Εμετική διαφήμιση MEDIA MARKΤ

alfaalfa

AVClub Enthusiast
27 June 2006
1,279
Εμετική διαφήμιση MEDIA MARKΤ

Αναφέρομαι φυσικά στην εμετική διαφήμιση toυ Τζαμπα με τη γρια και τη μασέλα του MEDIA MARΚT.
Αλλά και στην ραδιοφωνική (που άκουσα ..καπάκι πριν από λίγο οδηγώντας) με την ίδια γρια (?) να ρεύεται στη διαπασών και στερεοφωνικά μη μπορώντας να χωνέψει ..κάτι.
Ειλικρινά άνοιξα το παράθυρο να πάρω αέρα.

Σε ζώα νομίζουν ότι απευθύνονται.?
Υπάρχει διοίκηση της Εταιρείας αυτής με στοιχειώδη ανθρώπινη (αλλά και εμπορική) λογική που εγκρίνει τέτοιες γελοιότητες.?
Αυτοι οι ΤΖΑΜΠΑ ηλιθιοι πληρωνονται για αυτες τις ΜΛΚΙΕΣ.

Και μια τελευταία απορία . Αντίστοιχη διαφήμιση (της πολυεθνικής) παίζει και στο εξωτερικό στις άλλες χώρες η είναι προορισμένη για το ..ελληνικό κοινό.?

Τα ίδια με τον Ηλία σκεφτόμουν χθες που πρωτοείδα τα νέα αυτά τηλεοπτικά σποτ της εταιρείας. Σήμερα άκουσα και ένα ραδιοφωνικό.

Ηθελα να ήξερα αν πληρώνουν διαφημιστική εταιρεία, ή τα φτιάχνουν μόνοι τους.

Αν υπήρχαν (μπορεί βέβαια και να υπάρχουν) χρυσά βατόμουρα διαφήμισης, δεν θα είχαν αντίπαλο. Στο τσεπάκι ο τίτλος.

Οσο για το νόημα της υπόθεσης, το "τσάμπα", όσες φορές έχω συγκρίνει τιμές σε συγκεκριμένα είδη, ποτέ δεν ήταν φθηνότεροι.....

Για την συγκεκριμένη εταιρεία από παλιά υπήρχαν γκρίνιες (για τη λέξη "τσάμπα" κλπ)...

Ίσως το κάνουν και επίτιδες να γίνεται ντόρος.

Κυριολεκτικά εμετική διαφήμηση. Δεν μπορώ να καταλάβω σε ποιο κοινό απευθύνεται και έχω μεγάλη περιέργεια αν θα έχει θετικά αποτελέσματα στις πωλήσεις της συγκεκριμένης εταιρείας.

Καθολου επιτηδες, απλα τις γουσταρει ο κοσμος.
Εχω ακουσει απο συναδελφους θετικα σχολια.
Μηπως περασες τους ελληνες για τιποτα εξυπνους; :icon15:

Απάντηση: Re: Εμετική διαφήμιση MEDIA MARKΤ

Για την συγκεκριμένη εταιρεία από παλιά υπήρχαν γκρίνιες (για τη λέξη "τσάμπα" κλπ)...

Ίσως το κάνουν και επίτηδες να γίνεται ντόρος.

Το ίδιο σκέφτομαι και εγώ. Μπορεί να εισπράττουν αρνητικά σχόλια αλλά ίσως να θεωρούν ότι είναι κάτι (έστω και αρνητικό) που μένει στον κόσμο.

Εγώ χάρη στις διαφημίσεις τους δεν ξαναπήγα στα μαγαζιά τους!

ΧΑΧΑΧΑΧΑ tragic.. Εντάξει, το Jumbo δεν το έφτασε ΙΜΟ.

Και remember..

There is no such thing as bad publicity

Εννοείται ότι δεν τα φτιάχνουν μόνοι τους... σε απάντηση φίλου που αναρωτιόταν αν πληρώνουν διαφημιστική. Ναι, πληρώνουν.
Επίσης... είναι επιτυχημένη. Εμετική / ξε-εμετική πετυχαίνει το στόχο της: Ακούγεται το Media Markt. Αποτυπώνεται στον εγκέφαλό μας.
Οι σκεπτόμενοι, φιλτράρουμε.
Άλλοι όμως, όταν έρθει η ώρα να σκεφθούν από πού θα αγοράσουν την χ,ψ συσκευή, θα ανασύρουν από την μνήμη την πιο πρόσφατη/ακουσμένη/εντυπωμένη αλυσίδα.
Και οι διαφημίσεις αυτές, πετυχαίνουν αυτόν ακριβώς το σκοπό. Να μπορούν να "ανασύρονται" άμεσα/εύκολα.

Ακριβώς έτσι είναι και του Jumbo, που επίσης βρίσκω από κουραστικές εώς γελοίες τις διαφημίσεις.