EMM Labs CDSA SE Vs Esoteric X1 D2 Vs DCS Puccini

τωρα να βρω αντιπροσωπο για τα thymatron στην ελλαδα και οποιος θελει να κανει ECT μαζι μου ΟΚ, μπορει να βελτιωσει τη ακουστικη μας...

Α! Και εσύ στην ίδια ομάδα με εμάς τα βλαμμένα είσαι; :grinning-smiley-043

Έπρεπε να σε βάλουμε και εσένα στην ομάδα της τυφλής δοκιμής!

Στο θέμα μας, δεν θα είναι κάποιος διαγωνισμός.
Μία ευκαιρία θα είναι να ακούσουμε δύο κορυφαία players!

Oυτως ή άλλως το να "στήσει" κάποιος δύο ή και περισσότερα απο τα 'κορυφαία' players σε κοινό θεωρείτε διαγωνισμός , μιας που εκτός μιας γενικότερης εκτίμησης, κάποιο θα αρέσει ιδιαίτερα στην πλειοψηφία.!

Γιώργο μου, το να πουλάει ένας αντιπρόσωπος ένα μηχάνημα πιο ακριβά από ότι το έχουν στο εξωτερικό είναι κατακριτέο...

Το να το πουλάει πιο φτηνά είναι προς τιμήν του και δεν ενδιαφέρει τον τελικό χρήστη το πως και το γιατί όταν έχει υποστήριξη...

Αλλά τέλος πάντων...
Θα πιούμε κανένα καφέ στον Μιχάλη το άλλο Σαββάτο;
Φέρνω τα Βηρυτού!

Περι αυτού δύο τρανταχτά : Στην έκθεση hi-end του Μονάχου, ένα ηχείο από τον Ελληνα αντιπρόσωπο εδώ κοστίζει ΔΥΟ (είναι το πιο τραγικό παράδειγμα όλων των εποχών) φορές περισσότερο από τους Γερμανούς (!!! Αδιανόητο) ενώ μιας πασίγνωστης εταιρίας τα μηχανήματα στην Γερμανία έχουν 25-30% παραπάνω από τον εδώ αντιπρόσωπο ! How is this possible ?!

Απάντηση: Re: EMM Labs CDSA SE Vs Esoteric X1 D2 Vs DCS Puccini

Ειμαι σιγουρος οτι στο συστημα του Μιχαλη kharmacoma θα γινει ενα πολυ ενδιαφερον συγκριτικο Α/Β απο το οποιο θα βγουν αξιοπιστα συμπερασματα οσον αφορα τις διαφορετικες ηχητικες ταυτοτητες των πηγων,
αν και δυστυχως....παλι με το παλιο (περσινο μοντελλο) της Emm Labs CDSA se.

Ο ανθρωπος διαθετει εξαιρετικο συστημα, πολυ πολυ αναλυτικο και διαφανο αλλα ταυτοχρονα μουσικο.

Γιωργο,να κανω μια ευλογη ερωτηση?
γιατι ''επιμενεις'' συνεχεια για την παλαιοτητα του πλειερ Emm Labs,αφου οπως αναφερθηκε νωριτερα και μαλιστα υπερτονιστηκε, οτι το συγκεκριμενο πλειερ του Μιχαλη ειναι αναβαθμισμενο.-bye-

Last edited by a moderator:
Η τεχνολογία προχωράει γοργά!
Αφού ο Μιχάλης με πήρε τηλέφωνο για να πάω να ακούσω το CD του και μόλις μου είπε ποιο είναι του είπα "Ah! This? Last year!" και του το έκλεισα στη μούρη!

Άσε που αν δεν εγκρίνει το Emm Labs το ακουογραμμά σου μπαίνει σε stand by mode και έχω να πλύνω τα αυτιά μου από τα Χριστούγεννα! :flipout:

Re: Απάντηση: Re: EMM Labs CDSA SE Vs Esoteric X1 D2 Vs DCS Puccini

Γιωργο,να κανω μια ευλογη ερωτηση?
γιατι ''επιμενεις'' συνεχεια για την παλαιοτητα του πλειερ Emm Labs,αφου οπως αναφερθηκε νωριτερα και μαλιστα υπερτονιστηκε, οτι το συγκεκριμενο πλειερ του Μιχαλη ειναι αναβαθμισμενο.-bye-

Ειναι απλο.

Το καινουργιο μοντελο καταρχην διαθετει αλλο (πολυ ανωτερο) transport.

Κοστιζει δε 1500$ περισσοτερα απο το προηγουμενο μοντελο.

Και τελευταιο αλλα πιο σημαντικο ειναι σαφως μια κλαση ανωτερο ηχητικα!

Συγκεκριμενα ακομα πιο αναλυτικο με ακομα καλυτερα μεσουψηλα με καλυτερο definition και λεπτοφυη ηχο, με μια λεξη ακομη πιο αναλογικο η καλυτερα για να μην παρεξηγιομαστε ΦΥΣΙΚΟ.