EMT 950 VS STUDER A80

Απάντηση: Re: EMT 950 VS STUDER A80

Αναλογικό είναι αυτό Μάικ. Και έρωτας.

Από ότι βλέπεις ο Γιώργος δεν μπαίνει καν στον κόπο να το ακούσει σε ψηφιακό. :flipout:

'Ωπα! Ο Γκαβάκος το έχει σε SCD θα το ακούσω και αυτό σε λίγες μέρες.

Αν η ταινία είναι Master Tape Copy 1ης γενιάς και πάλι το Studer θα βγαίνει μπροστά. Αν είναι 2ης, ή 3ης, τότε παίζεται να βγει μπροστά το SACD.

2ης ή 3ης γενιάς εννοείς επανέκδοση απο εταιρία ή αντιγραφή απο το master tape copy σε 2ο reel;
(όπως έκαναν κάποιοι με τα 2πλά κασετόφωνα περίπου)

Σε 2ο, ή από 2ο σε 3ο. Πως αλλιώς θα γινόταν η παραγωγή των προηχογραφημένων ταινιών;
Ήταν για λίγους, αλλά γινόταν.
Η πιο μεγάλη πιθανότητα είναι από 2ο σε 3ο (για λόγους που αφορούν την παραγωγή).

Καλά πιστεύει κανείς κανείς ότι θα δώσω το sacd αρχείο μου στον Γιώργο που έχει ένα ντακ του οποίου δεν θυμάμαι και το όνομα..... κάτι σαν σόκρατες.:smile:
Για να μην έχουμε σόκρατες ντρανκ δε κόνιουμ το συγκρητικό βινυλίου-αρχείου θα γίνει σπίτι μου.

Το παραχωρώ μόνο για σύγκριση αρχείου- μπομπίνας με στοίχημα όμως τις μπύρες. Ακόμη και με το σόκρατες.

Καλά πιστεύει κανείς κανείς ότι θα δώσω το sacd αρχείο μου στον Γιώργο που έχει ένα ντακ του οποίου δεν θυμάμαι και το όνομα..... κάτι σαν σόκρατες.:smile:
Για να μην έχουμε σόκρατες ντρανκ δε κόνιουμ το συγκρητικό βινυλίου-αρχείου θα γίνει σπίτι μου.

Το παραχωρώ μόνο για σύγκριση αρχείου- μπομπίνας με στοίχημα όμως τις μπύρες. Ακόμη και με το σόκρατες.

Έχει κι'αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: EMT 950 VS STUDER A80

Σιγά μη κεράσω μπύρες εγώ..χάνει από χέρι.
Ας πούμε πως κουβαλάω Στούντερ και ΕΜΤ , να κάνω τέτοια σύγκριση στα 805 ;;
Άσε που απέκτησα Ρώσο φίλο ονόματι **Yury Brezhnev και μπορεί να μου στείλει ότι θελήσω.
**Παρακαλώ σημειώστε το επίθετο.
Μη τα πείτε όλα αυτά στο Γκαβάκο γιατί θα ζηλέψει και δε θα μου δίνει άυλα.

Last edited by a moderator:
Δηλαδή κι' άλλη κόντρα;

:party:​

ATC vs 805? :hmmmm:
Πύραυλο με...

ελικοφόρο αεροπλάνο; :bang:
Δεν υπάρχει δικαιοσύνη σ' αυτό τον κόσμο!

:hahaha: :laugh: :grandpa:

Ζητώ ταπεινά συγνώμη δεν είναι 805. Είναι 802. Ελικοφόρο είναι Μιχάλη έτσι κι'αλλιώς .

Δηλαδή κι' άλλη κόντρα;

:party:​

ATC vs 805? :hmmmm:
Πύραυλο με...

ελικοφόρο αεροπλάνο; :bang:
Δεν υπάρχει δικαιοσύνη σ' αυτό τον κόσμο!

:hahaha: :laugh: :grandpa:

Λαοπλάνες αναρτήσεις μην τις πιστεύεις.
ΑΤC vs 802 χωρίς διαμάντια στο τουίτερ (Τώρα είδα την διόρθωση. Αποσύρω το λαοπλάνες)

Για να λήξει. Αύριο την αυγή με τους μάρτυρες του.

giphy.gif