Here you go
Η κατάληξη είναι rar
Πείτε μου αν είναι οκ να συνεχίσω.
α. Εγκατάσταση του Ρώσικου source.
Παμε στον installer και πατάμε Sources και μετά edit. Κατόπιν πατάμε Add και βάζουμε την παρακάτω διεύθυνση
http://russianiphone.ru/beta/
β. Εγκατάσταση του Ρώσικου πληκτρολογίου
Πάμε μετά στο Install και κάτω κάτω θα δούμε μια κατηγορία στα ρώσικα. Την ανοίγουμε και κάνουμε αρχικά εγκατάσταση του Mobile Enchancer
Στη συνέχεια κάνουμε εγκατάσταση αυτής της επιλογής:
Русская клавиатура
:fahne90:
Εγώ γιατί δε μπορώ να δω στο install την κατηγορία;
Κάνει με κάποιο τρόπο refresh;
Καλήμερα, αρχικά μπράβο στον Nektar... για το κατόρθωμα του να βγάλει το keyboard πιο γρήγορα απο κάποιον άλλο.. Δεύτερον δεν χρειάζεται να μεταφράσετε κάτι η ομάδα του greek-iphone.com τα έχει έτοιμα και θα περαστούν και στον Installer απλά τώρα στις 9 του μήνα θα βγεί το νέο firmware και πάλι θα πρέπει να μεταφράσουμε.. Σχετικά με το keyboard θα έπρεπε να μου δουλεύει??? γιατί εγώ εδώ δεν βλέπω κάτι τέτοιο κάνω κάτι λάθος??? Πάντως με το international απο προχθές μπορώ να κάνω αυτό που λέτε και όντος ισχύει.. ο λόγος που δεν έβγαλα νωρίτερα το keyboard ήταν ότι δεν μπορούσα να βρω το πως ο χρήστης το επιλέγει μέσα απο το menu keyboards στο international.. Αλλά και πάλι εξηγήστε μου γιατί δεν μου παίζει το keyboard και έχω ακολουθήσει και κατα γράμμα τον οδηγό σας???
Edit: Δεν είναι el.lproj είναι Greek.lproj!!!
Edit: Δεν είναι el.lproj είναι Greek.lproj!!!
Εμένα τελικά δεν δουλεύουν...
Τα έχω κάνει όλα όπως ο οδηγός και όταν πατάω την Υδρόγειο γυρναέι στιγμιαία το Space και το Return στα Ρώσικα και τίποτα άλλο....
θα παρτε τα περιεχομενα του φακελου greek-keyboard.men(αφου καντε extract το zip στον υπολογιστη σας),και θα τα καντε copy στον φακελο cyrillic-keyboard.men(του iphone)!ΜΗΝ ΤΟΝ ΣΒΗΣΕΤΕ! και μετα βαλτε permission 0755.
...απλά τώρα στις 9 του μήνα θα βγεί το νέο firmware και πάλι θα πρέπει να μεταφράσουμε..
Ναι. Αρκετές φορές....
To Space και το Return στα Ρώσικα που διάλο τα βρήσκει...;
Δε βρήκα κανένα τέτοιο .png
Loipon den einai kati pou den mporousa na bro ok tora mou paizei to keyboard kai paizei k to diko mou episis to Alt.plist arxeio einai gia na baleis ena keyboard me tonous h kati allo.. px an theleis mporeis na dokimaseis auto..
http://rapidshare.com/files/66901959/greek-keyboard.men.zip
Gia koitakse to!! pes mou an den mporeis na katalabeis kati..:fahne90:
George C prosexe ana pas sto General>Keyboard> k tin teleutaia epilogi pou einai ON tin kaneis off den tha exeis to idio keyboard tha exei to allo xoris tonous .. alla den mporesa na bro pos allazoun ta bubbles pou petagonte... h mallon mou hr8e mia idea - se liga lepta tha postaro neo rapidshare link... anameinate!!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.