Εμφάνιση κομματιών με σωστή σειρά;

17 June 2006
1,443
Άλιμος
Κανένα κόλπο ρε παιδιά για να εμφανίζονται-παίζονται τα κομμάτια στις playlists με την σειρά που τα βάλαμε και όχι απο το τελευταίο προς το πρώτο υπάρχει; Σε 2 ipods ενα 30 5G color και ενα 20 4G το ίδιο πράγμα. Αντί να παίζει το πρώτο κομμάτι πρώτα, παίζει το τελευταίο. Κάνω κάποια βλακεία; Για πέστε τίποτα μπας και ....... Thanks.

-bye-

Κυριάκο, δεν σε "πιάνω". Στις playlists που έχεις μέσα στο iPod τα κομμάτια πρέπει να παρουσιάζονται όπως τα έχεις ταξινομίσει στις αντίστοιχες λίστες μέσα στο iTunes. Δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση στο iPod για να ταξινομίσεις τις λίστες από το iPod. Επίσης δεν καταλαβαίνω τι εννοείς πως παίζει το τελευταίο κομμάτι αντί να παίξει το πρώτο. Το iPod θα παίξει πρώτο το κομμάτι που θα επιλέξεις εσύ και θα συνεχίσει στο αμέσως επόμενο της λίστας. Μήπως παίζει τα κομμάτια που έχεις στο iPod σου με το Shuffle ενεργοποιημένο; Για ρίξε μια ματιά στις ρυθμίσεις.

Aς πούμε οτι έχω περάσει εναν δίσκο με 13 κομμάτια σε μια playlist. Όταν παω να ακούσω την playlist αυτη, μου βγάζει το κομμάτι 13 πάνω-πάνω και τα υπόλοιπα απο κάτω με φθίνουσα ταξινόμιση. Αυτό δεν μπορώ. Περίεργο το λιγότερο .......

Για να καταλάβω, ετσι τα έχεις μέσα στην playlist του iTunes ή το iPod στα ταξινομεί διαφορετικά;

Έτσι τα έχει το iTunes τελικά, (πηγα και το τσέκαρα) και φυσικά έτσι παίζονται και στο ipod. Το πρόβλημα λύθηκε τελικά, αλλάζοντας τον τρόπο που ταξινομούνται τα κομμάτια στο iTunes. Δεν ξέρω αν ήταν και παλιότερα έτσι ταξινόμηση, αλλα είναι μεγάλη βλακεία αν ήταν και είναι έτσι. Μάλλον δεν είναι όμως αφού δεν το ήξερες ούτε εσύ Μιχάλη. Ευχαριστώ φίλε για το ενδιαφέρον.

ΥΓ: Πώς την πατησα έτσι ο άμοιρος ......