Ελληνικό Πακέτο για 1.1.3

Μιχάλης Πικούνης

Established Member
18 June 2006
285
Ξέρει κανείς πότε θα υπάρχει διαθέσιμο το Ελληνικό πακέτο (το commercial) για 1.1.3;

Τώρα χρησιμοποιώ του kalantz αλλά θα ήθελα και τα fonts στο Notes και τη μπάρα με τα Ελληνικά γράμματα στο ευρετήριο!

Εγω ειμαι ευχαριστημενος με το Igreek και το ελληνικο πληκτρολογιο νανε καλα τα παιδια ...

Απο ότι ανακοινώθηκε από το www.greek-iphone.com σήμερα θα βγει νέα έκδοση που θα υποστηρίζει και την 1.1.3. Για να δούμε!

Πάντως τα Ελληνικά του kalantz παίζουν άψογα σε 1.1.3 και σε συνδιασμό με τα DejaVu fonts δεν υπάρχει κανένα θέμα εκτός από τη μπάρα με τα γράμματα στη λίστα των contacts που είναι ακόμη στα Αγγλικά!

If you paid for a subscription at a website called iphonegeek.com then you were RIPPED OFF! This unscrupulous site charges people $40 or so to join their site. They advertise unlocking tutorials (among other things). When you click on their how to unlock your iPhone link, guess what happens? You get redirected to my site (most likely in a frame set). So if you don't like the tutorials you find here fine, but stop asking me to cancel your subscription as I have NOTHING to do with this. You need to get your money back from the company that billed you. MY SITE IS FREE!

-- February 17, 14:14 MST
http://www.hackthatphone.com/113/iphone_information_1.html

Re: Απάντηση: Ελληνικό Πακέτο για 1.1.3

If you paid for a subscription at a website called iphonegeek.com then you were RIPPED OFF! ..............

(επειδή η πληροφορία αναφέρεται σ' αυτό το thread)

Άλλο το iphonegeek.com και άλλο το www.greek-iphone.com, που δίνει το πακέτο των ελληνικών (επί πληρωμή) για το iPhone.

(όχι, δεν έχω καμιά μα καμιά σχέση, ούτε με το ένα, ούτε με το άλλο... ):chinscratch:

Last edited:
Απάντηση: Re: Ελληνικό Πακέτο για 1.1.3

Τάσο βγήκε η έκδοση για 1.1.3. Μια και την εχεις αγορασει δε τη δοκιμάζεις να δουμε αν δουλευει :aktion033:

Μιχάλη όπως βλέπεις κι εδώ http://www.greek-iphone.com/news/page5.html υπάρχουν προβλήματα συμβατότητας. Οπότε προς το παρόν παίζω κι εγώ με τα free από τον kalantz.