ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ

ΠΑΝΟΣ ΚΤΕΝΙΔΗΣ

Established Member
8 July 2006
292
Αγαπητοι φιλοι ειμαι κι εγω στη διαδικασια αγορας μιας καινουργιας τηλεορασης. Εχω καταληξει στο μοντελο και ψαχνω να βρω μια καλη τιμη, ή μαλλον την καλυτερη δυνατη τιμη για να την παραγγειλω.

Βλεπω σε διαφορα thread οτι πολλοι απο μας εχουν βρει καταστηματα ειτε φυσικα ειτε ιντερνετικα οπου πετυχαν πολυ καλες ομολογουμενως τιμες.

Θα ηθελα αν μπορειτε να αναφερετε τις ενυπωσεις σας απο αυτα, ταχυτητα παραδοσης, συνεπεια, εξυπηρετηση, κατασταση του προιοντος, προβληματα, επιδοκιμασια, σχολια, εγγυηση ελληνικης αντιπροσωπειας (και πως επιβεβαιωνουμε οτι οντως ισχυει) και οτι αλλο θετικο ή αρνητικο εχετε να καταθεσετε απο την εμπειριες σας.

Ετσι σαν οδηγο προστασιας, οχι μονο για μενα αλλα και για ολους τους υπολοιπους υποψηφιους αγοραστες μελη ή αναγνωστες του forum.

Κανοντας ενα γρηγορο ψαξιμο στο skroutz αναφερω ενδυκτικα μερικα : technixx, zero1, netelectric, fanelectric, apothema, audioshop, perfectshop και να μην ξεχναμε και τους φιλους μας απο τη Λαρισα και τη Ροδο.

Ευχαριστω.

Το zero1 είναι στην γειτονιά μου και έχω αγοράσει πολλές φορές από εκεί υπολογιστές και εξαρτήματα υπολογιστών.Είναι εξυπηρετικότατοι οι πωλητές του,αξιόπιστο σαν μαγαζί με μεγάλη ποικιλία και πολύ καλές τιμές,γι αυτό άλλωστε είμαι πελάτης του,όσον αφορά τους Η/Υ και τα εξαρτήματά τους,εδώ και πολλά χρόνια.Για τηλεοράσεις,πρόσφατα που ρώτησα έχουν μόνο philips με εγγύηση αντιπροσωπείας και φθηνότερες τιμές από το πλαίσιο και τις υπόλοιπες αλυσίδες ηλεκτρικών ειδών.Απλά εγώ την philips που αγόρασα τελικά την βρήκα πιο φθηνά σε συνοικιακό κατάστημα.

Άλλο συνοικιακά καταστήματα με τον μπάρμπα Μήτσο και άλλο αλυσίδα με υπαλλήλους όλο το σόι του μπάρμπα Μήτσου, καί όλο το χωριό του μπάρμπα Μήτσου...μην συγκρίνουμε τα ασύγκριτα....

Άλλο συνοικιακά καταστήματα με τον μπάρμπα Μήτσο και άλλο αλυσίδα με υπαλλήλους όλο το σόι του μπάρμπα Μήτσου, καί όλο το χωριό του μπάρμπα Μήτσου...μην συγκρίνουμε τα ασύγκριτα....

Δηλαδής ?

Δηλαδη αλλο η αλυσιδα που περνει Χ αριθμο κομματιων, ποιο φτηνα .................και σου πουλαει το ιδιο ακριβα με τον μπαρμπα μητσο .
Ασε δε που εχει και ΤΟ εξιδεικευμενο προσωπικο τους λεγομενους
" υπογειοσπρωχτες ":flipout:

Last edited by a moderator:
Αγορασα την νέα μου ΤV από e-shop 360km βορείως της πρωτευούσης, και ήταν όλα άψογα (παραγγελία, συννενοήσεις, παράδοση, λειτουργία προϊόντος). Η διαφορά της τάξης του 30% στην τιμή της, είναι εξωφρενικά χαμηλότερη (σε σημείο που κάποιοι στο σχετικό forum να αναρωτιούνται αν πρόκειται περί γνησίου προϊόντος) και σε κάθε περίπτωση δείχνει το πως οι μεγάλες αλυσίδες αντιμετωπίζουν τους πελάτες τους ζητώντας τους να πληρώσουν και για τις διαφημίσεις τους αλλά και πως οι καταναλωτές πρέπει να ψάχνουν και να επιβαβρεύουν τους σωστούς επαγγελματίες.

Αγορασα την νέα μου ΤV από e-shop 360km βορείως της πρωτευούσης, και ήταν όλα άψογα (παραγγελία, συννενοήσεις, παράδοση, λειτουργία προϊόντος). Η διαφορά της τάξης του 30% στην τιμή της, είναι εξωφρενικά χαμηλότερη (σε σημείο που κάποιοι στο σχετικό forum να αναρωτιούνται αν πρόκειται περί γνησίου προϊόντος) και σε κάθε περίπτωση δείχνει το πως οι μεγάλες αλυσίδες αντιμετωπίζουν τους πελάτες τους ζητώντας τους να πληρώσουν και για τις διαφημίσεις τους αλλά και πως οι καταναλωτές πρέπει να ψάχνουν και να επιβαβρεύουν τους σωστούς επαγγελματίες.

- Μάλλον υπολογίζεις λανθασμένη αρχική τιμή.... Δηλαδή μια τηλεόραση που αγοράζουμε 2000 ευρώ από διάφορες προσφορές που γίνονται στο παρόν forum, εσύ την ψώνισες 1400... :bang:

Οι καταναλωτες ......γιαυτο λεγοντε ετσι επειδη πανε σαν τα προβατα στη στρουγγα για "αρμεγμα " , αλλοιως θα λεγονταν αγοραστες , οσο να ναι εχει μια διαφορα το ενα απ τ αλλο .

Για γίνε ποιο συγκεκριμένος
Πιο μοντέλο ?
Τιμή ?
κλπ

Οσο αφορά αυτό το Ποστ

Ο Αγοραστής απο των πωλητή, είτε είναι ο ΜΠαρμπα Μητσος η ο Κυρ Κώστας που έχει ένα μαγαζακι 20 χρόνια είτε ο ανώμηνος πωλητής ο οποίος αλλάζει κάθε 6 μήνες με 1 χρόνο στην αλυσίδα που πρώτα τους στίβει και μετά τους φτύνει , απαιτεί , ευγένεια , σωστές συμφωνίες , ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ .

Η ΤΙΜΗ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ .

Η ΑΛΥΣΙΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ SERVICE ..ήμαρτον .....:afro:

Επίσης και τον Μπαρμπα-Μήτσος και το σόϊ του, πληρώνονται σε ευρώ και όχι ο ένας σε ευρώ κι ό άλλος σε πρόβατα και γίδια για το μαντρί του!

Εγώ από Λάρισα μεριά, πολύ ευχαριστημένος από συνέπεια, παράδοση και φοβερή τιμή (Philips 32PFL9632D 1080 ευρώ) :award:

καλημέρα σε όλους!

και χωρίς να "σνομπάρουμε" την εγχώρια αγορά (φυσική "μπαρπμα μήτσος" και διαδικτυακή "www.barbamitsos.gr" ), μην ξεχνάμε ότι αν είναι να γλιτώσουμε μερικά χρήματα... (για να τα κάνουμε δισκάκια bluray :jester:) να μην φοβόμαστε να βγαίνουμε και εκτός των τειχών, τουλάχιστον σε επίπεδο Ευρώπης, αφού πλέον οι περισσότερες εγγυήσεις είναι παγμόσμιες...και οι αντιπροσωπείες στην Ελλάδα, πλέον, οι περισσότερες έχουν σοβαρέψει στο επίπεδο του After sale...
Εγώ αγόρασα προσφάτως από το Expansys, την philips 52pfl9632D/10, μου ήρθε σε δύο μέρες και μου στοίχησε 700 ευρώ λιγότερο από το πλαίσιο.

για το technixx.gr τι ξερετε?
σκεφτομαι να αγορασω την 40μ86 απο εκει και θελω γνωμες για το καταστημα. σχετικα με την εγγυηση κλπ...

για το technixx.gr τι ξερετε?
σκεφτομαι να αγορασω την 40μ86 απο εκει και θελω γνωμες για το καταστημα. σχετικα με την εγγυηση κλπ...

Για να μην εχεις τιποτα
e026.gif
τετοια αστο technixx.gr .

Εγώ έχω πάρει αρκετά πράγματα από το avoutlet .

Γενικά πολύ καλή συνεννόηση και εξυπηρέτηση αλλά και πολύ καλές τιμές (παράδειγμα σήμερα επειδή ψάχνω για δύο TV, δικιά μου και φίλου, είδα SONY KDL 40V3000 1500 και LG 42PC55 815 .)