εν έτει 2007!!!

Από την κάτω μεριά έχει πετρέλαιο, στο οποίο ο δίσκος επιπλέει, γι' αυτό και τα αποθέματά του είναι ανεξάντλητα. Όπως και η ανθρώπινη βλακεία.

Μου άρεσε η θεωρία μου. Θα ιδρύσω την DOS (Disc-on-Oil Society) και όποιος θέλει με ακολουθεί.

Ακόμη δουλεύω το μοντέλλο κερδοφορίας. Μέχρι να καταλήξω, οι πρώτοι 12 θα είστε μαθητές μου

send σήμερα είσαι σε μεγάλη φόρμα
:worshippy:
:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Απάντηση: Re: εν έτει 2007!!!

One of their number, who called himself Grigori Efimovich, would later be known to the rest of the world as Christopher Columbus. Using an elaborate setup involving hundreds of mirrors and a few burlap sacks, he was able to create an illusion so convincing that it was actually believed he had sailed around the entire planet and landed in the West Indies.

Οι Ρώσοι τα κάναν όλα...To κλασικό κόλπο με τους εκατοντάδες καθρέφτες..:flipout: :flipout: :flipout:

Υ.Γ.Ο Grigori Efimovich δεν ήταν ο Ρασπουτιν?

Μια χάρη. Στην αναμνηστική φωτογραφία θελω να ειμαι μπροστά μπροστά :flipout: :flipout: :flipout:

Ναι, αρκεί να καλλιεργήσεις εκκεντρικό υπογένειο. Ποτέ δεν βάζω για κεντρική φιγούρα τον συνωμοσιολόγο της διπλανής πόρτας, έχουμε και ένα κάποιο ίματζ να διατηρήσουμε, καταλαβαίνεις....

προσέξτε όσοι κάνετε ακτοπλοϊκά ταξίδια....

flat_earth.jpg

Επειδή δεν γνωρίζω Αγγλικά , μπορεί να μου πει κάποιος τι πιστεύουν αυτοί πως είναι , αυτό το στρόγγυλο πράγμα που βλέπουμε απο φωτογραφίες δορυφόρων και έχει στεριά και θάλασσα ?

Ωχ , και πως γυρίζουν γύρω από την γη , αφού δεν είναι στρόγγυλη.

Καλά , πλάκα μας κάνετε εμάς που δεν ξέρουμε Αγγλικά.

Από την κάτω μεριά έχει πετρέλαιο, στο οποίο ο δίσκος επιπλέει, γι' αυτό και τα αποθέματά του είναι ανεξάντλητα. Όπως και η ανθρώπινη βλακεία.

Μου άρεσε η θεωρία μου. Θα ιδρύσω την DOS (Disc-on-Oil Society) και όποιος θέλει με ακολουθεί.

Άσε, θα σου κάνει μήνυση ο Μπιλ Γκέιτς...:flipout:

Αυτός είναι ο Πέτρος μου. Με έχει ήδη αρνηθεί τρις (win95, 98, XP) αλλά πάντα είχε το DOS μέσα του. Με τα Vista μου τα χάλασε....

The most recent world model propagated by the Flat Earth Society holds that humans live on a disc, with the North Pole at its center and a 150-foot (~46 meter) high wall of ice at the outer edge. The resulting map resembles the symbol of the United Nations, something Johnson used as evidence for his position. In this model, the sun and moon are each a mere 32 miles (52 km) in diameter.

Το πιο πρόσφατο μοντέλο το οποίο υποστηρίζουν στην FES λέει ότι οι άνθρωποι ζουν σε ένα δίσκο στο κέντρο του οποίου βρίσκεται ο Βόρειος Πόλος και στις άκρες του υπάρχει τοίχος πάχους 46 μέτρων.
Ο χάρτης που προκύπτει σύμφωνα μ'αυτά μοιάζει με το σύμβολο του ΟΗΕ ομοιότητα την οποία χρησιμοποιεί ο Johnson σαν ενισχυτική των απόψεών του.
Στο μοντέλο αυτό ο ήλιος και η σελήνη έχουν διάμετρο 52 χλμ.

Αυτός είναι ο Πέτρος μου. Με έχει ήδη αρνηθεί τρις (win95, 98, XP) αλλά πάντα είχε το DOS μέσα του. Με τα Vista μου τα χάλασε....

είσαι τρομερός

:SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF:

Στο μοντέλο αυτό ο ήλιος και η σελήνη έχουν διάμετρο 52 χλμ.

αν μας πουν ότι είναι και από χαρτί, μπαίνει και ο Χατζιδάκις στη συνωμοσία :flipout:

Και ο Χατζής:

Όταν κοιτάς από ψηλά/
μοιάζει η Γη με μπατσαριά (ηπειρώτικη πίτα με καλαμποκάλευρο)
κι ας σου την είπαν σφαιρικιά,
κι ας σου την είπαν σφαιρικιά

Λοιπον εγω θα κανω 10 ευρω δωρεα για τον συλλογο DOS του send. :antlers:

Για να δω κι άλλους.:singer:

Τελικά απο το κλασικό ρητό:

Ή στραβά είναι ο γιαλός,

ή στραβά αρμενίζουμε!!!!

ο καθένας διαλέγει ότι θέλει.

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΒΟΥ ΓΙΑΛΟΥ!!!!

ρε άστα διάλα απο δώ,

ΧΑΙΒΑΝΙΑ!!!!!:slapface:

Εμ, οι άλλοι που την θέλουν ναι μεν στρογγυλή..αλλά κούφια, αυτούς που τους βάζεις?

Έχει, λέει, μια τρύπα κάπου εκεί στα Αλεούτια και απο 'κει μπαινοβγαίνουν. Το είπε και ο Μεγάλος στο xtra3 προχθές, οι αποδείξεις είναι στο ίδιο πακέτο με τις Πουτιν-όσφαιρες.:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Εγώ έχω μια ενδιάμεση θεωρία:
Η γη έχει σχήμα ανεστραμμένου μπουκαλιού μπύρας. Οι γνωστές μας ήπειροι βρίσκονται στον Πάτο, στην άκρη του οποίου βρίσκεται αυτό το παγωμένο τείχος που λέγαμε. Μετά ακολουθεί μια τεράστια επιφάνεια καλυμμένη με μουρουνόλαδο, που μας αποτρέπει ακόμα και από το να σκεφτούμε να την προσεγγίσουμε. Τέλος, κάτω-κάτω υπάρχει το Στόμιο, το οποίο είναι η Μεγάλη Πύλη της Κούφιας Γης. Το φεγγάρι ήταν κάποτε το Καπάκι. Αλλά ήρθαν εξωγήινοι και το έβγαλαν για να κατοικήσουν στο εσωτερικό. Κάποτε θα έρθει η μέρα (ο καιρός γαρ εγγύς) που θα βρούμε τη δυνατότητα να προσεγγίσουμε το Στόμιο και να επιτεθούμε στους εξωγήινους, χωρίς να χρειαστεί να τραυματίσουμε τον Πάτο.

Κάποιοι αιρετικοί πιστεύουν ότι το σχήμα δεν είναι από μπουκάλι μπύρας, αλλά Coca-Cola. Είναι διεστραμμένοι δάκτυλοι των Αμερικάνων. Προφανώς.

Υ.Γ. Ο Ήλιος είναι το Σουβέρ. Στο τέλος του κόσμου το Γη θα αναπαυτεί πάνω του.