάθος;

Εγώ συνεχίσω να μη μπορώ να δω το MediaWeb στην περιοχή Install του Installer...
Τι διάολο κάνω λάθος;

Προφανώς δεν έχεις προσθέσει σωστά την πηγή. Δοκίμασε πάλι και τσέκαρε ότι είναι ολόσωστη η διεύθυνση γιατί αν βάλεις λάθος διεύθυνση στον installer δεν σου βγάζει κάποιο μήνυμα. Και νομίζεις ότι την έχεις βάλει την πηγή....

ο thrylos1988 στο myphone έκανε το ακόλουθο πόστ για όσους έχουν προβλήματα με το αγορασμένο πληκτρολόγιο

Βγάλτε σας παρακαλώ το iWorld.Κανονικά επρεπε να το περασετε μετά το greek project . τεςπα

Kαι επίσης περιμένετε και ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ σας παρακαλώ πολύ δεν εχουμε ανακοινώσει τπτ πουθενά ούτε στο σιτε του greek-iphone.com

Aπλά περιμέντε. θα βγάλουμε ανακοινωσή σε όλα τα sites

Μετά απο 1 χρόνο λήγει η άδεια και θέλει ανανέωση. αλλα σε 1 χρόνο το iphone θα εχει έρθει

ναι ρε εσύ για σένα που έχεις 1.1.1 δεν ισχύ αλλά για την 1.1.2 πάει αυτό τέλος πάντων πολύ ομίχλη έχει πέσει και εκεί και έχουν πληρώσει και άλλοι δεν είσαι ο μόνος άρα θα βγάλει κανά update ο σύντροφος.

Update 1.0.4v2 - Δουλεύει !

Βγήκε το βράδυ ανανέωση το greek project σε 1.0.4 (μιλάω για τα pay ελληνικά) αλλά δυστυχώς πάλι κράσαραν οι εφαρμογές που χρησιμοποιύν πληκτρολόγιο.

Στέλνω email στην Rip Dev team μέσω της εφαρμογής, και μου απαντάει ο slava ο ρώσος ότι βγήκε στο καπάκι νέο release 1.04v2 το οποίο εγκατέστησα και δουλεύουν όλα μια χαρά.

Αφού το πλήρωσα που το πλήρωσα τουλάχιστον να παίζει.

Πάντως κάτι παίζει. Το greek package είναι καθαρά της RipDev team και όχι του Greek iphone team.

Σίγουρα ο Ρώσος?
Απο αυτό : "Έχουμε την χαρά, εμείς τα παιδιά που ξεκινήσαμε το Greek-iPhone να σας ανακοινώσουμε την συνεργασία μας με τον Slava Karpenko και με την ομάδα του ripdev - περισσότερα σχετικά για την ομάδα θα βρείτε στο site τους (αν ξέρετε ρώσικα)."

άλλο κατάλαβα εγώ...

Και γω...
Εν πάση περιπτώση. Το θέμα είναι να δουλεύουνε. Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας.

Επειδή ρωτήσατε που πήγαν τα χρήματα και επειδή πλήρωσα με paypal σας παραθέτω την απόδειξη.
Βγάλτε συμπέρασμα μόνοι σας που πήγαν τα λεφτά.

Attachments

• paypal.JPG
    paypal.JPG
    49.1 KB · Views: 31
Να ρωτήσω κατι; Τι παραπανω εχει αυτη η εκδοση απο την free του Kalantz? Απο οτι εχω καταλαβει εχει Ελληνικα γραμματα στη λιστα με τα ονοματα ωστε να πηγαινεις κατευθειαν στο γραμμα - σωστα; Εχει κατι παραπανω; Οταν εισαι με μικρα γραμματα και κρατας πατημενο το "η" σου βγαζει επιλογη για "ή";

τι γινετε ρε παιδια οταν πας στο σιτε τουςhttp://www.ripdev.com/grproject
και στο κατω μερος που λεει "Θα βρείτε νέες λειτουργίες, και ανακοινώσεις στο site μας." και πατησετε την λεξη "site μας" πηγαινετε στο σιτε http://greek-iphone.com/ Εχω στειλει e-mail στο greek-iphone για να δω κατα ποσο ειναι δικο τους το Greek project αλλα περιμενω απαντηση ακομα....

nikolis dn ida kapio email sou :)

nai diko mas in eto project

i diafora me tou kalatz einai oti parexoume ellinika menu kai polla alla..

giati lete donate sto site sas na lete 8a plironete telos to free h 8elete na vgazete kai xrimata kai apo ekei...

Δεν φταίνε βρέ τα παιδιά του greek-iphone... φταίτε εσείς που πάτε να πληρώσετε για λογισμικό σε μια συσκευή που δεν έχει έρθει ακόμη στην χώρα μας... :smash: