EMM Labs CDSA SE Vs Esoteric X1 D2 Vs DCS Puccini

Re: Απάντηση: EMM Labs CDSA SE Vs Esoteric X1 D2 Vs DCS Puccini

Αναρωτιεμαι αν στην DCS γνωριζουν ποσο (ξε) πουλιεται το μηχ/μα τους στην Ελλαδα...

Anyway

Αλήθεια, αυτή σας η παρατήρηση κύριε Θεοφιλάκο, με κάνει να υποπτεύομαι ένα άγχος…
Ένα άγχος γιατί η στήριξη των επιχειρημάτων σας με βάση τη διαφορά τιμής των μηχανημάτων δείχνει να κλονίζεται…

Το βρίσκω λίγο περίεργο, από ένα άνθρωπο, ο οποίος τιμολογεί χαμηλότερα (π.χ. από τη Γερμανία, 11.500€) και είναι προς τιμήν του αυτό, να σχολιάζει αρνητικά τη δυνατότητα κτήσης ενός καλού cdplayerσε καλύτερη τιμή!

Βλέπεται, υπάρχουν και αντιπρόσωποι οι οποίοι τιμολογούν τα μηχανήματά τους, βάση της Ελληνικής πραγματικότητας και όχι βάση της Ευρωπαϊκής, Αμερικάνικης, Γιαπωνέζικης ή όποιας άλλης μπορεί να σκεφτεί ο καθένας.

Στην Ελλάδα ζούμε, με Ελληνικούς μισθούς πληρωνόμαστε, αν υπάρχει η δυνατότητα να γίνει «Ελληνική» τιμολόγηση, θα γίνει από τον κάθε αντιπρόσωπο.

Ίσως, ίσως γράφω, κάποιοι έχουμε ξεχάσει ποια είναι η Ελληνική πραγματικότητα και όποιος ξεχνά τιμωρείται, άμεσα ή έμμεσα στο χρόνο…

Επίσης παρατήρησα, ότι κανένας μας δε γνωρίζει την πληρωτέα τιμή του dCs, ΟΛΟΙ αναφέρονται στις τιμές εξωτερικού και ΟΛΑ τα συμπεράσματα βασίζονται σε αυτές…
Αν είναι δυνατό, να ζούμε Ελλάδα, να υπάρχει αντιπρόσωπος στην Ελλάδα, ένα τηλέφωνο "μακριά" και να ψάχνουμε τιμές στο ιντερνέτ και βασιζόμενοι σε αυτές να συγκρίνουμε μηχανήματα!

Είμαστε το «ζωντανό» παράδειγμα για τη δύναμη της πληροφορίας αλλά ΚΑΙ της παραπληροφόρησης του ιντερνέτ! :- }

Ακούγεται σαν τελικό πρωταθλήματος hi-end.

Τέτοια να γράφεται κύριε Deminioκαι αν γίνει αυτή η συνάντηση ποτέ…

Στο «σκοτάδι» θα μένουμε συνεχώς :- )

Να καλέσετε και εμένα να "εκπαιδεύσω" τα αυτία σας στις μεγάλες αλλαγές από καλώδια ρεύματος, φέρνοντάς σας 3 από αυτά συν τα Αcoustic Zen στην έδρα τους , ώστε να "καταλάβει" επιτέλους το αυτί σας ότι τα καλώδια ρεύματος συμβάλλουν και προσδίδουν χαρακτηριστηκά ανάλογα με αυτά των ηχείων και των interconnect. :)

Α! Και εσύ στην ίδια ομάδα με εμάς τα βλαμμένα είσαι; :grinning-smiley-043

Έπρεπε να σε βάλουμε και εσένα στην ομάδα της τυφλής δοκιμής!

Στο θέμα μας, δεν θα είναι κάποιος διαγωνισμός.
Μία ευκαιρία θα είναι να ακούσουμε δύο κορυφαία players!

Εγω βαζω το δικο μου παντως. Και το player και το συστημα.;)

Εγώ βάζω το σπίτι... Να δούμε πως θα τα κουβαλήσεις τώρα σέφτελε! :flipout:

Άντε, καλά, εγώ βάζω τα μπακλαβαδάκια Βηρυτού από τα Γιούλια...

Έλα να τρέχει! Έλα τώρα που γυρίζει!

Απάντηση: Re: Απάντηση: EMM Labs CDSA SE Vs Esoteric X1 D2 Vs DCS Puccini

Εγώ βάζω το σπίτι... Να δούμε πως θα τα κουβαλήσεις τώρα σέφτελε! :flipout:

Άντε, καλά, εγώ βάζω τα μπακλαβαδάκια Βηρυτού από τα Γιούλια...

Έλα να τρέχει! Έλα τώρα που γυρίζει!

:flipout::flipout::flipout::flipout:

Μεχρι 5 ατομα, εκτος απο τον KOPS που θα ειναι στη γωνια με το ενα ποδι ψηλα, μπορουμε να κανουμε μια σοβαρη ακροασουλα...

Άντε, κανόνισε το...
Ο ΚΟΨ στη γωνία με το πόδι σηκωμένο να μας βλέπει να τρώμε μπακλαβαδάκια βηρυτού από τα Γιούλια...
Μάλλον δεν θα δεχτεί...

Τι να κανονισω?

Ε, κανόνισε ντε! Έτσι για να γουστάρουμε! Αυτό είναι το χόμπι μας στην τελική!

Εγώ μέσα αν το κανονίσεις Σαββάτο πρωί...
Θα σου φέρω και τα δικά μου παιχνίδια! :p

Νταξει αμα το κακο εγινε απο τον Τεχλικιδη συγχωρεμενος και καταννοτητος!

Ρε παλουκαρι μου να κανονισω αλλα κοντρα μονο με το EMM LABS δεν γινεται. Σαββατο πρωι δυσκολο καρντια μου εχω γκομενικες υποχρεωσειςμ παμε για το αλλο Σαββατο αν ειναι.

Aμα θελει και μπορει θα ηταν καλο ο αντιπροσωπος της AMR να μας διααθεσει και αυτος το player του να κανουμε ενα τριπλο ultra hi-end συγκριτικο που ελαχιστοι εχουν πραγματοποιησει παγκοσμιως.

Aμα θελει και μπορει θα ηταν καλο ο αντιπροσωπος της AMR να μας διααθεσει και αυτος το player του να κανουμε ενα τριπλο ultra hi-end συγκριτικο που ελαχιστοι εχουν πραγματοποιησει παγκοσμιως.
Μιχαλακο πες μου ποτε θα παιξετε με τα εργαλεια σας και αν μπορω θα φερω το δικο μου για ακροαση .Ειναι και λιγο δυσκολο στο κουβαλλημα μιας και ειναι 30 κιλα...............

Αν ειναι αυτο το Σαββατο δυστυχως θα ειμαι Κεφαλλονια μετα της συζυγου,οποτε........χαιρετισματα!!!!!

Απορια1. Οι αντιπροσωποι που προσπαθουν να θαψουν τα μηχανακια των αλλων σε ποιους νομιζουν οτι απευθυνονται? Σε θιασωτες του galazioy oyranoy?
Απορια2. Οι αντιπροσωποι που θαβουν αντιπαλο μηχανημα το εχουν ακουσει να παιζει και λενε μετα βεβαιοτητος οτι το δικο τους παιζει καλυτερα?
Απορια3. Επιτρεπονται οι "χοντρες" εκφρασεις γηπεδου που καταγραφονται στο φορουμ?
Απορια 4. Μιχαλη κharmahoma-sarastro-emm-esyea-adedy-eydap-paseges-gryphon γιατι δεν με κανεις παρεα?
Απορια 5. Δηλαδη το καλυτερο μηχανημα ειναι του πιο δυνατου?
Απορια 6. Διπιε γιατι δεν τους μαζευεις λιγο?
Απορια 7. Γαιτι δεν απαντησε στον ισοβιτη ο αποδεκτης?
Απορια 8. Ποτε θα παω διακοπες?

και εγω θα λειπω το πρωτο δεκαημερο του αυγουστου

αλλα γιατι εχουμε κολλησει στα dcs - emm, amr....
εξαλλου ποσα sacd εχετε ?

αλλα cd players ???
( γαλλικη σχολη? )

Απάντηση: Re: EMM Labs CDSA SE Vs Esoteric X1 D2 Vs DCS Puccini

Απορια1. Οι αντιπροσωποι που προσπαθουν να θαψουν τα μηχανακια των αλλων σε ποιους νομιζουν οτι απευθυνονται? Σε θιασωτες του galazioy oyranoy?
Απορια2. Οι αντιπροσωποι που θαβουν αντιπαλο μηχανημα το εχουν ακουσει να παιζει και λενε μετα βεβαιοτητος οτι το δικο τους παιζει καλυτερα?
Απορια3. Επιτρεπονται οι "χοντρες" εκφρασεις γηπεδου που καταγραφονται στο φορουμ?
Απορια 4. Μιχαλη κharmahoma-sarastro-emm-esyea-adedy-eydap-paseges-gryphon γιατι δεν με κανεις παρεα?
Απορια 5. Δηλαδη το καλυτερο μηχανημα ειναι του πιο δυνατου?
Απορια 6. Διπιε γιατι δεν τους μαζευεις λιγο?
Απορια 7. Γαιτι δεν απαντησε στον ισοβιτη ο αποδεκτης?
Απορια 8. Ποτε θα παω διακοπες?

Απορια 4: Εχεις pm