Εν Λευκώ 87.7

Morfeas

Supreme Member
17 June 2006
3,508
Voula, Athens
Το καλύτερο ραδιόφωνο της Αθήνας;

Εχω κολλήσει.

Τον ακούω τουλάχιστον 8 ώρες στο γραφείο και ψήθηκα να επενδύσω >600 ευρά για να τον ακούω σωστά και στο σπίτι.

Λέγεται ότι ο "Εν Λευκώ" έχει από τις καλύτερες αναπαραγωγές ήχου, (δεν παίζουν mp3 καθ'ολοκληρίαν) αληθεύει αυτό?

Internet radio στη δουλειά, ράδιο σε αυτοκίνητο και σπίτι.

Μόνο Εν λευκώ, ποιότητα σε όλα τα επίπεδα.

που και που κλεφτά ακούω και λίγο κόσμος

Ενδιαφέρον σταθμός και ο 105.5 Αριστερά στα FM μόνο το βράδυ από 8:00 και μετά με πολύ ενδιαφέρουσες μουσικές και παραγωγούς (μετάξύ των οποίων και ο Νίκος Πετρουλάκης)

ολα στο ελληνικο ραδιοφωνο ειναι μαιμουδιστικες αναμασημενες τροφες
κανεις ελληνικος σταθμος δεν ειναι καλος
ελαχιστοι εχουν που και που κατι τις ....
για να μην πω οτι ο σταθμος της εκκλησιας ειναι ο καλυτερος !

και αν ηθελα ενα καλο νανουρισμα δεν θα ακουγα τον ''εν λευκο''

.

Το καλύτερο ραδιόφωνο της Αθήνας;

Εχω κολλήσει.

Τον ακούω τουλάχιστον 8 ώρες στο γραφείο και ψήθηκα να επενδύσω >600 ευρά για να τον ακούω σωστά και στο σπίτι.

Μια απο τα ιδια και εγω....
Εχω φαει μεγαλο κολλημα,πολυ καλη μουσικη,και απιστευτη ποιοτητα ηχου!!
Ακουσα οτι εχει σχεση με το περιοδικο "ΗΧΟΣ"

Ενδιαφέρον σταθμός και ο 105.5 Αριστερά στα FM μόνο το βράδυ από 8:00 και μετά με πολύ ενδιαφέρουσες μουσικές και παραγωγούς (μετάξύ των οποίων και ο Νίκος Πετρουλάκης)

Όπου, απ' ό,τι βλέπω, συστεγάζονται και άλλοι του παλιού καλού Rock FM (και όχι μόνο), που προσωπικά τους είχα χάσει, όπως ο Μάκης Μηλάτος, η Θεκλα Τσελέπη, ο Χρήστος Δασκαλόπουλος και βέβαια ο -all time favourite- Θανάσης Μήνας.
Πολύ ενδιαφέρον...

Εκτός από εν λευκώ που είναι κλασσική αξία, και ο freedom fm 88.9 είναι αξιόλογος για ελληνικό έντεχνο-ροκ (όχι σκυλό-εμπορικό) ρεπερτόριο και δεν παίζει με playlists... Δοκιμάστε τον! Μου αρέσει εμένα που δεν ακούω ελληνικά!

και τί πήρες?

Αυτό

imagemagic.php

imagemagic.php

Ωραίος δέκτης και πολύ καλός ήχος.

Περιμένω ακόμα κεραία και ρότορα.