Εμμμ....λιγη βοήθεια παρακαλώ για το τι να πάρω !

G.SHOCK

New member
15 October 2010
19
Παιδιά καλησπέρα και καλώς σας βρήκα !

Είμαι νεούδι μεσα στο forum σας και ως "ψάρακας" θα ήθελα λίγο την βοήθειά σας στο να μπορέσω να καταλήξω τι τηλεόραση να πάρω για το σπίτι μου !

Λοιπόν έχουμε και λέμε...

α) Απόσταση θέασης περίπου 3,5μ
β) Το 60% θα είναι παρακολούθηση τηλεοπτικοί σταθμοι και το 40% movies
γ) Το ποσό που θέλω να διαθέσω είναι 1000 -1300

Το θέμα μου είναι τι να πάρω ...plasma ή LED ????
Αν και απο αυτά που έχω διαβάσει έχω ερωτευτεί την Panasonic v20 50" αλλά ο μεγάλος μου φόβος είναι για τα λεγόμενα "είδωλα" τα οποία εμφανίζονται οταν παρακολουθείς τηλεοπτικά κανάλια (Mega -Star- Ant1..κ.λ.π. ) πράγμα το οποίο είναι αναπόφεκτο μέσα στο σπίτι λόγο συζύγου και παιδιού . Απο την άλλη αυτά που ξέρω είναι οτι οι plasma εχουν απίστευτη απόδοση και ποιότητα εικόνας απο οποιαδήποτε LED που κυκλοφορεί σε τέτοιες διαστάσεις (46"-50")...άρα τι κάνουμε μου λέτε ???
Δεν θέλω να διαθέσω ενα ποσό που θα το μετανιώσω αργότερα για μια λάθος επιλογή μου και για αυτόν ακριβώς τον λόγο ζητάω την βοήθειά σας ...οτι έχετε ευχαρίστηση !!!! :D:D:D:D:D:D

σε αυτα τα λευτα μπορεις να πας μονο σε plasma
αυτη ειναι ιδανικη επιλογη και τα εχει ολα τα καλουδια

http://www.skroutz.gr/s/272101/Samsung-PS50C6900-50.html?keyphrase=Samsung+PS50C6900+50

και να τσεκαρεις οτι εχει μεσα και τα 3D γυαλια δωρο αν βρεις μαζι και το bluray 3d player δωρο τοτε χτυπα την ακαριαια

η v20 δεν πιστευω οτι αξιζει τα λευτα που ζηταει

Last edited:
Παρε πλασμα.

Θα το ξεπερασεις το θεμα με τα ειδωλα οπως το ξεπερασα και εγω.

Στην αρχη ημουν "ψαρωμενος" και εψαχνα καθε βραδυ για υπολοιματα. Μετα βαρεθηκα αφου διαπιστωμενα μετα απο 10 λεπτα κινουμενης εικονας εξαφανιζονται τα παντα και πλεον απολαμβανω την τηλεοραση μου.

Οι LCD στην συντριπτικη τους πλεοψηφια (κραταω ενα μικρο ποσοστο για καποια πολυ ακριβα μοντελα) ειναι μονιτορ και οχι τηλεορασεις.

Η εικονα ειναι εντυπωσιακη αρχικα αλλα μετα καταλαβαινεις οτι ειναι ψευτικη και κουραστικη.

Απάντηση: Re: Εμμμ....λιγη βοήθεια παρακαλώ για το τι να πάρω !

Παρε πλασμα.

Θα το ξεπερασεις το θεμα με τα ειδωλα οπως το ξεπερασα και εγω.

Στην αρχη ημουν "ψαρωμενος" και εψαχνα καθε βραδυ για υπολοιματα. Μετα βαρεθηκα αφου διαπιστωμενα μετα απο 10 λεπτα κινουμενης εικονας εξαφανιζονται τα παντα και πλεον απολαμβανω την τηλεοραση μου.

Οι LCD στην συντριπτικη τους πλεοψηφια (κραταω ενα μικρο ποσοστο για καποια πολυ ακριβα μοντελα) ειναι μονιτορ και οχι τηλεορασεις.

Η εικονα ειναι εντυπωσιακη αρχικα αλλα μετα καταλαβαινεις οτι ειναι ψευτικη και κουραστικη.

Εσύ,όμως,αγόρασες panasonic plasma και το ξεπέρασες...
Οι κάτοχοι plasma lg και samsung όμως (ειδικά των 50 C6900)
ακόμα το παλεύουν, με την tv τους να μοιάζει-περιστασιακά έστω-με πίνακα ανακοινώσεων....:guitarist:

Ενας απο τους λογους που πηρα Panasonic ειναι και αυτος.

Απο τις τρεις εταιρειες το μεγαλυτερο προβλημα το εχει η Samsung.

6900 δαγκωτό μακράν η καλύτερη σε αυτά τα χρήματα. Το θέμα του I.R.είναι κύριος ψυχολογικό….. μόλις περάσουν 2-3 μήνες το ξεπερνάς. όλες οι πλάσμα στην αρχή έχουν I.R/.άλλωστε σε κανένα forum ελληνικό και ξένο δεν έχει αναφερθεί μόνιμο είδωλο.

απο τη στιγμη που στην 6900 δεν υπαρχει σοβαρη extra επιβαρυνση για το 3D
δε βλεπω λογο να μη την προτιμησει καποιος απο τις αντιστοιχες 2D στα ιδια χρηματα.
δινει και τα γυαλια 3D δωρο οποτε συμφερει

H αρχή είναι η δύσκολη
2 φορές την εβδομάδα πλέον στο σπίτι λιώνουμε το PS3 αρκετές ώρες
Η TV έχει αρχίσει να γίνεται αναίσθητη αν και την ξεπλένω μετά χωρίς να φαίνεται κάτι

Το lag και η κίνηση στις πλάσμα είναι ανώτερα από τις περισσότερες LCD

Δεν το περίμενα οτι θα γίνει τόσο αναίσθητη
Ο μόνος λόγος που στεναχωρήθηκα οταν πήρα πλάσμα ήταν οτι θα στερηθώ τα Games :flipout:

value / Money η Samsung C6900 αλλά τα έχει τα θεματάκια της με το IR .
Μπες στο νήμα και διάβασε αν δεν σου κάνει κόπο . Το ίδιο ισχύει και για την LG.
Αν δεν καίγεσαι περίμενε να δείς τα νέα μοντέλα μήπως το έλυσαν το θέμα αυτό .
Αλλιώς αν θέλεις να πας στην V20 θα πρέπει να φτάσεις στα 1700 euro.