Ελληνικό site καλωδίων

pdavit

New member
10 June 2010
30
Κύριοι,
Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό Ελληνικό site για αγορές ποιοτικών καλωδίων; Εμπορεύομαι συχνά μέσο Internet για τις αγορές μου σε καλώδια και συναλλάσσομαι κυρίως με τρία Βρετανικά sites για τον σκοπό.

Για την ώρα η μόνη αξιόλογη προσπάθεια που έχω βρει είναι η παρακάτω (αν και ακόμα σε ανάπτυξη):
http://www.ritsos.com

[FONT=&quot]Ευχαριστώ![/FONT]

Δηλαδή δεν δοκιμάζεις τα υποψήφια προς αγορά καλώδια στο σύστημά σου?

Όχι ποτέ. Στόχος μου όταν κτίζω τα συστήματά μου είναι απλά ορθές και λογικές βελτιώσεις και η απλή αποστροφή από τα υποτυπώδη καλώδια που παρέχονται στην αρχική συσκευασία.

Τώρα αν ένα καλώδιο ρεύματος των 70 είναι δύο φορές καλύτερο από κάποιο ενός λιγότερο επιτυχημένου κατασκευαστή που αξίζει π.χ. 65 λίγο με απασχολεί. Ή αν μαλακώνει τις ψιλές μου, εστιάζει τις μεσαίες μου, επιταχύνει τις χαμηλές μου… εεεε δε μπαίνω καν στο κόπο.

Είναι αρκετά περίπλοκη η ζωή μου για να αναλώνομαι σε τέτοια τερτίπια. Απλά ξέρω πως το καλώδιο ρεύματος των 2 που πετάξανε μέσα στο κουτί είναι έτη φωτός πίσω από ένα των 50 . Αυτό μου αρκεί.

Last edited:
Φίλε μου και εγώ που έψαχνα μόνο στα όποια site των αντιπροσώπων του εκάστοτε καλωδίου και αυτά χωρίς τιμές και με περιγραφές απο αποσπάσματα των ξένων sites.

Απάντηση: Re: Ελληνικό site καλωδίων

Φίλε μου και εγώ που έψαχνα μόνο στα όποια site των αντιπροσώπων του εκάστοτε καλωδίου και αυτά χωρίς τιμές και με περιγραφές απο αποσπάσματα των ξένων sites.
ε τουλαχιστον αυτο....
στα τυφλα εντελως ειναι πεταμενα λεφτα.