EMU 0404 USB και EMU 0204 USB αδελφές κάρτες ήχου

Απάντηση: E -MU 0204 usb

Ναι με usb είναι συνδεδεμένη. Τα 7άρια έχω. Επέλεξα τα ηχεία και στις ρυθμίσεις τα δήλωσα ότι είναι πλήρους εμβέλειας. Output έχω ASIO: ASIO E-MU USB 0404. Όλα okay τώρα?

Όλα οκ,απόλαυσέ την,χε χε...

Re: Απάντηση: E -MU 0204 usb

Ναι με usb είναι συνδεδεμένη. Τα 7άρια έχω. Επέλεξα τα ηχεία και στις ρυθμίσεις τα δήλωσα ότι είναι πλήρους εμβέλειας. Output έχω ASIO: ASIO E-MU USB 0404. Όλα okay τώρα?
ASIO E-MU USB 0404
Αυτό ακριβώς.

Re: E -MU 0204 usb

Και δεν μου λες φιλε καλε,
Για λαπιτοπι που διαθετρει το καταστημα ,εχεις κατι σε εικονα να δουμε τι ειναι αυτο που λες (αν δε, εχεις και κανενα λινκ απο οπου μπορουμε να αγορασουμε τοτε ....κερναω ρακες στην Παχια Αμμο!!!)
Για λαπιτόπι σκούρα τα πράματα! :frown:
Πολύ δύσκολο να βρεις κάρτα επέκτασης USB σε PCMCIA για laptop (το αντίστοιχο της PCI).
Μάλλον θα είναι ευκολώτερο -και καλύτερο- να βρεις ένα άλλο λάπτοπ, ακόμα και κάποιο ευκαιρία μεταχειρισμένο, αφού το δοκιμάσεις πρώτα.

Οι ρακές βεβαίως, μόλις επιστρέψω στη βάση μου... :beerglass::beerglass::beerglass:

Re: Απάντηση: Re: E -MU 0204 usb

Ενα καλουτσικο τροφοδοτικο τυπου salas με γενναιες δυνατοτητες ρευματος
Ενας μεγαλουτσικος πυκνωτης τροφοδοσιας μεσα στο κουτακι αμεσως μετα το βυσμα του ρευματος
και παρακαμψη των τελεστικων (με πυκνωτες στην εξοδο)

Μπορεις να ξεκινησεις με το τροφοδοτικο
Ένα καλούτσικο τροφοδοτικό, σύμφωνοι. Όχι όμως και τροφοδοτικό που κοστίζει όσο και η κάρτα ή και παραπάνω. Θα είναι υπερβολή, νομίζω.

Re: E -MU 0204 usb

Για λαπιτόπι σκούρα τα πράματα! :frown:
Πολύ δύσκολο να βρεις κάρτα επέκτασης USB σε PCMCIA για laptop (το αντίστοιχο της PCI).
Μάλλον θα είναι ευκολώτερο -και καλύτερο- να βρεις ένα άλλο λάπτοπ, ακόμα και κάποιο ευκαιρία μεταχειρισμένο, αφού το δοκιμάσεις πρώτα.

Οι ρακές βεβαίως, μόλις επιστρέψω στη βάση μου... :beerglass::beerglass::beerglass:

Και επισης ευκολοτερο:
1)Να το ξαναεγκαταστησω απο την αρχη με εσενα ή
2)Να παιζει χωρις asio ή
3)Να την σουταρω:flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: E -MU 0204 usb

Στρατόσφαιρα: Μετά την προσθήκη ενός diy εξωτερικού τροφοδοτικού, ήρθε η ώρα να δοκιμάσω ένα καλύτερο επίσης DIY τροφοδοτικό. Δεν είναι κάτι εξωτικό,
όμως όλοι οι πυκνωτές είναι Elna (και ένας Rubycon).
Σκεπτικιστής και δύσπιστος πάντα, ως προς τα ακουστά οφέλη τέτοιων αναβαθμίσεων, δεν περίμενα…να πέσω ξερός από το αποτέλεσμα.

Ο ήδη καλός ήχος (ποτέ δεν είχα θέματα θορύβου ακόμα και με usb τροφοδοσία), ανέβηκε σε άλλη κλάση και επιτέλους πήρα αυτό που ήθελα.

Πλήρως τρισδιάστατη, ολογραφική στερεοφωνική εικόνα, πελώριων διαστάσεων, τόσο από άποψη πλάτους και ύψους, όσο και από άποψη βάθους.
Τα όργανα τοποθετημένα σε εντελώς διακριτές και ακλόνητες θέσεις.

Επειδή πάντα αναλογίζομαι μήπως πέφτω θύμα ψυχοακουστικής αυταπάτης, οι ακροάσεις ήταν αρκετές και επαναλαμβανόμενες.
Πραγματικά απίστευτη αναβάθμιση, που την συστήνω ανεπιφύλακτα.

Θέλω να επιβεβαιώσω τα όσα άκουσε ο αγαπητός Γιάννης.
Με την προσθήκη ενός σταθεροποιημένου τρφοδοτικού 5V/1A μικρού κόστους που έβαλα στην 0204 (Φανος-9 και κάτι ευρώ) η σκηνή μεγάλωσε αισθητά,τα όργανα είναι ακλόνητα,και είναι δύσκολο ακόμα κι από απόσταση αναπνοής να διαπιστώσει κάποιος αν το σύστημα είναι αναμμένο.Τέτοια ησυχία.
Φαντάζομαι όμως πως κάπου εδώ είναι και τα όρια της κάρτας που ήδη προσφέρει πάρα πολύ περισσότερα από όσα ζητάει ή φαντάζεται κάποιος από αυτή την κατηγορία τιμής...

Πώς μπορώ να βάλω ή να φτιάξω ένα εξωτερικό τροφοδοτικό για την E-MU usb 0404? Είμαι εντελώς άσχετος απο diy.

Πώς μπορώ να βάλω ή να φτιάξω ένα εξωτερικό τροφοδοτικό για την E-MU usb 0404? Είμαι εντελώς άσχετος απο diy.

υπάρχουν αρκετά νήματα εδώ που το συζητήσαμε.
Αλλά το τελευταίο που γράφεις είναι απαγορευτικός παράγοντας.

Μα η 0404 έχει ήδη εξωτερικό τροφοδοτικό.
Το να το αλλάξεις με κάποιο πιο της προκοπής ή πιο ρωμαλέο δεν είναι τίποτα.
Απλώς διάλεξε κάποιο της προκοπής.

Μα η 0404 έχει ήδη εξωτερικό τροφοδοτικό.
Το να το αλλάξεις με κάποιο πιο της προκοπής ή πιο ρωμαλέο δεν είναι τίποτα.
Απλώς διάλεξε κάποιο της προκοπής.

Αιντέεε παει το έχασα. Θέλω να το αλλάξω. Πώς θα το διαλέξω? τι να προσέξω? μου προτείνεις κάτι?

Για την 0404 μιλάμε.

Αιντέεε παει το έχασα. Θέλω να το αλλάξω. Πώς θα το διαλέξω? τι να προσέξω? μου προτείνεις κάτι?

Για την 0404 μιλάμε.

Το δικό της από ότι ξέρω είναι ήδη καλό.
Θα μπορούσες μήπως να μας πεις τα στοιχεία που αναφέρει επάνω του;(Αμπερ,κλπ...)

Το δικό της από ότι ξέρω είναι ήδη καλό.
Θα μπορούσες μήπως να μας πεις τα στοιχεία που αναφέρει επάνω του;(Αμπερ,κλπ...)

input 100-240 vac, 50-60Hz, 0,3A 20VA
output 5v 1000mA

Αυτά αναγράφει, όμως δεν βγάζω άκρη καθότι άσχετος. Βγάζει κανείς συμπερασμα;

Σε περίπτωση αλλαγής τροφοδοτικού απλώς αλλάζουμε το όλον που συνδέουμε από τη μια στην υποδοχή της κάρτας και στη μπρίζα από την άλλη;

input 100-240 vac, 50-60Hz, 0,3A 20VA
output 5v 1000mA

Αυτά αναγράφει, όμως δεν βγάζω άκρη καθότι άσχετος. Βγάζει κανείς συμπερασμα;

Σε περίπτωση αλλαγής τροφοδοτικού απλώς αλλάζουμε το όλον που συνδέουμε από τη μια στην υποδοχή της κάρτας και στη μπρίζα από την άλλη;

5V-1A σταθεροποιημένο είναι μια χαρά,εγώ τέτοιο πήρα,ασήκωτο,το λέω και παραπάνω.
Ναι,σε περίπτωση αλλαγής αλλάζεις το οτιδήποτε πριν το βύσμα της κάρτας,έτοιμο είναι το καινούργιο που θα πάρεις με βύσματα κι απ' όλα.

5V-1A σταθεροποιημένο είναι μια χαρά,εγώ τέτοιο πήρα,ασήκωτο,το λέω και παραπάνω.
Ναι,σε περίπτωση αλλαγής αλλάζεις το οτιδήποτε πριν το βύσμα της κάρτας,έτοιμο είναι το καινούργιο που θα πάρεις με βύσματα κι απ' όλα.

Σε περίπτωση αλλαγής υπάρχει περίπτωση για βελτίωση στον ήχο?

Σε περίπτωση αλλαγής υπάρχει περίπτωση για βελτίωση στον ήχο?

συγνώμη δηλαδη....
από βίτσιο λες να τα αλλάζουμε?-bye-