ΕΜΕΝΑ ΖΕΙ Ο ΚΛΩΝΟΣ..ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΤΟΝ 800!!!

branakos

New member
13 December 2007
79
Patras
sooo,μετά απο 1χρόνο ενασχόλησης με τα ονειροκούτια,αποφάσισα να διαθέσω κάποια απο τα ολίγα χρήματα μου για την αγοπά ενός 800άρη!Απ'ότι κατάλαβα αξίζει τα λεφτά του,αλλά απο πού??Ο επίσημος αντιπρόσώπος τον ανέβασε +50 ευρά...Ποιά η διαφορά αλλων καταστημάτων π.χ tronix,msg?Κάποιοι πού εχούν αγοράσει τον εν λόγω δέκτη αναμένω τα ΦΩΤΑ ΤΟΥΣ!Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Προς το παρόν δεν έχει βγει κλώνος που να έχει την ίδια ονομασία, ώστε να σε φοβίζει η αγορά του. Επομένως αγόρασε τον από εκεί που θα τον βρεις φθηνότερα.

Γίνε λίγο πιο σαφής.
Ποιος αντιπρόσωπος ανέβασε την τιμή και πόσο την πήγε. Σε κατάστημα λιανικής σου το είπανε αυτό?

Καταρχήν ευχαριστώ για τις γρηγορες απαντησεις σας!Αν δεν κάνω λάθος 1 μήνα πρίν ο κ.Κέντης στήν price list τον είχε 450!Σήμερον που μπήκα τον έχει 500...Λέτε να κάνω τόσο λάθος?

ego ton peira apo edohttp://www.europesat.gr/index.php?act=viewProd&productId=211 prin 10 meres 445 alla simera ton exei 490

Σας ευχαριστώ πολύ για την βοηθεια σας!Μολις έχω στα χέρια μου εναν!Καλωσήρθα στην παρέα των 800ρηδων!