ΕΝ ΛΕΥΚΩ 87,7...

Μέχρι σήμερα δεν είχα αναγκη το ραδιοCD στο σαραβαλάκι μου, και αυτό χάρις τον εν λευκώ που έπαιζε μουσική που με έφτιαχνε. Αύριο θα πάω και θα τα χώσω για σύστημα με mp3 που θα κοστίζει πιο πολύ από το αμάξι μου, μόνο και μόνο για να ακούω τζαζ στο αμάξι. Εκεί μας καταντήσανε οι οπαδοί του τσιφτετελοπόπ. Να το χαίρονται το ραδιόφωνό τους έτσι όπως το κάνανε σαν τα μουτρα τους. Γαμώτο συφιλιάστηκα πάλι. Sorry.

Απάντηση: Re: ΕΝ ΛΕΥΚΩ 87,7...

Δ. Παναγιωτίδης said:
νομίζω το μέλλον τέτοιων εκπομπών είναι το ιντερνετικό ράδιο...

Συμφωνώ απόλυτα:music-smiley-005:

εγω παλι ακουω τους ειδησεογραφικους σταθμους ολη μερα ....
Αντενα Αλφα .κτλ,
το βραδυ μετα της 10 ακουγα το Ραδιο Θεσαλονικη !!!!
Απαιχτο προγραμα με παλια τραγουδια και ροκιες της εποχης μου ......

τωρα εξαφανιστηκε και αυτος απο το Ιντερνετ .....

Και να φανταστείτε πως γύρευα το Καββαθά στην έκθεση για να του πω μπράβο για τον σταθμό που είχει "στοιχειώσει" τη συχνότητα του car-audio μου!!!:frown:

Θα μου λείψει πολύ ο πρωινός Τζούμας αλλά φαντάζομαι πως κάπου θα τον πετύχω

Λοιπόν νεότερες εκ των έσω πληροφορίες λένε πως το κομμάτι του ΕΝ ΛΕΥΚΩ το κράτησε εξ ολοκλήρου δικό του ο ΚΚ. Δεν ήθελε να το δώσει με τίποτα, και μάλιστα δήλωσε αποφασισμένος να το κρατήσει με την τωρινή του μορφή, κι ας είναι τελευταίος σε ακροαματικότητα (δεν πειράζει, εμείς οι λίγοι τον αγαπάμε).

Και η κινδυνολογία συνεχίζεται. :grandpa::flipout:

Για να δούμε τι θα γίνει... Γιατί θα ήταν μεγάλη απώλεια να κλείση ή να αλλάξει φυσιογνωμία αυτός ο σταθμός...

Aκουω και εγω τον Εν Λευκω κυριως καθε πρωι με τον ανεπαναληπτο δανδη μας Jum De La Jum (Κωσταντινο Τζουμα) τον οποιον εχω γνωρισει και προσωπικα απο μια παρεα και πιστεψτε με ειναι αυτο που λεμε υπεροχος ανθρωπος. Οσον αφορα για το υπολοιπο προγραμμα του σταθμου ειναι πολυ καλο σε γενικες γραμμες αλλα εξαρταται και απο τον μουσικο παραγωγο.Η μονη μου ενσταση ειναι οτι (εκτος και αν κανω λαθος) μας ρημαξαν στην jazz και στα blues ρε παιδια καλη η jazz αλλα οχι τοσο πολυ....υπαρχουν και αλλα ειδη μουσικης...
Ενταξει δεν ειπα να παιξουν MC5 και PUSSY GALORE (αν και μου αρεσουν πολυ) αλλα oκ να υπαρχει μια ισσοροπια.

αν και σχετικό άσχετο, διαβάζοντας σήμερα τους 4τ είδα τη σαφέστατη αλλαγή κλίματος και διάβασα ανάμεσα στις γραμμές.

νομίζω ότι ήρθε και το τέλος που προαναγγέλθηκε πολλές φορές σε μας που ξέραμε το περιοδικό από χρόνια.
Δήθεν συμφωνίες και συνεργασίες που δεν γινόταν αλλιώς.
Ενώ τόσα χρόνια δεν υπήρξε ποτέ κανείς άξιος γιά συνεργασία.

ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ μας ήρθε και η όρεξη και γράψαμε γιά αυτοκίνητα, και μάλιστα στην πρώτη σελίδα....

Κρίμα...
Περίμενα πιό ένδοξο τέλος.

Δ. Παναγιωτίδης said:
αν και σχετικό άσχετο, διαβάζοντας σήμερα τους 4τ είδα τη σαφέστατη αλλαγή κλίματος και διάβασα ανάμεσα στις γραμμές.

νομίζω ότι ήρθε και το τέλος που προαναγγέλθηκε πολλές φορές σε μας που ξέραμε το περιοδικό από χρόνια.
Δήθεν συμφωνίες και συνεργασίες που δεν γινόταν αλλιώς.
Ενώ τόσα χρόνια δεν υπήρξε ποτέ κανείς άξιος γιά συνεργασία.

ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ μας ήρθε και η όρεξη και γράψαμε γιά αυτοκίνητα, και μάλιστα στην πρώτη σελίδα....

Κρίμα...
Περίμενα πιό ένδοξο τέλος.

αναθεμα αν το πηρα ποτε για να διαβασω για αυτοκινητα.....

η παρακμη ειχε αρχισει ηδη απο το 2000
η αληθεια εινια ομως οτι εχω συνηθισει να τους αγοραζω για 18 συνεχομενα χρονια και μαλλον θα συνιθιζω να το κανω.
το κακο ομως (και με προβληματιζει καπως) ειναι οτι τα τελευταια δυο τευχη απλα τα ξεφυλλισα...

Και ο Ηχος έχει παρακμάσει πλέον... Εγώ που έπαιρνα τον Ηχο από το 1974 ξεφυλλίζω παλιά περιοδικά και δεν έχουν ΚΑΜΜΙΑ σχέση με το σημερινό Ηχο.
Είχαν άρθρα τεχνικά, κατασκευές, αναλύσεις, μετρήσεις... Χίλια πράγματα που σήμερα δεν τα ξέρουν καν οι νεώτεροι.

Κάποτε ονομάζοταν "Ηχος & Hi-Fi"
Μετά μετονομάστηκε σε "Hχος & Εικόνα" και πήρε την κάτω βόλτα. Αντίγραφο του άλλου απαράδεκτου αναξιόπιστου λαμπρακοπεριοδικού του Hitech

Απάντηση: Re: ΕΝ ΛΕΥΚΩ 87,7...

n_olympios said:
Ενα αρκετά μεγάλο μέρος της εταιρείας "ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε." πωλήθηκε πρόσφατα στον εκδοτικό όμιλο ΛΥΜΠΕΡΗ. Επειδή γνωρίζω πως τα στελέχη του περιοδικού 4Τ μετακομίζουν από τα κτίρια της Ηλιούπολης στις εγκαταστάσεις του Λυμπέρη στο Κορωπί, είναι αρκετά πιθανό να γίνεται το ίδιο και με τα του ΕΝ ΛΕΥΚΩ.

Σε κάθε περίπτωση, ευτυχώς που υπάρχει κι ο ΚΟΣΜΟΣ 93.6.

Ποιά περιοδικά εκδίδει ο Λυμπέρης;

Εκτός από το PC World και το Αθηνόραμα όλα τα άλλα lifestyle μαλακίες! Δεν θα έδινα ούτε μισό ευρώ για κανένα από τα υπόλοιπα...

Re: Απάντηση: ΕΝ ΛΕΥΚΩ 87,7...

route66 said:
Aκουω και εγω τον Εν Λευκω κυριως καθε πρωι με τον ανεπαναληπτο δανδη μας Jum De La Jum (Κωσταντινο Τζουμα) τον οποιον εχω γνωρισει και προσωπικα απο μια παρεα και πιστεψτε με ειναι αυτο που λεμε υπεροχος ανθρωπος. Οσον αφορα για το υπολοιπο προγραμμα του σταθμου ειναι πολυ καλο σε γενικες γραμμες αλλα εξαρταται και απο τον μουσικο παραγωγο.Η μονη μου ενσταση ειναι οτι (εκτος και αν κανω λαθος) μας ρημαξαν στην jazz και στα blues ρε παιδια καλη η jazz αλλα οχι τοσο πολυ....υπαρχουν και αλλα ειδη μουσικης...
Ενταξει δεν ειπα να παιξουν MC5 και PUSSY GALORE (αν και μου αρεσουν πολυ) αλλα oκ να υπαρχει μια ισσοροπια.

Βασικά, καθαρόαιμη jazz έβαζε μόνο ο Γεωργίου. Όλοι οι άλλοι έβαζαν και jazz άλλα όχι μόνο. Σε κάθε περίπτωση είμαστε 5 εκατ. άνθρωποι στην Αθήνα που εξέπεμπε, το να υπάρχει ένας σταθμός με jazz πρόγραμμα δεν νομίζω ότι είναι κακό. Αντίθετα, αυτό που λείπει από το ραδιόφωνο είναι σταθμοί με χαρακτήρα. Σταθμούς που παίζουν λίγο απ' όλα έχουμε. Έτσι επιλέγεις και πιο εύκολα τελικά. Το να επιλέγεις παραγωγό και όχι σταθμό νομίζω ότι είναι αποτυχία για έναν σταθμό.

…στην ιστοσελίδα των Τεχνικών Εκδόσεων γίνεται αναφορά στην πώληση του Εν Λευκώ στον Κ.Κ. πριν την ολοκλήρωση της εξαγορά των ΤΕ από των όμιλο Λυμπερη…

http://www.technicalpress.gr/el/investments/show.php?id=238

03-10-2006
ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας με την επωνυμία "Τεχνικές Εκδόσεις Α.Ε." ανακοινώνει ότι, στα πλαίσια αναδιάρθρωσης των δραστηριοτήτων της εταιρείας και υλοποιώντας την απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της 11ης Σεπτεμβρίου 2006, προέβη με την υπ' αριθμόν 48378/ 02-10-06 συμβολαιογραφική πράξη της Συμβολαιογράφου Αθηνών κ. Μαρία Πουλατζά, στην μεταβίβαση του Ραδιοφωνικού Σταθμού "Εν Λευκώ 87.7", ιδιοκτησίας της, στον κ. Κώστα Καββαθά έναντι τιμήματος εκατό χιλιάδων (100.000) ευρώ, ήτοι τιμή που αντιστοιχεί στην πιστοποιηθείσα από την εταιρεία ορκωτών ελεγκτών-λογιστών "Κωνσταντίνος Σιγάλας & Σία- Ορκωτοί Ελεγκτές Λογιστές Α.Ε." ως εύλογη τιμή πώλησης της εν λόγω δραστηριότητας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο
Υμηττός , 03 Οκτωβρίου 2006

© Τεχνικές Εκδόσεις A.E. 'Ομιλος Εταιρειών.

Πάντως σήμερα ακούω τον Τζούμα κάθε μισή ώρα (στα διαλείμματα) να λέει "Εν Λευκώ, 87,7, σε λίγες μέρες...".