ΕΝ ΛΕΥΚΩ 87,7...

McZab

Supreme Member
3 July 2006
4,843
Belleville
Άκουσα από τους παραγωγούς ότι ο 87,7 ΕΝ ΛΕΥΚΩ σταματά να εκπέμπει και αύριο είναι η τελευταία ημέρα...
Δεν γνωρίζω το λόγο αλλά θεωρώ μεγάλη απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο αυτό το γεγονός και το αναφέρω.
Μετά τον JAZZ FM, τον ΡΟΔΟΝ και τώρα τον ΕΝ ΛΕΥΚΩ που έκλεισαν, αν εξαιρέσουμε 2-3 σταθμούς, το παρόν ραδιόφωνο δεν έχει να προσφέρει τίποτα άλλο από ξένα και ελληνικά playlists της χειρότερης μουσικής ποιότητας. Κρίμα και ελπίζω όλοι αυτοί οι εξαιρετικοί παραγωγοί να βρουν σύντομα αλλού στέγη.:frown:

ΥΓ. Αν γνωρίζει κάποιος τους λόγους του "λουκέτου" ας γράψει κάτι...

νομιζω πως ο Καββαθας πουλησε το σταθμο στο Λυμπερη. Λετε αυτος να φτιαξει αλλον εναν σκυλοσταθμο που τοοοοοοοοοοοσο μας λειπει?

Θα σου πώ τι ξέρω εγώ.
Η συχνότητα δεν σταματάει. Ο σταθμός είναι σε μετακόμιση...
Για ένα μικρό διάστημα σταματάνε οι παραγωγοί και θα εκπέμπει non-stop μουσική από πομπίνα.
Ελπίζω να σε καλυψα.

Μπάμπης Κολέζας said:
Θα σου πώ τι ξέρω εγώ.
Για ένα μικρό διάστημα σταματάνε οι παραγωγοί και θα εκπέμπει non-stop μουσική από πομπίνα.
Ελπίζω να σε καλυψα.

μακαρι... ειναι ο καλυτερος σταθμος της ελλαδας, μακραν.

Re: Απάντηση: ΕΝ ΛΕΥΚΩ 87,7...

Μπάμπης Κολέζας said:
Θα σου πώ τι ξέρω εγώ.
Ελπίζω να σε καλυψα.

Μακάρι! Το ύφος των παραγωγών δεν μου ακούστηκε τόσο αισίοδοξο αλλά εύχομαι πραγματικά να είναι έτσι γιατί αλλιώς θα πρόκειται περί μεγάλης "ήττας"...

Ο Εν Λευκώ εδώ και καιρό έχει αρχίσει περικοπές καί έχει απολύσει αξιόλογους γνώστες τής μουσικής και όχι μόνο.Εάν τον έχει αγοράσει ο Λυμπέρης ´αποχαιρέτα τήν Αλεξάνδρεια...´

Ενα αρκετά μεγάλο μέρος της εταιρείας "ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε." πωλήθηκε πρόσφατα στον εκδοτικό όμιλο ΛΥΜΠΕΡΗ. Επειδή γνωρίζω πως τα στελέχη του περιοδικού 4Τ μετακομίζουν από τα κτίρια της Ηλιούπολης στις εγκαταστάσεις του Λυμπέρη στο Κορωπί, είναι αρκετά πιθανό να γίνεται το ίδιο και με τα του ΕΝ ΛΕΥΚΩ.

Σε κάθε περίπτωση, ευτυχώς που υπάρχει κι ο ΚΟΣΜΟΣ 93.6.

Κρίμα πάντως γιατί μαζί με το τρίτο πρόγραμμα είναι ότι ακούγεται από ραδιόφωνο στην Ελλάδα. Ειδικά η ζώνη από τις 22.00 μέχρι τις 02.00 είναι ανεπανάληπτη.

Photis said:
Κρίμα πάντως γιατί μαζί με το τρίτο πρόγραμμα είναι ότι ακούγεται από ραδιόφωνο στην Ελλάδα. Ειδικά η ζώνη από τις 22.00 μέχρι τις 02.00 είναι ανεπανάληπτη.

Α ρε Γεωργίου καημένε...Δεν έχει στεριώσει αυτός πουθενά ρε παιδί μου. Ένας άνθρωπος παίζει jazz πρόγραμμα και τον έχουνε σκίσει...Κάντε του μια πρόσκληση για την εκπομπή της Παρασκευής...:music-smiley-005:

McZab said:
Άκουσα από τους παραγωγούς ότι ο 87,7 ΕΝ ΛΕΥΚΩ σταματά να εκπέμπει και αύριο είναι η τελευταία ημέρα...
Δεν γνωρίζω το λόγο αλλά θεωρώ μεγάλη απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο αυτό το γεγονός και το αναφέρω.
Μετά τον JAZZ FM, τον ΡΟΔΟΝ και τώρα τον ΕΝ ΛΕΥΚΩ που έκλεισαν, αν εξαιρέσουμε 2-3 σταθμούς, το παρόν ραδιόφωνο δεν έχει να προσφέρει τίποτα άλλο από ξένα και ελληνικά playlists της χειρότερης μουσικής ποιότητας. Κρίμα και ελπίζω όλοι αυτοί οι εξαιρετικοί παραγωγοί να βρουν σύντομα αλλού στέγη.:frown:

ΥΓ. Αν γνωρίζει κάποιος τους λόγους του "λουκέτου" ας γράψει κάτι...

Τι να πούμε τώρα, ας ευχηθούμε τουλάχιστον οι άνθρωποι που στήριξαν το σταθμό να βρούν δουλειές και μάλλιστα γρήγορα!!!

Είναι απο τους σταθμούς που έχω στις πρώτες μνήμες του rcd.
Πολύ λυπάμαι για αυτή την κατάληξη, και επειδή χρόνια τώρα επαγγελματικά που ασχολούμαι με το ραδιόφωνο, εχω να πω ότι οι καιροί είναι πάρα πολύ δύσκολοι γιά την επιβίωση ποιοτικών εκπομπών στα ερτζιανά κύματα.....δυστυχώς.

Συμφωνώ με τον Γιάννη. Δεν έχει καμμία τύχη το ραδιόφωνο. Δυστυχώς έχει γίνει τελείως συνοδευτικό μέσο.
Εγώ την έκανα νωρίς και με το κεφάλι ψηλά. Αλλά πρόλαβαν να μας κράξουν και κάτι τελειωμένοι.

Θυμάμαι τον Αργύρη Ντινόπουλο στην ΕΡΤ2 να με ρωτάει για τα Metaltracks.
Μιλάμε για εκπομπή Heavy Metal πολύ σκληρή για την εποχή της.
Ρε πως αλλάζουν οι καιροί.

Κρίμα για τον Εν Λευκώ και για κάθε ραδιόφωνο που μπαίνει στη δίνη του playlist και του καρακομέρσιαλ.

Καλά μας κάνουν.

Το σύστημα κτυπιέται από μέσα. Έχω κάτι ιδέες.

Πάντως πέρα από τις εμμονές και τα κολήματα του μόνο ο Ψαριανός στέκεται στα πόδια του.

νομίζω το μέλλον τέτοιων εκπομπών είναι το ιντερνετικό ράδιο...

Απάντηση: Re: ΕΝ ΛΕΥΚΩ 87,7...

Δ. Παναγιωτίδης said:
νομίζω το μέλλον τέτοιων εκπομπών είναι το ιντερνετικό ράδιο...

:grinning-smiley-043 Απ'το στόμα μου το πήρες. Και στη δική μας πόλη (με ενάμισο εκ. κόσμο) που είχε εναλλακτικά ραδιόφωνα (κιβωτός, ουτοπία, παρατηρητής, 958 μέχρι πέρσι(από τότε και μετά άρχισε να γίνεται τόλμη και γοητεία)), τώρα πια η μαύρη η μαρμάγκα… . Δηλώνω περήφανος ως έλληνας (με έ μικρό).

Οταν ειμαι στο αυτοκινητο ακουω Fresh Radio 95,4 αν δεν απατώμαι. Αλλα δε ξερω μεχρι που φτανει το σημα του. Σπιτι μου mp3 και cds :music-smiley-006:

Κρίμα, μοίραζα το ραδιοφωνικό μου χρόνο μεταξύ κόσμου και ενλευκώ!

Γεωργίου - Οικονόμου απίθανοι σε γνώσεις, καλλιέργεια, storytelling και επιλογές.
Και οι πρωινοί δεν πάνε πίσω. Τζούμας, Λώλος ανεπανάληπτοι.

Όαση μες το σκουπιδαριό των αγκυλωμένων playlist