EMU 0404 USB και EMU 0204 USB αδελφές κάρτες ήχου

Απάντηση: Re: Απάντηση: E -MU 0204 usb

Τέτοια θέλω να ακούω! :operator: ποιό μου προτείνεις?

Εγώ είπα ήδη από πού και ποιο.
Πάρε ένα τηλ.,θα σε κατευθύνουν αυτοί μια χαρά,ξέρουν.

Re: Απάντηση: Re: E -MU 0204 usb

Ouch! Είναι εύκολο να το συναρμολογήσει κάποιος? δεν το κατέχω το diy. έχεις κάποια εμπειρία με το συγκεκριμένο?

συναρμολογημένο όπως το βλέπεις το παίρνεις.
έχω συναρμολογήσει ένα.
Η βασική μονάδα που βλέπεις στο κέντρο κοστίζει κάπου 30 ευρώ + μεταφορικά.
Υπολόγισε όμως για όποιον δεν κατέχει το κόστος συναρμολόγησης, μετασχηματιστή και κουτί και φτάνουμε εκεί που βλέπουμε.
Αυτή είναι η δεύτερη καλύτερη λύση που μπορώ να προτείνω. Η πρώτη καλύτερη θέλει μεγάλη πείρα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: E -MU 0204 usb

συναρμολογημένο όπως το βλέπεις το παίρνεις.
έχω συναρμολογήσει ένα.
Η βασική μονάδα που βλέπεις στο κέντρο κοστίζει κάπου 30 ευρώ + μεταφορικά.
Υπολόγισε όμως για όποιον δεν κατέχει το κόστος συναρμολόγησης, μετασχηματιστή και κουτί και φτάνουμε εκεί που βλέπουμε.
Αυτή είναι η δεύτερη καλύτερη λύση που μπορώ να προτείνω. Η πρώτη καλύτερη θέλει μεγάλη πείρα.

Οπότε να το βάλω στα υπόψην για μελλοντική αγορά. Θα υπάρξει αισθητή βελτίωση? ποιες θα είναι οι διαφορές?

Re: Απάντηση: Re: E -MU 0204 usb

Τζούζει μεν,αλλά το καλό είναι μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και σε περίπτωση αλλαγής της κάρτας.
Ένα βήμα πριν το Salas ε;
Πανάθεμά το,είναι κι όμορφο...

έχει και ρυθμιζόμενη έξοδο και πάει από όσο θυμάμαι από 4-14v

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: E -MU 0204 usb

Οπότε να το βάλω στα υπόψην για μελλοντική αγορά. Θα υπάρξει αισθητή βελτίωση? ποιες θα είναι οι διαφορές?

η ψυχολογία βασικά....:grinning-smiley-043

Απάντηση: E -MU 0204 usb

ποια είναι τα βήματα-ρυθμίσεις για να έχω bit perfect αναπαραγωγή? έχω την E-MU 0404 usb.

Αν παίζεις με foobar και τους ASIO την κάρτας,την έχεις.
Δεν αλλάζει αυτόματα δειγματοληψία όταν παίζεις αρχεία με διαφορετικές;
(Μπορείς να το κοιτάξεις απ' τον πίνακα έλεγχου της κάρτας που είναι στην γραμμή εργασιών ενώ αλλάζουν τα κομμάτια.)

Απάντηση: E -MU 0204 usb

Αν παίζεις με foobar και τους ASIO την κάρτας,την έχεις.
Δεν αλλάζει αυτόματα δειγματοληψία όταν παίζεις αρχεία με διαφορετικές;
(Μπορείς να το κοιτάξεις απ' τον πίνακα έλεγχου της κάρτας που είναι στην γραμμή εργασιών ενώ αλλάζουν τα κομμάτια.)

Αυτές ειναι οι επιλογές μου. Αλλάζει αυτόματα ναι. Οπότε είμαι μια χαρα!

Re: E -MU 0204 usb

Καλα .....δεν υπαρχει αυτο που ζω!!!
Πηρα απο φιλο καλο, μια χεριασμενη 0404 και .....ειδα ψαρια να πετανε.
Τι μπλε οθονες μου εχει βγαλει,τι δεν παιζει απο την μια usb,τι κολλαει με wasapi........θα σας τα γραψω ενα ενα οταν βρω λιγο χρονο.
Τελικα (και αφου το ανοιγοκλεισα καμμια δεκαρια φορες) παιζει ΜΟΝΟ με asio και μαλιστα χωρις κανενα προβλημα!!!!
Σε πρωτη φαση παιζει τελειως διαφορετικα απο το sbt,
Ιδωμεν...παω να κοιμηθω τωρα. γιατι αυριο εχει εργασια και καπακι πολυωρο ταξιδι.

Καλα .....δεν υπαρχει αυτο που ζω!!!
Πηρα απο φιλο καλο, μια χεριασμενη 0404 και .....ειδα ψαρια να πετανε.
Τι μπλε οθονες μου εχει βγαλει,τι δεν παιζει απο την μια usb,τι κολλαει με wasapi........θα σας τα γραψω ενα ενα οταν βρω λιγο χρονο.
Τελικα (και αφου το ανοιγοκλεισα καμμια δεκαρια φορες) παιζει ΜΟΝΟ με asio και μαλιστα χωρις κανενα προβλημα!!!!
Σε πρωτη φαση παιζει τελειως διαφορετικα απο το sbt,
Ιδωμεν...παω να κοιμηθω τωρα. γιατι αυριο εχει εργασια και καπακι πολυωρο ταξιδι.
Πέρνα να τα πούμε και φέρε τις κάρτες. Θα τη βρούμε την άκρη.

Υ.Γ. Έχω κάνει ανανέωση στα αποθέματα ρακής! :ernaehrung004:

Πέρνα να τα πούμε και φέρε τις κάρτες. Θα τη βρούμε την άκρη.

Υ.Γ. Έχω κάνει ανανέωση στα αποθέματα ρακής! :ernaehrung004:
Το μονο σιγουρο ειναι η .....ρακη!!!
Τα αλλα και να μην τα βρουμε...τι ειχαμε τι χασαμε.

Τελικα με τα λαπτοπια υπαρχει θεμα.
Καλο θα ειναι πριν αγορασετε, να ρωτησετε την συμβατοτητα πρωτα.

.........................
Τελικα με τα λαπτοπια υπαρχει θεμα.
Καλο θα ειναι πριν αγορασετε, να ρωτησετε την συμβατοτητα πρωτα.
Καλο θα ειναι πριν αγορασετε, να δοκιμάσετε την συμβατοτητα πρωτα.

Καλησπέρα, έχω κι εγώ την EMU 0204 αλλά έχω γίνει μάρτυρας δύο παράξενων φαινομένων.
1. Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τους asio drivers της κάρτας με το foobar. Μόλις πατάω το play εμφανίζεται το ακόλουθο: Unrecoverable playback error: Sample rate of 44100 Hz not supported by this device:BDBDG54: Με asio4all δουλεύει μια χαρά
2. Το πιο ΠΕΡΙΕΡΓΟ. Λίγους μήνες μετά την αγορά της κάρτας όταν προσπαθούσα να ανοίξω το emu control panel, το παράθυρο εμφανιζόταν στη γραμμή εργασιών των windows (ότι ήταν ανοιχτό) αλλά παράθυρο για να κάνω τις ρυθμίσεις δεν υπήρχε! Ακολούθησε απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση όμως το πρόβλημα δε λύθηκε. Τότε δικίμασα μια τελευταία λύση και άνοιξα ένα νέο user account. Στο νέο user account ανοιγε κανονικότατα! Τώρα όμως δεν ανοίγει ούτε στο νέο user account και επειδή δεν μπορώ κάθε τρεις και λίγο να αλλάζω user account στον υπολογιστή ρωτάω: Έχει αντιμετωπίσει κανείς ανάλογο πρόβλημα και αν ναι, πώς το έλυσε;;;
Ευχαριστώ