εμπειρικη βοηθεια!

koloko

AVClub Enthusiast
22 September 2007
773
Απλα τα πραγματα 46f8000 ή 46w905 στην ιδια τιμη ? αποσταση 2 μέτρα 65%συνδεση pc + games , 35 % νοβα.
Σας ευχαριστω

Η W905 έχει lag κοντά στα 20 ms ενώ η F8000 κοντά στα 40. Αν διαθέτεις το budget πάρε όποια εκ των δύο σου αρέσει περισσότερο. Προσωπικά τις θεωρώ υπερβολικά ακριβές.

Απλα τα πραγματα 46f8000 ή 46w905 στην ιδια τιμη ? αποσταση 2 μέτρα 65%συνδεση pc + games , 35 % νοβα.
Σας ευχαριστω

καλημερα...οποια και να παρεις θα εισαι ευχαριστημενος με μικρο προβαδισμα στην σονυ σαν κινηματογραφικη εικονα και χρωματικη αποδοση...ειναι παντως ακριβες για οτι προσφερουν..για 46 δεν αξιζει πανω απο 1000-1100 ευρω..

Last edited:
Ειναι 1799 και δεν βλεπω να πεφτει αλλο μεχρι τα χριστουγεννα γιαυτο το λεω .και εγω σονυ πιστευω αν και ειμαι φανατικος της σαμυ. δεν πιστευω να ερθει και κατι ανταξιο φετος οποτε δεν βλεπω και να γινεται πτωση στην τιμη

Ειναι 1799 και δεν βλεπω να πεφτει αλλο μεχρι τα χριστουγεννα γιαυτο το λεω .και εγω σονυ πιστευω αν και ειμαι φανατικος της σαμυ. δεν πιστευω να ερθει και κατι ανταξιο φετος οποτε δεν βλεπω και να γινεται πτωση στην τιμη

και εγω ημουν υποστηρικτης του "να παρω το πιο καλο μοντελο" εχω την 55es7000 και ειμαι ευχαριστημενος,αλλα και με την 6500 που εχω δει πιστευω θα ημουν σχεδον το ιδιο και με καμποσα κατοσταρικα ευρω στην τσεπη....οχι οτι το μετανιωσα βεβαια...αν δεν εχεις οικονομικο προβλημα και σου περισσευουν παρε αυτο που πιστευεις εσυ...ετσι κι αλλιως σε αυτη την κατηγορια χτυπας ταβανι (αν αποκλεισεις τα ultra hd)σε led οποτε θα εισαι μια χαρα.

Για την 8000 περιμενε σιγουρα η samsung θα βγαλει επιστροφη χρηματων 250 ευρω στις 46αρες σε κανα μηνα εναμιση οπως καθε χρονο

ε τότε αξίζει να περιμένεις μέχρι τα χριστούγεννα. εσεις τι λετε κραταμε ανάσα για κανα χρονο ακόμα μέχρι να να βγουν για τα καλά οι ultra hd ή δεν θα αξίζει?

Με τι υλικό όμως και σε ποια τιμή ? Περίμενε λίγο καιρό αν θέλεις πριν προβείς σε αγορά αλλά μην περιμένεις σημαντικές διαφορές στα νεότερα μοντέλα.

καλα για νεοτερο δεν νομιζω οτι μπορω να περιμενω 4-5 μηνες και να ξαναψαχνομαι μετα να δω χαρακτηριστηκα κτλ .βεβαια εχω τβ 1.5 ετους οποτε δεν βιαζομαι κιολας
παντως η 55d6100 δεν με εχει ικανοποιήσει σε σχεση με την 40 β650 που είχα και ειναι ακομα κορυφη!