Από την κάτω μεριά έχει πετρέλαιο, στο οποίο ο δίσκος επιπλέει, γι' αυτό και τα αποθέματά του είναι ανεξάντλητα. Όπως και η ανθρώπινη βλακεία.
Μου άρεσε η θεωρία μου. Θα ιδρύσω την DOS (Disc-on-Oil Society) και όποιος θέλει με ακολουθεί.
Ακόμη δουλεύω το μοντέλλο κερδοφορίας. Μέχρι να καταλήξω, οι πρώτοι 12 θα είστε μαθητές μου
One of their number, who called himself Grigori Efimovich, would later be known to the rest of the world as Christopher Columbus. Using an elaborate setup involving hundreds of mirrors and a few burlap sacks, he was able to create an illusion so convincing that it was actually believed he had sailed around the entire planet and landed in the West Indies.
Μια χάρη. Στην αναμνηστική φωτογραφία θελω να ειμαι μπροστά μπροστά![]()
![]()
![]()
Από την κάτω μεριά έχει πετρέλαιο, στο οποίο ο δίσκος επιπλέει, γι' αυτό και τα αποθέματά του είναι ανεξάντλητα. Όπως και η ανθρώπινη βλακεία.
Μου άρεσε η θεωρία μου. Θα ιδρύσω την DOS (Disc-on-Oil Society) και όποιος θέλει με ακολουθεί.
The most recent world model propagated by the Flat Earth Society holds that humans live on a disc, with the North Pole at its center and a 150-foot (~46 meter) high wall of ice at the outer edge. The resulting map resembles the symbol of the United Nations, something Johnson used as evidence for his position. In this model, the sun and moon are each a mere 32 miles (52 km) in diameter.
Αυτός είναι ο Πέτρος μου. Με έχει ήδη αρνηθεί τρις (win95, 98, XP) αλλά πάντα είχε το DOS μέσα του. Με τα Vista μου τα χάλασε....
![]()
![]()
![]()
![]()
Στο μοντέλο αυτό ο ήλιος και η σελήνη έχουν διάμετρο 52 χλμ.
Ακόμη δουλεύω το μοντέλλο κερδοφορίας. Μέχρι να καταλήξω, οι πρώτοι 12 θα είστε μαθητές μου
![]()
![]()
![]()
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.