Το θέμα δεν είναι το τι αντιλαμβάνεται ο καθένας μας αλλά το τι ισχύει.Τι δεν καταλαβαίνεις Σπύρο;
Προφανώς δεν τους προτάθηκε μια σκηνή στα μέτρα τους για αυτό και γύρισαν σπίτι τους.
Μπορεί να διαφωνείς αλλά οι κανόνες της νύχτας δεν αφορούν μόνο στα μπουζουκομάγαζα αλλά όλη την μουσική σκηνή.
Ετσι το αντιλαμβάνομαι εγώ.
Τεσπα ,ας είναι καλά τα παλληκάρια για το μονασδικό Cd που ηχογράφησαν.
Σε πιστεύω Σπύρο απλά ανέφερα τι είπαν σε μια συνέντευξή τους.Υπόθεση έκανα,Το θέμα δεν είναι το τι αντιλαμβάνεται ο καθένας μας αλλά το τι ισχύει.
Οι μπάντες δεν κλείνουν ένα μαγαζί για 30 εμφανίσεις (τυχαίος αριθμός) αλλά παίζουν σήμερα στο Gagarin,αύριο στα Τρίκαλα μεθαύριο στην Καλαμάτα κ.ο.κ.
Μαγαζιά κλείνουν οι μπουζουκόβιοι και οι έντεχνοι (λολ) Πασχαλίδηδες και λοιποί.
Αν δεν με πιστεύεις ρώτα πως δουλεύει το Gagarin το Six Dogs κ.α.
Αν πονάς θα σου ευχηθώ καλή ανάρρωση αλλά δεν θα σε ρωτήσω γιατί..Εύχομαι το καλύτερο,όλα τα άλλα είναι μικρά μπροστά στην υγεία.Σε πιστεύω Σπύρο απλά ανέφερα τι είπαν σε μια συνέντευξή τους.Υπόθεση έκανα,
Δεν είμαι μεσα στο μυαλό τους γιατί τα βρόντηξαν και γύρισαν σπίτι τους.
Εσύ είσαι πιο έμπειρος στην live σκηνή και προφανώς έχεις δίκιο,οπότε εγώ σταματάω.
Πονάω τρομερά και το να γράφω με εξουθενώνει.
Υ.Γ. Ξέρεις πόσο σε εκτιμώ και σ αγαπάω φυσικά.
Α,βέβαια έχει αυτό το blues rock που φέρνει σε ZZTop όπως και τους πιο σύγχρονους Clutch αλλά έχει και μια proggy εσσανς εκεί προς το τέλος που το κάνει να ξεχωρίζει...Η εισαγωγή μου θύμισε το "La Grange" των ZZ Top.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.