Ελληνικά στο 1.1.1? - ΝΑΙ!!!!!

Χμμ, απεγκατέστησα το ρώσσικο πακέτο, και το mobile enhancer και εγκατέστησα με την ακόλουθη σειρά:

Mobile Enhancer (από το All Greek) + Restart
Ελληνικό πληκτρολόγιο (για την 1.1.1)

Αλλά δεν παρατηρώ κάποια διαφορά. Δλδ δεν υπάρχει επιλογή για μόνο κεφαλαία (δεν ξέρω αν υπήρχε ποτέ βέβαια) αλλά το κυριότερο είναι οτι όταν απενεργοποιώ τους τόνους, τα bubbles γράφουν το γράμμα που ήταν εκεί όταν το πληκτρολόγιο ήταν το πλήρες (με τους τόνους) αν και ο χαρακτήρας που γράφεται είναι ο σωστός (δλδ όχι του bubble αλλά του πλήκτρου).

Αυτή είναι η λειτουργία του καινούργιου (μεσω installer)? ή έχω κάνει κάτι λάθος;

* Τα μόνα πακέτα που έχω εγκαταστήσει είναι αυτά τα 2 που ανέφερα (σχετικά με τις γλώσσες), γλώσσα τηλεφώνου: Αγγλικά - Πληκτρολόγια: US-RU , Region Format: Greece

Παιδιά σόρρυ αλλα δεν μπορώ να κάνω όλα αυτά που λέτε στο iphone. Δεν έχω την εμπειρία ούτε το χρόνο.
Μπορώ να φέρω iphone απο τις ΗΠΑ με ένα θείο μου. Όποιος ενδιαφέρετε να γλυτώσει τα μεταφορικά και τα λοιπά κερατιάτικα με την μοναδική υποχρέωση να hackάρει και το δικό μου ας μου στείλει pm.

lemonidas updated !! dior8o8ike sorry pou den to anebasa noritera !! kalimera!

Καλημέρα, έκανα update αλλά μου έβγαζε συνέχεια οτι υπάρχει update για το 1.0.2 (το οποίο δεν έχω). Επίσης κρασάρει συνέχεια το κινητό, το customize έχασε τις αλλαγές στο dock και στα εικονίδια και επίσης τα sms κρασάρουν συχνά πίσω στο springboard.

Γενικά πανικός.

Απεγκατέστησα τα πάντα και προσπαθώ πάλι να φτιάξω το customize, αλλά κρασάρει συνέχεια :bigcry:

Ωραία, τώρα έχασα και το πληκτρολόγιο γενικά...

Όποτε βάζω το ελληνικό, κρασάρει το σύμπαν. Τώρα που το έβγαλα έχασα το πληκτρολόγιο γενικά.

Πανω κατω Τα ιδια παθαινω και εγω :bigcry:
(κολλαει και το wifi)
Νομιζω οτι φταιει το Mobile Enhancer

Προς το παρόν έχω απεγκαταστήσει mobile enhancer + Greek Kb και μετά από 1-2 restart παίζουν τα υπόλοιπα κανονικά. Αναγκάστηκα να κάνω έντιτ με το χέρι το M68κάτι.plist για να φτιάξει η σειρά στο springboard και γενικά φρίκη.

Αν δεν αλλάζει κάτι με το αυτόματο installer (στην εμφάνιση του πληκτρολογίου) τότε ο manual τρόπος είναι καλύτερος (από την άποψη οτι δεν διαλύει το σύμπαν)

Βρηκα λυση .Απεγκαταστησα τα παντα (Mobile Enhancer,greek keyboard)
Εσβησα χειροκινητα μεσω ssh το φακελο Mobile Enhancer που ειχε παραμεινει -ο φακελος περιεχε αρχεια και απο προηγουμενες εγκαταστασεις,αυτοματες ή μη)
Στην συνεχεια εγκατεστησα παλι Mobile Enhancer,greek keyboard 1.1.1
και ολα οκ τωρα .

Το customize χρειαστηκε παλι τροποποιηση ομως .

Εμένα δουλεύει ως εξής:
Όταν στα Settings->General->Keyboard είναι ενεργοποιημένο το Enable "E" τότε το πληκτρολόγιο είναι με τόνους.
Όταν το Enable "E" είναι απενεργοποιημένο τότε το πληκτολόγιο είναι χωρίς τόνους.
Το χωρίς τόνους πληκτρολόγιο βέβαια έχει λάθος τα bubbles....

Anebhke to 1.0a6 kai paizei teleia.. merika chasarisma sto safari tha ta exete pantos.. mexri na diabasei to kainourio plist gia tis allages sto landscape :)

dld (kai sorry gia ta greeklish afou den exw twra greek kb) gia na katalavw, to automato den exei diafora apo to manual. dld den exei to feature twn allwn kb tis 1.1.1 me ta popup me tous extra xaraktires e?

episis mporoume na kanoume kati gia to provlima me ta bubbles sto xwris tonous?

kai epeidi den exw edw ssh, mporw na svisw ton fakelo tou mobile enhancer apo to mobile terminal?

Last edited:
απο αυτο ποσταρω τωρα!

ψιλοκολλαει αλλα ελπιζω οτι θα το ξεπερασει. σε landscape δεν το δοκιμασα ακομα. παιζει προβλημα με ληξη σε αυτο? γιατι δεν ξερω καν τι σημαινει αυτο αλλα ακουγεται τρομακτικο

δοκιμη σε landscape. μη σας πω οτι παιζει καλυτερα αποτι σε πορτετ

απο αυτο ποσταρω τωρα!

ψιλοκολλαει αλλα ελπιζω οτι θα το ξεπερασει. σε landscape δεν το δοκιμασα ακομα. παιζει προβλημα με ληξη σε αυτο? γιατι δεν ξερω καν τι σημαινει αυτο αλλα ακουγεται τρομακτικο

δοκιμη σε landscape. μη σας πω οτι παιζει καλυτερα αποτι σε πορτετ

και σε εμενα κολαει...γιατι ομως??

to giati kolaei den mporo na to apantiso - nea ekdosh firmware apo ebdomada 1.1.2 as elpisoume na exei ta ellhnika mesa !!! sxetika me to return kai to space einai hardcoded mesa sto iPhone. perase kaneis ta ellhnika menu?

Ερώτηση.

Από τον installer γίνεται εγκατάσταση και του international menu ή αυτό πρέπει να γίνει με το χέρι?

Επίσης τα μενού νόμιζα ότι τα είχατε έτοιμα?

Μήπως έχω κάνει κάποια βλακεία; Γιατί όποτε μπαίνω στο installer μου βγάζει οτι υπάρχει update για το 1.0.2 keyboard, το οποίο δεν έχω εγκαταστήσει βέβαια.

Και το σπαστικό είναι οτι μου βγάζει συνέχεια τον κόκκινο κύκλο με το (1) στο springboard.

Καμιά ιδέα