ΕΛΤΑ-Κίνα-αποστολές -παραλαβές

Παραγγελία 29/5 από Aliexpress (ένα επιτραπέζιο ρολόι), έγινε το dispatching την επόμενη μέρα στις 30/5, παρέλαβα χθες 7/6.
Αφού ήρθε ο ταχυδρόμος και σκεφτόμουν αν είχα παραγγείλει κάτι ξεχασμένο πριν μήνες.

Έχω παραγγείλει και κάτι αισθητήρες συναγερμού στις 3/6, έγιναν dispatched 4/6 για να δω πότε θα έρθουν...

Προς ενημέρωσή σας, μόλις παρέλαβα χωρίς να πληρώσω τίποτα άλλο με free shipping από Banggood smartphone αξίας 55

Έλεος τόσες μέρες στο αεροδρόμιο!!! Τι κάνουν; Είπαμε να πάρουν καμία άδεια αλλά το ξεφτίλισαν!

17cb9eb6632a5e7948fdd6ee90d609b5.png

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καλησπέρα, έκανα μια παραγγελία στα 24 από το Amazon της Αγγλίας και ο seller βρισκόταν στην Ιαπωνία..Στείλανε το δέμα μέσω Japan Post.. και όταν επικοινωνησα μαζί τους μου είπανε ότι θα μου το παραδώσει ο carrier : Royal Mail... Τους ρώτησα αν πληρώσω τελωνείο και μου είπαν ότι αυτό παίζεται κιοτι θα πάρω πίσω το ποσό αν πληρώσω τελικά το τελωνείο.. επίσης στο δέμα δεν αναγράφεται η πραγματική του τιμή 24,40 ...μου είπαν ότι τη βάλανε περίπου 7 με 10 ...Ξέρετε τώρα τι παίζει? Αν πληρώσω τελικά το τελωνείο? Επειδή δεν μπορώ να καταλάβω αυτό με το Royal Mail... το οποίο βρίσκεται στην Αγγλία.. Αν δηλαδή το χαρτάκι γράφει πάνω Royal Mail δεν θα πληρώσω τελωνείο ενώ αν γράφει Japan Post θα πληρώσω? Ευχαριστώ

Αν σου έρθει royal mail συστημένο παραδίδει acs στην Ελλάδα.

Αν έχει δηλωθεί κάτω από 10 και δεν ανοιχτεί λογικα δεν θα έχεις πρόβλημα.

Αν η αποστολη γινει απο τη Royal mail που ειναι στην Αγγλια, δεν θα πληρωσεις τιποτα γιατι θα φανει πως στελνεται απο τοπικο μαγαζι.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! Ναι όταν έκανα την παραγγελία στο email που μου ήρθε κλασικά με την σύνοψη της παραγγελίας έγραφε Your items are being sent by Japan Post... ενώ στο email που μου στείλανε αυτοί έγραφε Carrier : Royal Mail..

Τα σύστημενα από royal mail τα παραδίδουν acs Τα τελευταία 4 χρόνια

Απάντηση: Re: ΕΛΤΑ-Κίνα-αποστολές -παραλαβές

Ναι έχω κανονικά tracking! Και εκτιμώμενη παράδοση είναι 31 Ιουλίου - 4 Αυγούστου

Re: Απάντηση: Re: ΕΛΤΑ-Κίνα-αποστολές -παραλαβές

Ναι έχω κανονικά tracking! Και εκτιμώμενη παράδοση είναι 31 Ιουλίου - 4 Αυγούστου

Από πού το παρακολουθείς? Από πού ξεκινάει το δέμα?

Μπαίνω ΕΛΤΑ..

Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση
23/7/2018, 07:00:00 ΙΑΠΩΝΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ
22/7/2018, 04:20:00 ΙΑΠΩΝΙΑ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ
21/7/2018, 17:37:00 ΙΑΠΩΝΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Οπότε παραλαμβάνεις με ΕΛΤΑ και πιθανόν να μην πληρώσεις, αλλά το δέμα έρχεται από Ιαπωνία και μπορεί να χρειαστεί να πληρώσεις

Να πω την αλήθεια δεν γνωρίζω το ποσό αξιόπιστο μπορεί να είναι.. ξέρω γω το δέμα να έχει ήδη φτάσει Ελλάδα και απλώς να μην το αναφέρει το σύστημα..

Απάντηση: Re: ΕΛΤΑ-Κίνα-αποστολές -παραλαβές

Οπότε παραλαμβάνεις με ΕΛΤΑ και πιθανόν να μην πληρώσεις, αλλά το δέμα έρχεται από Ιαπωνία και μπορεί να χρειαστεί να πληρώσεις

Ελπίζω στο ότι μου το στέλνουν με Royal Mail ως συστημένο και δεν θα χρειαστεί να πάω να πληρώσω..