Ελπίζω να πήρα...την σωστή !!!!!

ptzelepis

Established Member
22 September 2008
288
Καλημέρα

Τελικά έκλεισα και εγώ την 50PX950N (2 τεμάχια, το ένα για φίλο).

Δεν πλήρωσα τίποτα, αφού από INTERTECH πήρα 999,00 ευρώ από την επιστροφή της 50U20.

Ελπίζω να μην το μετανιώσω μόνο.

Αν είναι το ίδιο καλή σε τηλεοπτικό σήμα και σε HD mkv και bluray (αν και περιμένω να είναι καλύτερη) από την 50U20 που έχω τότε θα είμαι υπερ-ικανοποιημένος…..

Αν και το 3D της είναι το ίδιο καλό όσο των δύο τηλεοράσεων που έχω δει μέχρι στιγμής σε 3D (40EX720, 55C7000) τότε θα είμαι super-ευχαριστημένος.

Από τέλος εβδομάδας…εντυπώσεις.

Ευχαριστώ

ΥΓ. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο cd που να μπορώ να κάνω καλό calibration στην ανωτέρω τηλεόραση?

Κάποιος κάτοχος…..να με καθησυχάσει και να μου πει ότι έκανα καλή επιλογή?

Έχει νόημα γιατί αύριο θα πάω Αθήνα και θα την παραλάβω οπότε έχω ακόμα.......24 ώρες για να αλλάξω γνώμη....

Και γιατί η 50U20 μου φάνηκε λίγο απο Toyota σε σύγκριση με άλλες τηλεοράσεις.......πιθανόν χειρότερες ?

Γιατί εκεί στην panasonic υπονομεύουν την εμφάνιση για να εκτιμήσεις το περιεχόμενο... :flipout::flipout:

Ελπιζω να μην ειναι αντιστοιχη της Mercedes η Panasonic γιατι τωρα τελευταια ολο βλαβες και προβληματα ακουω για την συγκεκριμενη εταιρεια.

Panasonic=mercedes
Lg=ford,toyota κτλ

η toyota δινει 7 χρονια εγγυηση και το yaris πουλαγε σαν τρελο ακομα και μεταχειρησμενο . η lg (toyota ) δινει εγυηση 0 pixel.

επισης στο public αθηνας exei μια mercedes με μια καινουργια πρωτοποριακη τεχνολογια υπενθημησης του προηγομενου προγραμματος. βλεπεις το καναλι που παρακολουθεις τωρα καθως και αποτυπομα απο το παλιο καναλι που εβλεπες πριν 1 εβδομαδα.

off topic : ολα τα καινουργια mercedes εχουνε το ενα προβολακι καμενο αν προσεξεις .

Last edited:
6 χρονια εγγυηση ειναι βασικα αλλα δεν εχει νοημα να συνεχιζουμε την συζητηση για τα αυτοκινητα.

Παντως εγω θα προτιμουσα μια πλασμα Panasonic με burn in παρα την "πιξελιασμενη" εικονα των περισσοτερων LCD/LED.

6 χρονια εγγυηση ειναι βασικα αλλα δεν εχει νοημα να συνεχιζουμε την συζητηση για τα αυτοκινητα.

Παντως εγω θα προτιμουσα μια πλασμα Panasonic με burn in παρα την "πιξελιασμενη" εικονα των περισσοτερων LCD/LED.

εγω παλι μια panasonic πλασμα με εγγυηση burn in η μια samsung lcd με εγγυηση για 0 pixel.:ernaehrung004:

Οκ

Να το θέσω αλλιώς....

Πιστεύετε οτι θα είναι καλύτερη ή χειρότερη απο την Panasonic ?

(αν σκεφτείτε οτι την 50U20 την πήρα 500 ευρώ μεταχειρισμένη αλλά με 999 ευρώ απόδειξη...και τώρα παίρνω καινούργια 3D με τα ίδια λεφτά ακριβώς.....σαν να έχω χαλάσει 500 ευρώ για την 50PX950)

Οκ

Να το θέσω αλλιώς....

Πιστεύετε οτι θα είναι καλύτερη ή χειρότερη απο την Panasonic ?

(αν σκεφτείτε οτι την 50U20 την πήρα 500 ευρώ μεταχειρισμένη αλλά με 999 ευρώ απόδειξη...και τώρα παίρνω καινούργια 3D με τα ίδια λεφτά ακριβώς.....σαν να έχω χαλάσει 500 ευρώ για την 50PX950)

πριν πας στο καταστημα που θα κανεις την αλλαγη να πας σε καναδυο μεγαλα καταστηματα (πλαισιο-saturn-public κλπ) να δεις απο κοντα την τηλεοραση που λες τουλαχιστον να εχεις μια αποψη ο ιδιος. αλλα οτι και να ειναι απο οτι καταλαβα με 500 ευρω περνεις καινουργια tv με παραπανω ιντσες οποτε κερδισμενος εισαι .

Last edited:
IR είναι το προσωρινό αποτύπωμα στην οθόνη μιας στατικής εικόνας (πχ τα λογότυπα από τα κανάλια). Το αποτύπωμα φεύγει όταν προβληθεί άλλη εικόνα.
Burn In έχεις όταν το αποτύπωμα είναι μόνιμο.

Λοιπόν....

Η τηλεόραση πήρε την θέση της.....

Πρώτες εντυπώσεις...

Πολύ καλή κατασκευή, όμορφη, εύκολο και πλήρες menu.

3D πάρα πολύ καλό (δεν είδα μεγάλυ διαφορά απο SONY EX720 και Samsung C8000)χωρίς να έχω βέβαια αρκετή εμπειρία.......Narnia και Avatar έπαιξαν με streaming μεσω PS3.

Τώρα έρχονται τα δύσκολα...

Σε mkv 720p και 1080p η εικόνα μου φάνηκε πολύ καλή αλλά όχι οπως της Panasonic. To ίδιο και στα αναλογικά κανάλια. Έχω την αίσθηση οτι είναι λίγο ''σκληρή'' η εικόνα, λίγο κόκκο, λίγο θαμπή? Δεν ξέρω. Η Panasonic ηταν πιο ''μαλακή'' εκτός και αν είναι η ιδέα μου και γενικώς η αλλαγή της τηλεόρασης μέχρι να την συνηθίσω.

Επίσης, αν και δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, η Panasonic είχε τα χιλιομετράκια της.....Και λίγο σε ξένα forum που κοίταξα έλεγαν οτι μετά απο κάποιες ώρες η 50PX950 δείχνει πραγματικά την ποιότητα της. Δεν μπορώ να θυμηθώ αν το ίδιο ίσχυε και για την Panasonic που η αλήθεια είναι οτι είχε γράψει καμια 200αριά ώρες πρίν την πάρω.

Τί λέτε και εσείς.....μήπως θέλει λίγο στρωσιματάκι πρώτα και κακώς κάνω την σύγκριση...ΤΩΡΑ!!!

Μήπως πρέπει να το δώ πάλι σε μερικές μέρες?

Ακούω απόψεις

Επίσης κάτι άλλο που θέλω την άποψη σας.

Υπάρχει διαφορά μεταξύ Bluray 3D και mkv 3D sbs 1080p ?

Γιατί έχω την αίσθηση ότι στα καταστήματα που παίζουν 3D μέσω bluray το 3D είναι πιο έντονο. Με πιο πολύ βάθος. Σαν να πετάγεται η εικόνα από την τηλεόραση. Ενώ σε 2,3 mkv που streamαρα μέσω ps3 χτες το βράδυ, ναι μεν ήταν πάρα πολύ καλά αλλά νομίζω ότι δεν ήταν τόσο πολύ έντονο. Ίσως ιδέα μου….

Τι πιστεύετε εσείς?

Και καμιά οδηγία περί στρωσίματος της 50PX950N αν έχετε την καλοσύνη?

samsung= mercedes.... είναι Νο.1 παγκοσμίως... panasonic= toyota...:firstprize:

Νο1 σε πωλησεις ειναι η Toyota αλλα αυτο τι σχεση εχει ρε παιδια?

Αμαν με τα αμαξια.

@ptzelepis

Οταν στρωσει θα βελτιωθει αρκετα η εικονα. Ολες οι πλασμα δειχνουν ετσι τις πρωτες ωρες.