Ενα αξιοπιστο site για αγορα τηλεορασης?

Kostionalist

Established Member
29 July 2009
195
ΧΑΝΤΗΙ
Δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο μερος για αυτο το post...

Ξερετε κανενα αξιοπιστο site για αγορα τηλεορασης?

Εξωτερικού ή εσωτερικού;

Τύπου πλαίσιο κτλ σου κάνει;

Αν θες εσωτερικού,ρίξε μια ματιά στο skroutz.gr και δες αξιολογήσεις στα καταστήματα πριν αγοράσεις κάτι.-bye-

σκεφτομαι για το avoutlet.gr
εχει παραγειλει κανεις αλλος απο εδω?

Είχα παραγγείλει πριν απο 3μηνες περίπου την LG 50PG7000. Πολύ ευχαριστημένος γενικά. -bye-

τι παίζεται γενικά με το Πλαίσιο;

την LG 50PQ300 την έχει 945, όταν άλλοι την έχουν ως και 730...

και εγω παρηγγειλα πριν ενα μηνα περιπου τη lg 42lh3000 απο τo avoutlet.επισης πολυ ευχαριστημενος.δωρεαν παραδοση στο σπιτι,πολυ καλη τιμη και ευγενεστατοι.

To avoutlet.gr έχει ΤΟΣΟ καλές κριτικές στο σκρουτζ που είτε είναι η φωτεινή εξαίρεση είτε είναι στημένα τα reviews...

Μπα δεν παίζει εκτός αν είναι 100% αποφασισμένοι ότι θέλουν να έχουν καλές αξιολογήσεις.

Το πλαίσιο θα το προτειμούσα γιατί έχει καλό support και καλό service και γενικώς καλό RMA.

Το πλαίσιο θα το προτειμούσα γιατί έχει καλό support και καλό service και γενικώς καλό RMA.

απολυτως συμφωνος ,,,,,

ΑΛΛΑ ακριβοτερο απο ΠΟΛΛΑ άλλα

Εγώ πήρα την τηλεόραση μου από το avoutlet. Οι άνθρωποι ήταν εξυπηρετικότατοι. Έκανα την παραγγελία Δευτέρα βράδυ και Τετάρτη μεσημέρι με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε : "Θα είστε σπίτι σήμερα το απόγευμα να σας φέρουμε την τηλεόραση ή να κανονίσουμε ραντεβού κάποια άλλη μέρα που σας βολεύει;".
Για εγκατάσταση της tv δεν μπορώ να σου πω. Εμένα ο οδηγός του φορτηγού με έναν άλλο ανέβασαν την tv στον 1ο όροφο που μένω και φύγαν.
Δεν χάνεις τίποτα πάντως να τους πάρεις ένα τηλέφωνο και να ρωτήσεις.

θα στερήσεις από τον εαυτό σου την απόλαυση του ξεπακεταρίσματος και του βιαστικού διαβάσματος των οδηγιών και του :chinscratch: ώσπου να βρεις ποιο καλώδιο πάει πού και του πρώτου αγχωμένου πατήματος του "power"???

άκουσα και το άλλο κουφό σήμερα, οι πλάσμα λέει δεν πρέπει ποτέ να σταθούν οριζόντια, ούτε και όσο είναι σφραγισμένες μέσα στο χαρτοκούτι...

"???

άκουσα και το άλλο κουφό σήμερα, οι πλάσμα λέει δεν πρέπει ποτέ να σταθούν οριζόντια, ούτε και όσο είναι σφραγισμένες μέσα στο χαρτοκούτι...

Ισχύει, η μεταφορά και αποθηκευση των plasma TV πρεπει να γινεται σε καθετη (ορθια) θεση.

Καλησπέρα και από εμένα,

Το Avoutlet είναι πράγματι πολύ αξιόπιστο σε ότι υπόσχεται !

Μηπως εκλεισε?
Παιρνω αλλα βγαινει αυτοματα καποιος και λεει παρακαλω περιμενετε και μετα πεφτει η γραμμη...

Για να μην σπασει το γυαλινο καλυμα της οθονης...

γυάλινο κάλυμμα οθόνης; δηλαδή;

διαδικασία ρονταρίσματος υπάρχει στις πλάσμα ή συνδέεις και τελείωσες;