ΕΛΤΑ-Κίνα-αποστολές -παραλαβές

Παιδιά τι σημαίνει αυτο;
00e99d9de187a9002882613781750bb3.jpg

Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οτι το δέμα σου θα περάσει τελωνείο και αν κρίνουν ότι είναι άξιας κάτω των 22 ευρώ άπλα θα σου έρθει με την σήμανση <<τελωνειακως ελεύθερο>>,αν όμως κρίνουν ότι είναι μεγαλύτερης άξιας τότε θα δεις στην σελίδα τους το μήνυμα ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ PAYPAL ή ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ή ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ και θα πρέπει να στείλεις ένα από τα τρία για να προχωρήσει ο εκτελωνισμός.

9/12/2018, 12:18:00 Κ.Α.Τ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ
9/12/2018, 09:25:01 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ
3/12/2018, 14:13:47 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ
29/11/2018, 14:46:00 ΣΟΥΗΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ.

καλησπερα! να φανταστω οτι την εφαγα την πικρα??

Re: Απάντηση: ΕΛΤΑ-Κίνα-αποστολές -παραλαβές

9/12/2018, 12:18:00 Κ.Α.Τ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ
9/12/2018, 09:25:01 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ
3/12/2018, 14:13:47 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ
29/11/2018, 14:46:00 ΣΟΥΗΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ.

καλησπερα! να φανταστω οτι την εφαγα την πικρα??

Δεν ειναι σιγουρο , αν κρινουν οτι ειναι κατω των 22 ευρω θα περασει , αν οχι τοτε τυπωσε καλου κακου , paypal , τιμολογιο , αποδειξη αγορας

Δεν το καταλαβαίνω... Με priority line από gearbest περνάει τελωνείο?

Ω ρε γμτ... Και θέλω να παραγγείλω drone αυτή την εβδομάδα... Μου έκοψες την φόρα

Απάντηση: Re: ΕΛΤΑ-Κίνα-αποστολές -παραλαβές

Τελικά για το xiaomi mi s που αγόρασα 65 ευρώ έφαγα τελωνείο 30 ευρώ απίστευτο

Εγω μου μπορει να φαω τελωνειο για 0,77 τι σου λεει; Και για αντικειμενο των 18 να πληρωσω επιλεον 20 :p
Priority Air mail απο Banggood και παει μεσω Ολλανδιας... Για να δουμε. Ειναι αυτες τις μερες να φτασει.

Απλα πες οτι το πηρες τιμη Ελλαδας...

με τι μέθοδο το έφερες το Mi box s?

Έφερα με priority line κινητο, δε πέρασε ποτέ τελωνείο , την προηγούμενη εβδομάδα παρέλαβα και μάλιστα με DHL .

Φέρνω συνέχεια με Belgium Registered και Belgium Unregistered ,δεν έχει περάσει ποτέ τιποτα.

Εγω μου μπορει να φαω τελωνειο για 0,77 τι σου λεει; Και για αντικειμενο των 18 να πληρωσω επιλεον 20 :p
Priority Air mail απο Banggood και παει μεσω Ολλανδιας... Για να δουμε. Ειναι αυτες τις μερες να φτασει.

Απλα πες οτι το πηρες τιμη Ελλαδας...

Είχα φέρει το Amazfit Pace της Xiaomi , μέσω Ολλανδίας με την ίδια μέθοδο, απο banggood, δεν ειχα πληρώσει τίποτα.
Επίσης το banggood έχει επιλογή tarif insuranse και σου καλύπτουν 100% οσο δώσεις στο τελωνείο, τικάρεις αυτή την επιλογή και ΑΝ πληρώσει τελωνείο, βγάζεις φωτό την απόδειξη, την στέλνεις και σου επιστρέφουν τα χρήματα που έδωσες για το τελωνείο

με τι μέθοδο το έφερες το Mi box s?

Έφερα με priority line κινητο, δε πέρασε ποτέ τελωνείο , την προηγούμενη εβδομάδα παρέλαβα και μάλιστα με DHL .

Φέρνω συνέχεια με Belgium Registered και Belgium Unregistered ,δεν έχει περάσει ποτέ τιποτα.

Με eu priority line

Από Gearvista το είχε παραγγείλει ο φίλος και όχι από Gearbest.Tώρα τι priority Line έχει το Gearvista-αλήθεια,που το βρήκες βρε συ george0083- μόνο οι απατεώνες Κινέζοι ιδιοκτήτες του γνωρίζουν.

Καλησπέρα
Πήρα από gearvista ένα mibox s και σήμερα έλαβα ένα sms από τα ΕΛΤΑ που μου λένε να τους στείλω την απόδειξη αγοράς.
Η αποστολή είχε γίνει με eu priority line οπότε την πατησα

Ευτυχώς μου ανοίξατε τα μάτια να μην ρισκάρω... Ένα drone xiaomi ήθελα το βρήκα Ελλάδα σε ευκαιρία και το τσάκωσα

Από Banggood η σίγουρη (μέχρι τώρα...) μέθοδος αποστολής για αποφυγή τελωνείου είναι η Priority Direct Mail (τριγωνική αποστολή μέσω Ολλανδίας όπου - υποτίθεται - εκτελωνίζεται εκεί γι' αυτό και έχει αυξημένα έξοδα αποστολής)
Από Gearbest η αντίστοιχη μέθοδος είναι η Priority Line αλλά γενικά στην Gearbest μην έχετε και πολλή εμπιστοσύνη. Έχει παρατηρηθεί το γεγονός να πληρώνεις τα εξτρά για αποστολή με Priority line και τελικά να στην στέλνουν με άλλο τρόπο...
Τεσπά... αν δεν είσαστε σίγουροι για κάτι και το ψάχνετε θα βρείτε αρκετή βοήθεια και θα λύνονται οι απορίες σας εδώ :http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=41844&page=539
Επίσης εδώ : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316&page=2443