EMU 0404 USB και EMU 0204 USB αδελφές κάρτες ήχου

Re: E -MU 0204 usb

Για να μην επεκτεινόμαστε γενικώς και να μη βγαίνουμε και off-topic.
Διαφορές υπάρχουν. Και με τις αλλαγές καλωδίων και με τις αλλαγές στην τροφοδοσία και με τις modifications.
Δεν είναι εκεί το θέμα. Το θέμα είναι αν οι διαφορές αυτές αξίζουν τον κόπο και το χρήμα που χρειάζονται. Αυτό είναι το δύσκολο.

Και για να επανέλθουμε στο θέμα μας, οι τροποποιήσεις σχετικά με την παρούσα κάρτα (ξεχωριστή ανεξάρτητη τροφοδοσία) μου φαίνονται λογικές και δικαιολογημένες. Οτιδήποτε άλλο ξεπερνάει τα όρια...

Για αναπαραγωγη αποκλειστικα και μονο , το βασικο πλεονεκτημα της 404 σε σχεση με την 204 ειναι οτι εχει εξωτερικη τροφοδοσια ;
Γιατι αν δεν κανω λαθος ο d/a converter που εχουν ειναι ο ιδιος...

Απάντηση: Re: E -MU 0204 usb

Για αναπαραγωγη αποκλειστικα και μονο , το βασικο πλεονεκτημα της 404 σε σχεση με την 204 ειναι οτι εχει εξωτερικη τροφοδοσια ;
Γιατι αν δεν κανω λαθος ο d/a converter που εχουν ειναι ο ιδιος...

Ως κάτοχος της 0204 έχω να σου πω πως η μικρή δεν έχει ρυθμιστικό έντασης.
Δεν θα βόλευε δηλαδή για απ' ευθείας σύνδεση με τελικούς,ή με ενεργά ηχεία.
Απ´την άλλη στο ξένο φόρουμ λένε πως αυτό είναι πλεονέκτημα γιατί τι σήμα δεν αναγκάζεται να περάσει από κάποιο φτηνό ρυθμιστικό.
Κατά τα άλλα,οι μετατροπείς είναι οι ίδιοι,ναι.

δεν είναι καθόλου λίγο πάντως αυτό. Η τροφοδοσία είναι πολύ σημαντική.

+1
Και γι' αυτό oι κάτοχοι της μικρής έχουμε φροντίσει,χε χε..
Άλλοι με πολύ μικρό κόστος και κόπο κι άλλοι προσθέτοντας δίπλα ολόκληρα Salas.

To ''μειονεκτημα" της μικρης 204 με την απουσια αυτονομης τροφοδοσιας μπορει να αντιμετωπιστει επαρκως αν συνδεθει σε hub που εχει δικη του τροφοδοσια;

το "επαρκώς" δεν θα το έλεγα σίγουρα. Αν βάλεις τέτοιο hub θα έχεις τη δική του τροφοδοσία η οποία πιθανότατα να είναι χάλια πάλι. Αλλά θα έχεις μια "θύρα", αυτή του hub, για να προσθέσεις μια ποιοτικότερη τροφοδοσία χωρίς να χρειαστεί να χεριάσεις το μηχάνημα. Δεν θα είναι όμως το ίδιο πράγμα ακόμα και έτσι.

To ''μειονεκτημα" της μικρης 204 με την απουσια αυτονομης τροφοδοσιας μπορει να αντιμετωπιστει επαρκως αν συνδεθει σε hub που εχει δικη του τροφοδοσια;

Η καλύτερη φτηνή λύση είναι ένα αξιοπρεπές γραμμικό τροφοδοτικό (10 ευρώ;),και τρεις συνδέσεις.Οχι στο εσωτερικό της κάρτας,στο καλώδιο.
Έτσι.
Και καθάρισες.

Κατανοητο.
Αν τελικα αγοραστει η 404 και μπει πανω σε αυτο το ενεργο hub και ταυτοχρονα αλλαχθουν η εξωτερικες τροφοδοσιες τοσο του hub οσο και της καρτας με σταθεροποιημενες τροφοδοσιες μεγαλυτερου ρευματος ( κοστος γυρω στα 10 ευρω εκαστη ) θΑ εχω κανει το καλυτερο δυνατον χωρις να μπλεξω με μοντιφιες στις οποιες ειμαι ασχετος;

Κατανοητο.
Αν τελικα αγοραστει η 404 και μπει πανω σε αυτο το ενεργο hub και ταυτοχρονα αλλαχθουν η εξωτερικες τροφοδοσιες τοσο του hub οσο και της καρτας με σταθεροποιημενες τροφοδοσιες μεγαλυτερου ρευματος ( κοστος γυρω στα 10 ευρω εκαστη ) θΑ εχω κανει το καλυτερο δυνατον χωρις να μπλεξω με μοντιφιες στις οποιες ειμαι ασχετος;

Αν πάρεις την 0404 δεν θα την βάλεις σε ενεργό hub.
Θα την δουλέψεις με την δική της τροφοδοσία και θα είσαι μια χαρά.
Στο ενεργό hub μπορείς να συνδέσεις την μικρή μόνο με ένα καλό τροφοδοτικό όπως σου είπε παραπάνω Ο Panoramious.

χωρις να μπλεξω με μοντιφιες στις οποιες ειμαι ασχετος;

Και δεν μιλάμε για μοντιφιές με την μικρή,μιλάμε να κόψεις και να συνδέσεις 2 καλώδια και ένα μπλένταζ (το εξωτερικό μεταλλικό του καλωδίου).
Απλό.

E-mu 0404

Καλησπέρα σε όλους.

Εχω μια e-mu 0404 usb και μετά από ένα format που έκανα πρόσφατα στο pc μου ο ήχος που βγαίνει από την κάρτα είναι απίστευτα χαμηλός.

Έχει κανείς ιδέα τη μπορεί να φταίει?

Re: E-mu 0404

πάνε στο control panel και τσεκάρισε την ένταση που δίνει στην κάρτα

Re: E-mu 0404

Ευχαριστώ για την αμεση απάντηση.
Εχω πάει.
Οι εντάσεις είναι full..

Απάντηση: E-mu 0404

Να φανταστούμε φυσικά πως όλες οι εντάσεις και το ποτ είναι στο τέρμα και παίρνεις ήχο απ' την σωστή έξοδο...
Με τι ενισχυτή το συνδέεις;
Δεν δοκιμάζεις να ξαναεγκαταστήσεις τους drivers;

Re: Απάντηση: E-mu 0404

Όλα τέρμα είναι.
Και στην σωστή έξοδο όλα.
Έχω συνδέση πάνω της τα m audio av40.
πριν κάνω format όλα λειτουργούσαν κανονικά, δεν έχω αλλάξει τπτ στην συνδεσμολογία μου.
τους drivers τους έχω ξαναεγκαταστήσει 2-3 φορές, έχω δοκιμάσει και τους beta windows 7 της εταιρίας.

Απάντηση: E -MU 0204 usb

Επειδή θέλω να παίξω λιγάκι με την τροφοδοσία της 0204 (τώρα της έχω επάνω ένα απλό γραμμικό τροφοδοτικό μέσω της γνωστής μόντας),,μπορεί κάποιος να ρίξει μια ματιά εδώ να μου πει αν λένε τίποτα;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Σωκράτης

Aξίζει τον κόπο.

Οκ τότε.
Αν καταφέρω και διαλέξω και ποιο...γιατί για να το φτιάξω μόνος μου δεν....
Για να δούμε λοιπόν...

Πήγαινε μέχρι τον Φανό στο κέντρο,πουλά και έτοιμους με 10 ευρώ περίπου
Ζήτα τον Αλντο,τα κατέχει καλά αυτά τα θέματα