...γιατί είναι το Daily η εξαίρεση Τάκη???...για να καταλάβω....
..ότι όλοι το γυρίζουν σε ψηφιακές είναι σίγουρο....για τις App στο iPad απ´όσο καταλαβαίνω είναι το θέμα....
http://www.technologyreview.com/news/427785/why-publishers-dont-like-apps/
Τάκη επικεντρώνομαι στην εμπορική επιτυχία...όλα τα βρίσκεις τσάμπα στο web....γιατί να πληρώσω συνδρομή???
εγώ προσωπικά μένω στο demo....δεν πληρώνω συνδρομές....αφού λίγο να ψάξεις τα βρίσκεις...
Tο άρθρο μιλάει για τη daily μόνο κι όχι γενικά.
Ευτυχώς το wired βασιζόταν πάντα στην καθημερινή του παρουσία μέσω web.
Και αυτό είναι που μετρά τελικά, και για αυτό σήμερα είναι ζωντανό
Εάν περίμεναν από τα paper (έχω υπάρξει συνδρομητής τους πριν πολλά χρόνια) ή τα ‛e-zines’ … θα είχαν κλείσει οριστικά.
Και μάλιστα το www/html τους ήταν πάντα καταπληκτικό, τόσο σε workstations/pcs/macs όσο και σε υποστήριξη android και άλλων φορητών browsers.
Για αυτό και είναι σημείο αναφοράς για πολλούς.
Ειναι εκθαμβωτικα, σαφως.r, ειναι εκθαμβωτικά, ειδικα στις εκδοσεις retina. Πολυ πιο ευχαριστη εμπειρια απο ενα απλο περιοδικό, τουλαχιστον στα δικα μου ματια..
Τακη, προσεχε, αυτόν τον βλεπω πιο επικινδυνο από τον Φρα.Πε.δεν λέω ότι λες ανοησίες όπως χαρακτήρισες τις απόψεις των άλλων...οι οποίες είναι τεκμηριωμένες όσο είναι και τα λινκ που μου παρέθεσες...
άρα???
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.