Εν Λευκω και Κων/νος Τζουμας

Ταπεινή μου άποψη πως η εκπομπή του Τζούμα δίνει χρώμα στον Εν Λευκώ. ;)
Όχι πως οι υπόλοιπες πάνε πίσω (φαν της Claudia ειδικότερα) αλλά...έχει ένα επίπεδο βρε παιδί μου! Και μου αρέσει που τα λέει και χύμα ώρες ώρες...

Όπως αναφέρθηκε και απο τους περισσότερους η μουσική που ακούγεται στον Εν Λευκώ είναι κορυφαία και ανάλογοι σταθμοί δεν υπάρχουν. Που αλλού ακούς Tom Waits, Perry Como και Billie Holiday (ενίοτε και στην ίδια εκπομπή :operator: ) δηλαδή;

Ε όχι και όλο lounge Πέτρο.........

Μάλλον δεν τον ακούς τον σταθμό.....

Απάντηση: Re: Εν Λευκω και Κων/νος Τζουμας

Ε όχι και όλο lounge Πέτρο.........

Μάλλον δεν τον ακούς τον σταθμό.....

Ακουω απο τοτε που φλερταρε με τη τζαζ. Τωρα lounge-ιζει. Το πρωι ο Χατζης παιζει μονο lounge διασκευες!

Καλά άσε το Χατζή, είναι με τα φεγγάρια του !!!!

Τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας φέρνει πολύ από τα παλιά, προ Λυμπέρη εποχή....

καταπληκτικος ο κυριος Τζουμας, επιπεδο και σχολιασμος που ...σφαζει με το βαμβακι
αλλα μην παραλειψουμε να δωσουμε και ευσημα στην κυρια Καφετζη για τις ομολογουμενως εξαιρετικες μουσικες επιλογες!
..Ω ΝΑΙ... η Καφετζη είναι εξαιρετική... τσεκάρετε τη συλλογή που βγήκε πέρυσι "notes from Kafka" και θα καταλάβετε. Η αγαπημένη μου compiler... μαζι με το Ραράκο!

978-960-03-4666-4b.jpg
… Κάπως έτσι μεγαλώσαμε… σαν ένα στοίχημα κόντρα σε κανόνες που δεν ίσχυαν, ενός συστήματος που δεν υπήρχε.
Ευτυχώς, όμως, τα καλύτερα παιδιά που κάναμε παρέα μάς έκαναν να νιώθουμε ότι δεν ήμασταν μόνοι, ακόμη κι όταν μας έζωναν τα φίδια με κείνο το «ανεπαισθήτως μ' έκλεισαν από τον κόσμο έξω» του Αλεξανδρινού, καίτοι είχαμε ακούσει και κρότους χτιστών και ήχους μαστόρων…

http://www.kastaniotis.com/book/978-960-03-4666-4

Eίναι κορυφή ο τύπος , και με πολύ εύστοχα σχόλια, και χιουμορ.
Εξίσου καλή σε μουσικές επιλογές η αμέσως επόμενη τώρα πια Λιάνα Μαστάθη.
Απο τις καλύτερες μουσικές του ελληνικού ραδιοφώνου.Ακούστε την.

α) έχει καλά μηχανήματα;

β) (εκπέμπει άλλες εκπομπές στο ιντερνετ; πήγα στο link -δεν είχα ξαναπάει - και άκουσα άλλα απότι άκουγα στο ράδιο...

(και γώ φαν του τζούμα!)