Ελληνικά στο 1.1.1? - ΝΑΙ!!!!!

Re: Απάντηση: Ελληνικά στο 1.1.1? - ΝΑΙ!!!!!

βάλε ότι σου αρέσει
δέν βγάζει κάτι απαγορευτικό στους 160 χαρακτήρες αν κατάλαβα

Το διαπίστωσα. Δεν βγάζει.. Και δεν ξες ποτε αλλαζει μηνυμα, με αποτελεσμα να χρεωνεσαι χωρίς να ξέρεις...

Παρατηρησα πως αφοτου εβαλα τα Ελληνικα (ok, οχι εγω, ο Τασος), ενω η επιλογη για την θερμοκρασια στον καιρο ειναι σε κελσιους, δειχνει την θερμοκρασια σε φαρεναιτ.

Αν επιλεξεις φαρεναιτ, δειχνει σε κελσιου.

Απάντηση: Re: Ελληνικά στο 1.1.1? - ΝΑΙ!!!!!

Παρατηρησα πως αφοτου εβαλα τα Ελληνικα (ok, οχι εγω, ο Τασος), ενω η επιλογη για την θερμοκρασια στον καιρο ειναι σε κελσιους, δειχνει την θερμοκρασια σε φαρεναιτ.

Αν επιλεξεις φαρεναιτ, δειχνει σε κελσιου.

Σε όλους μας συμβαίνει, ε να μην έχει και κανά bugάκι;

Χαιρεται και απο μενα!
Μερικες ερωτησεις
nai esykas to summerboard stin akribeia skotonei ton deamon tou mobile enhancer pou kanei to keyboard na douleuei.. opote mazi den douleuoun :)

Υπαρχει καποιο update για αυτο?
Ρωταω καθως εχω εγκατεστημενο το summerboard και λεω μηπως φταιει αυτο που λες piratx και αδικα τσατιζομαι που δεν τα καταφερνω!Ανοιγοντας το SysInfo θα επρεπε να βλεπω καποιο proccess σχετικο με το mobileenhancer?(...γιατι δεν βλεπω κατι)
Ακολουθησα κατα γραμμα τον οδηγο του nektar,αλλα ανθρακες ο θησαυρος,δεν με θελει το ελληνικο πληκτρολογιο(αυτο θελω μονο).Ουτε το ρωσικο καταφερνω να δω δυστυχως.
Δοκιμασα και μεσω installer απο το greek iphone αλλα τιποτα και παλι,ακομα και μετα απο αρκετα install/uninstall,reboot κλπ.

Αν εχετε εγκαταστησει το summerboard, το πιθανοτερο ειναι να μη λειτουργει το ελληνικο πληκτρολογιο.
Λυση
Nα απεγκαταστησετε το Mobile Enhancer, να κανετε επανεκκινηση και να το ξανα-εγκαταστησετε. Ετσι θα δουλεψει μια χαρα :fahne90:

Το κανα αρκετες φορες!Οπως και αρκετες φορες εκανα απο την αρχη τον οδηγο του nektar αλλα τιποτα.Οντως δηλαδη υπαρχει confict με το

Το κανα αρκετες φορες!Οπως και αρκετες φορες εκανα απο την αρχη τον οδηγο του nektar αλλα τιποτα.Οντως δηλαδη υπαρχει confict με το summerboard?φτου!

Εγώ πάντως μετά το Summerboard όταν σταμάτησαν να δουλεύουν τα Ελληνικά έβγαλα και ξανα-έβαλα το Mobile Enhancer και παίξανε κανονικά.

Από ότι έχω διαβάσει στο site του Ρώσου, ο μόνος λόγος που τα βάζει να λήγουν είναι να "αναγκάζει" τους χρήστες να βάζουν τα Updates. Δεν έχει σκοπό να το κάνει με χρήματα.... Τώρα κατά πόσο είναι αλήθεια δεν γνωρίζω...

Koitakse na deis mia alpha version mou eipe o rossos oti prepei kapoia stigmi na ligei.. k ta kala nea einai oti bgainei EPITELOUS h 1.0b1 :) tora opoios den thelei na kanei update as min kanei ego prosopika leo oti einai aparaitito k opos eipe k o nektar o rossos anagkazei tous xrhstes na kanoun update gia kapoio logo k malista shmera ekana ena teleutaio 1.0a6-1 update to opoio exei to space k to return agglika to space to onomasa (κενό) stin 1.0b1 tha exoume epitelous tin epilogi Greek apo to international (keyboard) menu opote arxizei na metraei to international support siga siga!!!

iphone_fix.jpg

;) ;) ;)

Last edited:
υπάρχει μια καινούργια πηγή για εγκατάσταση πληκτρολογίου με 160 χαρακτήρες στα Ελληνικά mediaweb.gr/iphone.xml είναι του Kalatz μέλους του φόρουμ myphone με την συνεργασία του Πειρατή