Εμπειρία με ελληνικό service γνωστής αλυσίδας

Μισή τιμή δεν νομίζω ότι παίζει γενικά.

Γενικότερα οι διαφορές τιμής με εξωτερικό (στην πληροφορική πάντα) είναι πολύ μικρές και αν συνυπολογίζεις μεταφορικά, κόστος για πιθανό rma κλπ δεν νομίζω ότι τελικά αξίζει να αγοράζει κανείς απ’ έξω.

Το μόνο κίνητρο ίσως είναι η ποικιλία.

Τα παραπάνω φυσικά προϋποθέτουν σωστή εξυπηρέτηση στην Ελλάδα. ΟΚ, δεν είναι ο κανόνας αλλά δεν είναι το πιο δύσκολο πράγμα του κόσμου. Το Πλαίσιο πχ δεν σε καλύπτει (για να ξεκινήσουμε από τα εύκολα) ;

Τέλος όποιος επαγγελματίας θίγεται από τα λεγόμενά σου απλώς δεν είναι καλός επαγγελματίας και μακάρι να θιχθεί μπας και βελτιωθεί (αλλά χλωμό το κόβω).

Συμφωνώ και εγω με τους προλαλίσαντες , η συμπεριφορά του e-shop είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ μιλάω εκ πείρας , και εγω ειδικά δεν πρόκειται να ξανααγοράσω τίποτα απο δάυτους και για κανένα λόγο.
Πλαίσιο και πάλι πλαίσιο , οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες και το έχουν αποδείξει περίτρανα. Ε μένα μου άλλαξαν σε pc ετους mb,cpu , vga, psu , ddr3, γιατί το άλλο φοραγε ddr2 και πλήρωσα την διαφορά τιμής των ddr2 που είχαν τότε με τις ddr3 που έβαλαν τώρα μόνο.Είναι εξαίρετοι και ευγενέστατοι.