Ελληνικός Οδηγός για game sharing στο Playstation Store

Έπειτα για να σε καλωσορίσουμε στο AVClub:

Επίσημο Club του "AvClub" στο "Playstation Home" :fahne90:

Η διαδικασία για να γίνετε μέλη:

Main Menu -> Clubs -> Start Search -> AvClub.gr -> Apply to Join.

το κατεβασα εκανε αναβαθμιση 1.03 και οταν ανοιγει προσπαθει να συνδεθει go online/initialazing.... και μετα απο πολυ ωρα μου βγαζει error:violent-smiley-030:

Στο "Playstation Home" ; Τώρα, έχουν όλοι την δυνατότητα πρόσβασης στο "Home",δεν χρειάζεται να σου στείλουμε πρόσκληση. Εκτός αν θες να μοιραστούμε κάποιο παιχνίδι... Ποιο από όλα επιθυμείς;

Στο "Playstation Home" ; Τώρα, έχουν όλοι την δυνατότητα πρόσβασης στο "Home",δεν χρειάζεται να σου στείλουμε πρόσκληση. Εκτός αν θες να μοιραστούμε κάποιο παιχνίδι... Ποιο από όλα επιθυμείς;

Για τα παιχνίδια ενδιαφερόμουν...

Δεν είμαι σίγουρος πως κατάλαβα 100% πως λειτουργεί το σύστημα σας, αν μπορούσες να με διαφωτίσεις με κάποιο λινκ ή πμ θα ήμουν υπόχρεος.:)

Μοιραζόμαστε παιχνίδια,τα περισσότερα παιχνίδια που βρίσκονται στο playstation store,ουσιαστικά μοιραζόμαστε έναν λογαριασμό πέντε άτομα. Αν έχεις υπ' όψιν σου κάποιο καλό παιχνίδι και θέλεις να το μοιραστείς με άλλα τέσσερα άτομα μπορείς να το πράξεις εδώ!

Παιδιά,ενδιαφέρομαι για το street fighter 2 hd. Πως θα μπορώ να κάνω share με κάποιον από σας;

Last edited by a moderator:
Παιδιά,ενδιαφέρομαι για το street fighter 2 hd. Πως θα μπορώ να κάνω share με κάποιον από σας;

Θα περιμένεις την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τα μελη μας,για να συνεννοηθείτε στο μοίρασμα... Βέβαια θα έχετε διαβάσει τον οδηγό στην πρώτη σελίδα του νήματος.

Street Fighter II HD

1. dedicator

το ps store εχει ρε παιδια το pro 2009 κανονικα και οχι demo????????δεν το βρισκω πουθεναααααα!!!!!!!παρακαλω help..ειμαστε παρεα κ δεν μπορουμε να περιμενουμε..χαχα

Μόνο την demo έκδοση(PES2009) μπορείς να κατεβάσεις,στο Playstation Store υπάρχουν ορισμένα παιχνίδια που μπορείς να πραγματοποιήσεις την αγορά τους, σε ολοκληρωμένη έκδοση.

Συγνώμη,υπάρχει κάποιος που μπορεί να δανείσει τα στοιχεία του λογαριασμού του,έτσι ώστε να μπορέσω να κατεβάσω το BUZZ Quiz TV?(Λογικά πρέπει να το έχει κάποιος στο DOWNLOAD MANAGMENT)

Last edited by a moderator:
Καλησπερα παιδια μολις το διαβασα ολο το θρεντ και επειδη ο σκεφτομαι να παρω ενα ps3 ηθελα να ρωτησω που μπορω να βρω μια λιστα με ολα τα ολοκληρα παιχνιδια που εχει το playstation store για να παιρνουμε να μοιραζομαστε...

Παιδια σημερα το βραδυ πηρα και γω το PS3 μου..

Ποιος ειναι μεσα για να μοιραστουμε το TEKKEN 5?

Υπάρχει κάποιος ο οποίος έχει κατεβάσει το παιχνίδι Flower?
Εάν υπάρχει θα ήθελα να γίνουμε ένα απο τα 5 μέλη μιάς ομάδας που θα μοιραστούμε το Flower.Για να επικοινωνήσουμε περισσότερο,να μου στείλετε email στο [email protected]
[email protected](αυτός είναι ο λογαριασμός στο PS3)
2.
3.
4.
5.

Dedicator εφτιαξες ομαδα για το street fighter 2 turbo hd? Αν υπαρχει κενη θεση ειμαι μεσα..

Street Fighter II HD

1. dedicator
2.Tzimakos

Επισης ψαχνω ατομα για να παρουμε το Tekken 5 αλλα θελω να διευκρινισω πως δεν μπορω να ειμαι ο συντονιστης της αγορας καθω πριν δυο βδομαδες πηρα το ps3 και ακομα δεν ξερω που παν τα 4 οποτε δε θα ηθελα να παρω την ευθυνη..

ΤΕΚΚΕΝ 5: Dark Resurrection Online

1.Tzimakos