ΕΛΤΑ-Κίνα-αποστολές -παραλαβές

Re: Απάντηση: ΕΛΤΑ-Κίνα-αποστολές -παραλαβές

Δεν ξερω αν εχει τυχει και σε κανεναν αλλο, αλλα ακριβως τρεις μηνες μετα την παραγγελια, και απο 30/6 το tracking να λεει εφυγε απο βιεννη μεσω ταχυδρομιου, το πακετο ειναι αφαντο...

Από ποιο μαγαζί και με ποια μεταφορική?

Απο gearbest, με αγνωστη μεταφορικη. Η απαντηση τους ηταν " We shipped it by post office, you can confirm them with the packages." Απο αποθηκη χονγκ-κονγκ. Αλλα ποια εταιρια, τρεχα γυρευε...

Απο gearbest, με αγνωστη μεταφορικη. Η απαντηση τους ηταν " We shipped it by post office, you can confirm them with the packages." Απο αποθηκη χονγκ-κονγκ. Αλλα ποια εταιρια, τρεχα γυρευε...

Τι ειχες επιλέξει σαν τροπο αποστολής?

Το δεμα που ειχα αναφερει περασε τελωνείο με εξοδα/τελη 24 . Αφορουσε ενα Alfawise H96 Pro+ 3/32 που είχε αγοραστεί 55 (οχι στην προσφορά των 40 ).
Τονιζω οτι είχε σταλεί με NL και οχι με EU Express που εγγυημενα δεν περνάει τελωνείο.

Σήμερα μου ήλθε το ειδοποιητήριο για το mecool pro+ με Bpost όπως γράφω παραπάνω ταχύτατα (παραγγελία 11/9)
Πέρασε κανονικά (0 )

Αντίθετα το Η6 με NL έχει σκαλώσει από τις 14/9 στη χώρα προορισμού και έκτοτε δεν υπάρχουν νέα..

Σε μια δοκιμαστική παραγγελία που εκανα (χωρίς πληρωμή) για ενα μικρό Bluetooth ηχείο σε αποθήκη China και με Unregistered Air Mail μου εμφανίζει Shipping method: NLPONRA... γνωρίζουμε τι ακριβώς ειναι το NLPONRA;

Τέλος παρουσίασης στο Τελωνείο για χαρακτηρισμό τελωνειακώς ελεύθερων.
Τέλος εκτελωνισμού.
Τέλος παράδοσης στον εκτελωνιστή του παραλήπτη.
Τέλος διασάφησης εξαγωγής.

Ξέχασαν το βασικότερο τέλος...το τέλος..

jackoff.gif~c200

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΛΤΑ-Κίνα-αποστολές -παραλαβές

Δεν ξερω αν εχει τυχει και σε κανεναν αλλο, αλλα ακριβως τρεις μηνες μετα την παραγγελια, και απο 30/6 το tracking να λεει εφυγε απο βιεννη μεσω ταχυδρομιου, το πακετο ειναι αφαντο...

Το ίδιο έχει συμβεί και σε μένα.
Από 1/7 φαίνεται ότι είναι στην Ολλανδία ή στο τελωνείο της Ελλάδος.
Πάει το x9s

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΛΤΑ-Κίνα-αποστολές -παραλαβές

Το ίδιο έχει συμβεί και σε μένα.
Από 1/7 φαίνεται ότι είναι στην Ολλανδία ή στο τελωνείο της Ελλάδος.
Πάει το x9s

NL? DPD ? Απο ποιο κατάστημα?
Επικοινωνήσατε μαζί τους?

Στην NL δείχνει ότι είναι Ελλάδα.
Στα ΕΛΤΑ δείχνει ότι είναι Ολλανδία.
Λογικά είναι τελωνείο χωρίς να το έχουν σκανάρει.
Το gearbest μου δίνει το 70% της αξίας.

Παραγγελία 31 Αυγούστου από Gearbest το Xiaomi Mi Drone με EU Express (κόστος 21 ευρώ).
Παρέλαβα σήμερα στην πόρτα μου χωρίς Ελληνικά "κόστη".

Αλήθεια,πως και δεν έχουμε κανένα θέμα με drones (εκτός από ένα που κατέληξε στο πόσο επικίνδυνα είναι);

Από 31 Αυγούστου;;;;;
Δεν ειναι και εξωφρενικά μεγάλο διάστημα.Πάντως στις 15/09 μου ειχαν στειλει μνμ οτι θα καθυστερήσει η αποστολή από Αγγλία και μου ειχαν δωσει 100 ποντους στο wallet τους.