Ελληνικά στο 1.1.1? - ΝΑΙ!!!!!

Summerboard και ελληνικό πληκτρολόγιο δουλεύουν άψογα....
Έχω εγκαταστήσει μόνο ελληνικό πληκτρολόγιο.....

Summerboard και ελληνικό πληκτρολόγιο δουλεύουν άψογα....
Έχω εγκαταστήσει μόνο ελληνικό πληκτρολόγιο.....

mporeis na mou ppeis pws? giati se emena den emfanizontai ta ellinika parolo pou allazoun ta space+return sta rwssika. episis kollaei to sympan!

δουλευει νομιζω τωρα...

edit:και σε landscape

αρκετα buggy βεβαια, αλλα νμιζω παει καλυτερα σε landscape

Last edited:
Γιατί δεν μου βγαίνει στα international-keyboards το ρώσικο πληκτρολόγιο;

Το είχε εμφανίσει μια φορά και έπαιξε αλλά μετά από βάλε βγάλε summerboard, mobile enhancer κλπ τώρα δεν υπάρχει επιλογή στα keyboards για το Ρώσικο με αποτέλεσμα να μην έχω ελληνικά.

Εχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; Ακολουθώ πιστά τα βήματα στον τυφλοσούρτη που έβαλε ο piratx.

Forget it. Το έκλεισα και το άνοιξα το τηλέφωνο και εμφανίστηκε η επιλογή στα keyboards για το Ρώσικο...Αγνωσται αι βουλαί...

Αντε να βγουν από "μαμά" τα ελληνικά να τελειώνουμε επιτέλους.....

Τελικά ρε παιδιά λήγουν ή δεν λήγουν τα ελληνικά στο 1.1.1 στις 13 Νοεμβρίου; Ξέρει κανένας; όχι τίποτ' άλλο να μην ψαχνόμαστε αν είναι bug αν εξαφανιστούν ξαφνικά τα ελληνικά.... :grinning-smiley-043

Last edited:
Μετα απο την καταλυτικη παρεμβαση του Τασου :grinning-smiley-043
εχει και το δικο μου Ελληνικα.

Η "παλη" των contacts, συνεχιζεται....

Απο ότι έχω καταλάβει δεν αξίζει να βάλω τα ελληνικά στο 1.1.1 γιατί δεν παίζον ακόμα σωστά. Εχω λάθος?

Re: Απάντηση: Ελληνικά στο 1.1.1? - ΝΑΙ!!!!!

λάθος:D
βάλτα είναι κάτι καλό εκτός εάν έχεις συνηθίσει όλο το περιβάλλον στα Αγγλικά

Μονο το πληκτρολόγιο με ενδιαφέρει. Όχι τα μενου κτλ... Δηλ το πληκτρολόγιο δεν εχει προβλήματα? Η αλλαγή αγγλικά σε ελληνικά γίνεται εύκολα με καποιο τρόπο απο το πληκτρολόγιο?

Mία ερώτηση. Πόσοι χαρακτήρες είναι ενα μήνυμα? Σου βγαζει ειδοποιηση οταν ξεπερνάς το ένα?