Γιατι εχουμε δει Ελληνικα με το γεφυρι της Αρτας;
καθίστε βρε παιδιά, εγώ έναν πύργο βλέπω μόνο. Και νομίζω πως δεν υπάρχει αντιστοιχία ούτε με τη παλαιά μορφή του, ως μέρους δηλαδή του τείχους.
Τώρα σοβαρολογείς ότι δεν βλέπεις ομοιότητες ???
Και στο κάτω κάτω που βρήκαν αυτοί την θάλασσα ?
μπορεί να είναι λίμνη.
Και πίσω από τον πύργο, από τη συγκεκριμένη οπτική γωνία, δεν έχουμε εμείς τον ορίζοντα, αλλά το Καραμπουρνάκι.
Σαν μούφα μου φαίνεται... μούφα-πρόκληση δηλαδή. Φαντάζομαι εάν ήθελαν να βγάλουν τα Σκόπια χαρτονόμισμα το οποίο όντως θα απεικόνιζε τον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης, δεν θα το έβγαζαν έτσι σαν κακέκτυπο.
Πραγματικά δεν γνωρίζω αν αυτό το χαρτονόμισμα είναι αληθινό
Εύχομαι παντός να είναι ψεύτικο γιατί αλλιώς είμαστε για πολλές κλωτσιές
:furious3:
Μόνο μην μας κόψουν και κανένα Τιμολόγιο Παροχής Υπηρεσιών για την διαφήμιση της Θεσσαλονίκης....
Μα καλά στα σοβαρά ασχολήστε με το θέμα...???
έχει λήξει εδώ και χρόνια και απλά εκκερεμεί η τυπική επικύρωσή του...το πολύ-πολύ για λόγους αβρότητας να επιτρέψουν σε εμάς να τα λέμε κάπως αλλιώς....έτσι για να περισώσουμε κάτι τις από την εθνική μας αξιοπρέπεια και να καταπιούμε το χάπι λίγο πιο ανώδυνα...
Ελπίζω μόνο με αφορμή αυτό να μην μπούμε σε παγίδες και περιπέτειες που θα αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από τα πραγματικά προβλήματα (ή μήπως αυτό επιδιώκουν οι νεοεκλεγμένοι ηγέτες μας ????)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.