ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ

Σε περίπτωση ελατωματικού προιοντος από pixmania, ισχύει κανονικά η Ευρωπαική εγγύησή του? Και πρέπει να σταλεί στην pixmania???

Tα έξοδα αποστολής ΠΟΙΟΣ τα χρεώνεται???
Ευχαριστώ! :ernaehrung004:

Εγώ έχω πάρει αρκετά πράγματα από το avoutlet .

Γενικά πολύ καλή συνεννόηση και εξυπηρέτηση αλλά και πολύ καλές τιμές (παράδειγμα σήμερα επειδή ψάχνω για δύο TV, δικιά μου και φίλου, είδα SONY KDL 40V3000 1500 και LG 42PC55 815 .)

Δουλεύει πολύ με LG και έχει καλές τιμές στις τηλεοράσεις της συγκεκριμένης εταιρίας.

LG 50PC55/56 --- 1220,00

Last edited:
Re: Απάντηση: ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ

Εγώ έχω πάρει αρκετά πράγματα από το avoutlet .

Γενικά πολύ καλή συνεννόηση και εξυπηρέτηση αλλά και πολύ καλές τιμές (παράδειγμα σήμερα επειδή ψάχνω για δύο TV, δικιά μου και φίλου, είδα SONY KDL 40V3000 1500 και LG 42PC55 815 .)

Βασίλη, όντως έχεις δίκιο για το συγκεκριμένο, απλώς με HD-DVD δεν έχω ασχοληθεί καθόλου. Για διάφορα που είχα πάρει παλιότερα (ηχεία, projector, pc) και για τις 2 τηλεοράσεις που ψάχνω τώρα οι τιμές ήταν ok. Προφανώς δεν θα ισχύει για όλα τα προϊόντα...
Τέλος πάντων, εγώ το ανέφερα επειδή ο φίλος που ξεκίνησε το thread ρώτησε γνώμες. Εγώ όπως είπα και παραπάνω γενικά από το συγκεκριμένο είμαι πολύ ευχαριστημένος στις 5-6 αγορές που έχω κάνει.

Ο λογος που το γραφω δεν ειναι να αμφισβιτησω αυτο που γραφεις. Απλα, ολα τα πραματα θελουν καλη ερευνα, καλη αναζητηση.Τωρα πια,με την υπερπληθωρα sites, καθως και με τους ισχυρισμους ολων πια οτι εχουν τις χαμηλοτερες τιμες, πρεπει να ειμαστε πολυ ψαγμενοι. Εγω σχεδον παντα υποδεικνυω σε ολους αυτους ποσο απροσεκτοι ειναι σαν εμποροι οταν αναρτουν τετοιες τιμες

Re: Απάντηση: ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ

Απλα, ολα τα πραματα θελουν καλη ερευνα, καλη αναζητηση.Τωρα πια,με την υπερπληθωρα sites, καθως και με τους ισχυρισμους ολων πια οτι εχουν τις χαμηλοτερες τιμες, πρεπει να ειμαστε πολυ ψαγμενοι.
Έχεις απόλυτο δίκιο :ernaehrung004:

ΚΑΛHΣΠΕΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ,ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟ PIXMANIA?? .PΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΓΚΟΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΦΟΒΙΑ......ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΕΧΩ ΨΩΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ.ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΩ??ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΣΗ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΕΔΩ ΕΛΛΑΔΑ???

Πήρα την Πανασονικ TH-42PX7E απο Πλαίσιο 999 +πολυθρόνα SATO.
Ήρθε στην Εύβοια σε 2 μέρες.

Off topic: Γιατί τα playstation έχουν ηλίθιο design?

_______
Βασίλης