ΕΛΤΑ-Κίνα-αποστολές -παραλαβές

Re: Απάντηση: ΕΛΤΑ-Κίνα-αποστολές -παραλαβές

Ποιό είναι το official site για tracking του belgium post; Μου βγάζει ένα σωρό το google και δίνουν άλλες πληροφορίες το καθένα.

Τάσο πήγαινε εδώ και βάλε το tracking σου. Λογικα δεν θα σου βγαλει αποτελεσμα αλλα καπου θα σου εχει επιλογη για Belgium και Belgium International. Πατας το 2ο.
Οταν μπει Ελλάδα, μεσω ΕΛΤΑ.

Re: Απάντηση: Re: ΕΛΤΑ-Κίνα-αποστολές -παραλαβές

νομιζω πως τα ελτα επαθαν εγκεφαλικο παλι....πολυ μπουκωμα βλεπω σε μενα αλλα και σε κατι φιλους που ρωτησα πως πανε οι παραλαβες τους.Εχω δεματακια σκαναρισμενα στο αεροδρομιο πολυ καιρο αλλα καμια κινηση απο τοτε,ολα με βελγικο ταχυδρομειο.

κάπου στο σωρό είναι και δύο δικά μου από GB με BPost. :)

Παιδια μην ξεχνάτε. Ειναι η περιοδος παραλαβών 11.11 και Black Friday ;)

ΟΚ σ' ευχαριστώ. Λέει ότι μπήκε στο ΚΔ Αεροδρομίου (Συστημένο) προχθές 7/1/2018.

Καλή Καθαρή Δευτέρα μάλλον....-bye-

Στα ΕΛΤΑ βγάζει αυτό. Σημαίνει ότι γλύτωσα το τελωνείο;

Capture.JPG

Attachments

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    28.6 KB · Views: 305

ΟΚ σ' ευχαριστώ. Λέει ότι μπήκε στο ΚΔ Αεροδρομίου (Συστημένο) προχθές 7/1/2018.

Καλή Καθαρή Δευτέρα μάλλον....-bye-

Στα ΕΛΤΑ βγάζει αυτό. Σημαίνει ότι γλύτωσα το τελωνείο;

View attachment 147915

Συμφωνα και με αυτο αλλα και με το οτι τα ιδια ειχα δει και στο δικο μου και δεν ειχε καμια ενδειξη τελωνειο, ναι γλυτωσες. Αλλωστε δειχνει να ξεκιναει απο Βελγιο που δεν εχει τελωνειο ;-)

Αγορά από Amazon fr https://www.amazon.fr/dp/B00Q2PDBDU/ref=pe_3044141_189395771_TE_3p_dp_1, έφτασε Ελλάδα 4/1/2018 και το κρατούν γιατί είναι κογκολέζικο από ότι μου είπαν για να φορολογηθεί. Δε πάμε καλά είπα εγώ ψώνισα από Ευρώπη. Αν δε το γνωρίζεται η Γαλλία ανήκει στην Ευρώπη... θα καθυστερίσει είπαν και έκλεισαν.
Δευτέρα θα καλέσω Αεροδρόμιο.

Γι αυτό μάλλον (πώληση και αποστολή από τον παρακάτω).

Informations vendeur détaillées

Nom commercial:TABLET 2 CASES LTD
Type d'activité:E-commerce
Numéro de registre de commerce:1638988
Numéro TVA:GB256442695
Adresse commerciale:
Office 4, 10/F, Kwan Chart Tower, No. 6 Tonnochy Road
No. 6 Tonnochy Road, Wanchai
HONG KONG
Hong Kong
WAN CHAI
HK

Αγορά από Amazon fr https://www.amazon.fr/dp/B00Q2PDBDU/ref=pe_3044141_189395771_TE_3p_dp_1, έφτασε Ελλάδα 4/1/2018 και το κρατούν γιατί είναι κογκολέζικο από ότι μου είπαν για να φορολογηθεί. Δε πάμε καλά είπα εγώ ψώνισα από Ευρώπη. Αν δε το γνωρίζεται η Γαλλία ανήκει στην Ευρώπη... θα καθυστερίσει είπαν και έκλεισαν.
Δευτέρα θα καλέσω Αεροδρόμιο.

Δεν φταίει το Amazon.
Πάντα ψωνίζουμε fullfield by Amazon για να είμαστε σίγουροι ότι έχει προέλευση από τη χώρα του site.
Αν αγορασεις από τρίτο, πρέπει να προσέξεις την χώρα που βρίσκεται.

Κάνε κάνα chat με την Amazon μήπως καταφέρεις κάτι.

Απάντηση: Re: ΕΛΤΑ-Κίνα-αποστολές -παραλαβές

νομιζω πως τα ελτα επαθαν εγκεφαλικο παλι....πολυ μπουκωμα βλεπω σε μενα αλλα και σε κατι φιλους που ρωτησα πως πανε οι παραλαβες τους.Εχω δεματακια σκαναρισμενα στο αεροδρομιο πολυ καιρο αλλα καμια κινηση απο τοτε,ολα με βελγικο ταχυδρομειο.
Εγώ πάντως παρήγγειλα κάτι χαζά https://www.ebay.com/itm/UNIVERSAL-...e=STRK:MEBIDX:IT&_trksid=p2057872.m2749.l2649
για την ηλεκτρική σκούπα 31/12 και σήμερα το πρωί μου τα έφερε ο ταχυδρόμος.

Επιτέλους παρέλαβα χθες το πρωί δίχως επιπλέον βάρη.
Πέρασε τελωνείο το κράτησαν δέκα συν μέρες και πήραν τα πόδια τους να το φέρουν.
.. αξίζει τα χρήματα του....

https://www.amazon.fr/dp/B00Q2PDBDU/ref=pe_3044141_189395771_TE_3p_dp_1

Εκανες καποια κινηση και δεν πέρασε? Μιλησες με αμαζον η με τον πωλητη?

Παραγγελία από Amazon.fr και fulfilled by Amazon. Ο πωλητής είναι Hong Kong αλλά με χρέωσε το Amazon επιπλέον έξοδα για αποστολή στην Ελλάδα.Το fulfilled by Amazon το στέλνει το Amazon από αποθήκη του στην Γαλλία ή υπάρχει περίπτωση να φορολογηθεί στο τελωνείο ;

Παραγγελία από Amazon.fr και fulfilled by Amazon. Ο πωλητής είναι Hong Kong αλλά με χρέωσε το Amazon επιπλέον έξοδα για αποστολή στην Ελλάδα.Το fulfilled by Amazon το στέλνει το Amazon από αποθήκη του στην Γαλλία ή υπάρχει περίπτωση να φορολογηθεί στο τελωνείο ;

Σίγουρα δεν θα περάσει τελωνείο αφού λέει fullfield by Amazon.
Πως εκρινες πως σε χρέωσε παραπάνω μεταφορικά?
Το έκανε σε δεύτερο χρόνο?

Ναι, πριν την ολοκλήρωση. Είναι το δεύτερο προϊόν που αγοράζω από το γαλλικό και τις δυο φορές χρεωσε 8,9 μεταφορικά, παρόλο που το ένα στοίχησε 100 και το άλλο 50 .. μάλλον πάει με το μέγεθος, μιας και τα δύο είναι μικρά δέματα παρόμοιου μεγέθους.

Δεν καταλαβα αυτο που ανεφερες οτι σε χρεωσε με επιπλεον εξοδα. Πως το καταλαβες αυτο?
Δεν ειναι fixed τα μεταφορικα του amazon.

Έχεις δίκιο δεν είναι fixed τα μεταφορικά, την μια ήταν 8,9 και την άλλη 8,6
π.χ
Sous-total des articles : EUR 48,99
Frais d'envoi : EUR 8,60
Montant total pour cet envoi : EUR 57,59

Παραλαβή σήμερα του MINIX A2 Air mouse από GearBest μέσω Belgium Post..
Κανένα προβλημα, όλα καλά

Παραλαβή σήμερα του MINIX A2 Air mouse από GearBest μέσω Belgium Post..
Κανένα προβλημα, όλα καλά

Δουλεύει καλά με το zidoo; Εννοώ όλα τα πλήκτρα, συντομεύσεις κτλ;

Sent from my iPhone using Tapatalk