ΕΛΤΑ-Κίνα-αποστολές -παραλαβές

Απάντηση: Re: ΕΛΤΑ-Κίνα-αποστολές -παραλαβές

4 παραγγελιες με priotity απο Banggood. Η πρωτη εφυγε στις 10 Νοεμβρη, η 2η και 3η στις 18 και η 4η στις 20 Νοεμβρη.

Ολες εφτασαν την προηγουμενη εβδομαδα 4-7 Δεκεμβριου.

Για βαλε και εδω https://www.aftership.com/couriers/flytexpress τα tracking numbers που εχεις να δεις τι σου βγαζει.

Η πρώτη 11/11/2017 έχει 15 καταχωρίσεις στις 17/11/2017 "Item dispatched. PKG#:PKG0451...." και σταματάει εκεί.
Η δεύτερη 22/11/2017 έχει κολλήσει στην 1/12/2017 "The item is on transport to the country of destination"

Για την πρωτη δεν ξερω αλλα για την δευτερη εισαι καλα προς το παρον. Εχω δει και 12 μερες απο το The item is on transport to the country of destination μεχρι να δειξει στο συστημα οτι εφτασε Ελλαδα.

Για την πρωτη δεν ξερω αλλα για την δευτερη εισαι καλα προς το παρον. Εχω δει και 12 μερες απο το The item is on transport to the country of destination μεχρι να δειξει στο συστημα οτι εφτασε Ελλαδα.
Οπότε να περιμένω και αυτή τη βδομάδα και μετά να ενοχλήσω τον Κινέζο, ας είναι η Expected delivery date 7/12/2017;

Η expected delivery δεν λεει κατι. Και μενα εγραφε 24 Νοεμβριου και παρελαβα 7 Δεκεμβριου:tongue:

Θεωρω πως μεσα στην εβδομαδα θα δεις κινηση στο tracking.

Για την πρωτη παραγγελια ομως (11/11) δεν ξερω. Θα επρεπε να εχει φτασει Ελλαδα τοσο καιρο.

Η expected delivery δεν λεει κατι. Και μενα εγραφε 24 Νοεμβριου και παρελαβα 7 Δεκεμβριου:tongue:

Θεωρω πως μεσα στην εβδομαδα θα δεις κινηση στο tracking.

Για την πρωτη παραγγελια ομως (11/11) δεν ξερω. Θα επρεπε να εχει φτασει Ελλαδα τοσο καιρο.
Για την πρώτη ζήτησα από τον Κινέζο ξανά αποστολή. Θα δούμε...
Ευχαριστώ!

Οταν μας εμφανίζεται αυτο:

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΓΟΡΑΣ /ΑΞΙΑΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ

Που είπαμε οτι απευθυνόμαστε? Τηλ? Email?
Θυμαμαι καπου είχε αναφερθεί.

παντως η σελιδα των ελτα σημερα που κοιταξα ειναι "κατω" .....μεχρι και εκει εχουν παθει κοκομπλοκο!!!

Εγώ κομπλέ μετά από 2 μηνες ήρθε από Gearbest χωρίς να πληρώσω φόρο . Είμαι τυχερός πιθανόν

Στάλθηκε από το SM-T310 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: ΕΛΤΑ-Κίνα-αποστολές -παραλαβές

Επειδή τα χρησιμοποιώ συχνά ,τα ΕΛΤΑ,στις αποστολές πρός εξωτερικό είναι εκπληκτικά.
Σε δύο αποστολές η μια για Η.Β και μια για Ολλανδία με αποστολή Δευτέρα ,τα παρέλαβαν Παρασκεύη ,με αστείο κόστος .
Εχοντας στείλει αρκετά τους τελευταίους μήνες σε Ε.Ε το αργότερο έφθασε σε 10 μέρες ,όπως επίσης και 1-2 που παρέλαβα από Γαλλία -Γερμανία έκαναν περί τις 8 μέρες [όσο και η DHL από Γερμανία που παρέλαβα προχθές]

Μπα... Μικρο πακετο για Νεα Υορκη... Αποστολη 30/11 μεσημερι, κολλημενο απο τοτε στο Κεντρο Διαλογης DISPATCH CLOSED (--> ATHENS SORTING CENTER).
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΕΛΤΑ-Κίνα-αποστολές -παραλαβές

Όταν λες αστείο κόστος για δώσε λεπτομέρειες γιατί εγώ κοιτούσα να στείλω ένα μικρό δέμα eu και μου έβγαζε 23

Αν θυμάμαι καλά κάπου στα 15 -18 αν συνυπολογίσεις ότι παραδόθηκε σε 4 περίπου εργάσιμες ,είναι αστείο το κόστος

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΕΛΤΑ-Κίνα-αποστολές -παραλαβές

Μπα... Μικρο πακετο για Νεα Υορκη... Αποστολη 30/11 μεσημερι, κολλημενο απο τοτε στο Κεντρο Διαλογης DISPATCH CLOSED (--> ATHENS SORTING CENTER).
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ

Δεν έγραψα για ΗΠΑ ,αλλά για ΕΕ -Η.Β .
Στο μεταξύ από Γερμανία με DHL μια δεύτερη πλακετίτσα που περιμένω είναι ακόμη κολλημένη από 8/12 στο κέντρο διαλογής της Γερμανίας .
Να μη γράφω για τα αστρονομικά ποσά που ζητούν για δέματα περί τα 10 κιλά .Για Λονδίνο κάπου στα 400 ευρώ ,για Λιθουανία λίγο παραπάνω

Πετρο, 8/12 ηταν Παρασκευη οποτε δεν ειναι λογικο να ξεκαθαριστει σημερα Δευτερα?
Να υποθεσω πως για εκτος ΕΕ αργει η διαλογη λογω τελωνειου? Περνανε τελωνειο τα εξερχομενα?

Επειδή το κακό έχει παρά γίνει θα στείλω την παρακάτω επιστολή:

Δεν ελπίζω σε κάτι, αλλά ίσως κάποιος να συγκινηθεί όταν διαβάσει για μηνύσεις κτλ.

Αν κάποιος έχει νομικές γνώσεις, ας διορθώσει την επιστολή ώστε να γίνει ποιο "ψαρωτικη"

Ίσως είναι καλή ιδέα να λάβουν κάμποσες τέτοιες επιστολές...

Το σάιτ των ΕΛΤΑ έχει πέσει; Προσπαθώ να μπω απο Χθές ,αλλά μάταια.

Δεν ξέρω αν έχει να κανει με την επιστολή, αλλά το δέμα ξεκόλλησε χθες απο το athens airmail center ,όπου ηταν απο τις 22.11, πέρασε σε μια μέρα απο ΓΕΤΑ αθηνας, και τώρα είναι στο δρόμο για Κρήτη!

Την Δευτέρα πήρα δέμα που είχε φτάσει Ελλάδα με sg τέλη Οκτωβρίου και τώρα βλέπω ότι ξεκόλλησε δέμα sg της 25 Νοεμβρίου.Μακαρι να συνεχίσουν έτσι σφαίρα και μαλλον χωρίς έλεγχο, λίγο ακόμα μήπως και γλυτώσω το τελωνείο σε ένα που το φοβάμαι.

Οποιος ειχε παραγγειλει τελευταια απο Gearbest μεσω Belgium post και ειχε θεμα να εχει κολλησει το status σε Item is announced / bpost received the information, το δικο μου σημερα ξεκολλησε μετα απο τις 29/11 και δειχνει οτι παρεληφθη απο bpost .

Σήμερα παρέλαβα από Κίνα ebay ένα φιλτρο πλυντηριου ακριβως 2,5 μήνες μετά την παραγγελία.Φαντάσου το τι γίνεται στα ταχυδρομεία.

Τελικά το yi gimbal που περίμενα και φοβόμουν, φαίνεται ότι μάλλον μπήκε τελωνείο (held by customs,delivered to customs authorities) . Μακάρι να βγάλει το ελληνικό tracking (τώρα λέει αντικείμενο προς εκτελωνισμό) οτι θέλουν αποδεικτικό αγοράς ή να δεχτούν την τιμή που γράφει πανω το δέμα γιατί αν βάλουν με βάση το Google.. καήκαμε.