ΕΛΤΑ-Κίνα-αποστολές -παραλαβές

Re: Απάντηση: ΕΛΤΑ-Κίνα-αποστολές -παραλαβές

Να πω την αλήθεια δεν γνωρίζω το ποσό αξιόπιστο μπορεί να είναι.. ξέρω γω το δέμα να έχει ήδη φτάσει Ελλάδα και απλώς να μην το αναφέρει το σύστημα..

Όχι, όταν φτάσει στην Ελλάδα ή μάλλον όταν ελεγχθεί στο αεροδρόμιο θα υπάρξει ενημέρωση, μπορεί όντος να έχει φτάσει στην Ελλάδα αλλά να μην έχει ανοιχτεί ο σάκος με το δέμα σου. Το δέμα είναι μεγάλο σε μέγεθος? Αν δεν είναι πιθανότερο να μην πληρώσεις τίποτα

Re: Απάντηση: Re: ΕΛΤΑ-Κίνα-αποστολές -παραλαβές

Ελπίζω στο ότι μου το στέλνουν με Royal Mail ως συστημένο και δεν θα χρειαστεί να πάω να πληρώσω..

Δεν έχει σημασία, το δέμα φαίνεται ότι έφυγε από Ιαπωνία οπότε έχουν το δικαίωμα να σε χρεώσουν αλλά συνήθως δεν το κάνουν σε μικρής αξίας. Επίσης δεν έχει σημασια η τιμη που αναγραφουν, αν ανοιχτει το δέμα θα ψαξουν για την πραγματικη τιμη του προϊόντος στο ιντερνετ

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΛΤΑ-Κίνα-αποστολές -παραλαβές

Όχι, όταν φτάσει στην Ελλάδα ή μάλλον όταν ελεγχθεί στο αεροδρόμιο θα υπάρξει ενημέρωση, μπορεί όντος να έχει φτάσει στην Ελλάδα αλλά να μην έχει ανοιχτεί ο σάκος με το δέμα σου. Το δέμα είναι μεγάλο σε μέγεθος? Αν δεν είναι πιθανότερο να μην πληρώσεις τίποτα

Όχι δεν είναι μεγάλο! Φαντάσου είναι μια SD card σε συσκευασία λες και είναι Card Postal!

Το δέμα δεν έρχεται με royal mail.
Έρχεται από Ιαπωνία και παραλαμβάνεις μέσω ελτα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΛΤΑ-Κίνα-αποστολές -παραλαβές

Όχι δεν είναι μεγάλο! Φαντάσου είναι μια SD card σε συσκευασία λες και είναι Card Postal!
Οπότε κατά 99% δεν θα πληρώσεις

Στάλθηκε από το CMR-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: ΕΛΤΑ-Κίνα-αποστολές -παραλαβές

Το δέμα δεν έρχεται με royal mail.
Έρχεται από Ιαπωνία και παραλαμβάνεις μέσω ελτα.

Και εμένα μου έκανε εντύπωση όταν μου παν Royal Mail

Απάντηση: Re: ΕΛΤΑ-Κίνα-αποστολές -παραλαβές

Και εμένα μου έκανε εντύπωση όταν μου παν Royal Mail
Γιατί όσες παραγγελίες έχω κάνει από το αγγλικό αμαζον, πάντα από ελτα παραλαμβανα.. μόνο μία φορά είχα αγοράσει από το Αμερικανικο αμαζον το 2016 στο οποίο δεν χρεώθηκα τίποτα (βέβαια ίσχυαν άλλοι νόμοι αν τα λέω καλά) και αυτό μέσω ΕΛΤΑ ήρθε

Γιατί αν δεν κάνω λάθος τα στέλνουν απλά.
Όχι σύστημενα.

Αν κάποιος πάρει αγγλικό tracking μέσω royal mail θα δει ότι πάει Γερμανία πρώτα, στην gls που στο σαιτ τους φαινεται οτι αλλάζει tracking και δίνει και άλλο tracking για την acs, έρχεται Ελλάδα και παραδίδουν acs.

Μακάρι να μην μπουν στον κόπο να κάτσουν να ανοίξουν ένα δεματακι που είναι ελαφρύτερο και από πούπουλο :p

Οπως τα λεει ο Giorgos συμβαινει: Αγγλια- Γερμανια-Ελλαδα με acs. Η οποια acs εκανε λαθος στη δνση μου κατα την αντιγραφη απο αγγλικα σε ελληνικα, ηρθε , δεν με βρηκαν (φυσιολογικον), πηγε πισω, φασαρια με το amazon, και ηρθε, παλι με την ιδια δνση γραμμενη λαθος μα αυτη τη φορα με βρηκαν (δεν ξερω πως!). Απο μια εβδομαδα συμπληρωσε μηνα, λογω της ντοπιας μακακιας...

Καλησπέρα και πάλι παιδιά, στις προηγούμενες σελίδες διάβασα ότι αν το tracking number ξεκινάει με το γράμμα R, θεωρείται επιστολή και δεν πληρώνεις ούτε τα 3 ...Ξέρετε αν ισχύει αυτό? Διότι το δικό μου τυχαίνει να ξεκινάει με το R...

Καλησπερα και καλο μηνα, πριν λιγες μερες εκανα μια παραγγελια απο ALIEXPRESS διαλεγοντας την πρωτη επιλογη free shipping με carrier China Post Register Air Mail. Οταν μου την εστειλε ο seller στο tracking εγραφε πως carrier είναι Bpost International...Μηπως εχετε ιδεα τι επαιξε? Π.χ για να μην μπλεξει οποιςδηποτε με τελωνειο ο καθε πωλητης στελνει πρωτα το δεμα σε καποια αποθηκη ευρωπαικης χωρας και μετα ερχεται απο κει? Αποτι ξερω το Bpost International ειναι στο Βελγιο, σωστα?

^^
Είναι Belgium Post και κατά ένα μεγάλο ποσοστό δεν θα περάσει τελωνείο.

Λοιπόν,23/7 παρήγγειλα 2 κινητά.
Το ένα από Banggood με Priority Direct Mail με κόστος αποστολής 17 ευρώ και το άλλο
από Gearbest με Belgium Post (Free Shipping).
Αποτέλεσμα.
Την Παρασκευή 02/08 το πρωί ο ταχυδρόμος μου έφερε το κινητό από Gearbest (10 εργάσιμες!!!) και χωρίς τ.
Το άλλο από το Banggood μόλις σήμερα μου έβγαλε pre-advised οπότε υπολογίζω πως ούτε την άλλη εβδομάδα θα το παραλάβω...
Τα παραπάνω δεν τα έγραψα για να επηρεάσω κανέναν αλλά για να σας ενημερώσω.

Εγω εκανα παραγγελια ενα καπακι απο laptop και ενω περιμενα κανα δυο μηνες οτι θα παρει η δουλεια με τα λιγα Αγγλικα που ξερω ειναι ηδη Ελλαδα τωρα αν θα φαει ενα μηνα στο τελωνειο αλλο καπελο αυτο.

image.png

Υπάρχει κάποιο email επικοινωνίας για να δω γιατί έχει κολλήσει μια αποστολή στο αεροδρόμιο;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καλησπέρα, σε σχέση με ελαττωματικό x9s μίλησα με το geekbuying για επιστροφή του για εξέταση. Το σημείο είναι στην Πολωνία. Όμως το κόστος να το στείλω είναι στα 30 . Τους πιέζω με έξοδα δικά τους και περιμένω απάντηση.
Έχει συμβεί σε κάποιον απο εσάς επιστροφή στο geekbuying ? Την βοήθεια σας ευχαριστώ πολύ