Ένα DAC Μια Κατηγορία Από Μόνο Του …

Απάντηση: ΕΝΑ DAC ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ...

Δλδ. να μπουκάρω εγώ (λέμε τώρα) σε ένα φόρουμ, το 99% των μηνυμάτων μου να αφορούν μια συγκεκριμένη μάρκα, να μπαίνω σε άλλα threads που αφορούν μια παρουσίαση και να γράφω πάλι για την συγκεκριμένη μάρκα και να πετάω υπονοούμενα για τους άλλους αντιπροσώπους.
Μια χαρά..............

Re: ΕΝΑ DAC ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ...

Παιδιά ήρεμα!!

Είμαστε μια μικρή ομάδα ανθρώπων με κοινή τρέλλα και είναι
κρίμα να μην μπορούμε να συνεννοηθούμε...Είμαι σίγουρος οτι ο Κοψ και
ο Ηλίας θα τα βρούνε, εκτός πληκτρολογίου που δυστυχώς πολλές φορές
δημιουργεί παρεξηγήσεις...

Αντε μην αρχίσω τα κρεμάσματα στο μεσιανό κατάρτι!

Last edited:
Re: Απάντηση: ΕΝΑ DAC ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ...

Δλδ. να μπουκάρω εγώ (λέμε τώρα) σε ένα φόρουμ, το 99% των μηνυμάτων μου να αφορούν μια συγκεκριμένη μάρκα, να μπαίνω σε άλλα threads που αφορούν μια παρουσίαση και να γράφω πάλι για την συγκεκριμένη μάρκα και να πετάω υπονοούμενα για τους άλλους αντιπροσώπους.
Μια χαρά..............

μα δε θα σε παρει κανεις στα σοβαρα εαν το κανεις αυτο ετσι δεν ειναι?

Κανένας που χτυπιέται και επιμένει
δεν γίνεται αποδεκτός με σοβαρότητα...Cool αδέρφια!

Κανένας που χτυπιέται και επιμένει
δεν γίνεται αποδεκτός με σοβαρότητα...Cool αδέρφια!

Έχουμε και τρανό παράδειγμα σε άλλο thread... ένα... κινέζικης καταγωγής... :D

Το πρόβλημα για μένα δεν είναι αν κάποιος επιμένει για κάτι ... Δικαίωμα του καθενός είναι, σε κοσμικά πάντα όρια, να επιμένει για ότι θέλει αρκεί να μην προσβάλει τον συνομιλητή του. Η δημοσιοποίηση ιδιωτικής συνομιλίας είναι ατόπημα. Αυτό είναι το άσχημο.

Και το να επιμένει, δεν είναι ακριβώς δικαίωμα του καθενός... από ένα σημείο και πέρα, στην ιντερνετική γλώσσα, αυτό το λέμε trolling...

Λοιπόν 1ον να ζητήσω συγνώμη για όσους θίχτηκαν, νομίζω το πληκτρολόγιο και η οθόνη οδηγεί σε εύκολη παρεξήγηση τους ανθρώπους, επιδίωξα να βρω τηλεφωνικά τον Ηλία hka1 και θα συνεχίσω, παρακαλώ μην δίνετε συνέχεια.
Η διαφορετική αντίληψη και προσέγγιση των πραγμάτων οδηγεί σε παρεξηγήσεις ειδικά κι από απόσταση.

Αν κάποιος άλλος νομίζει ότι έχει πρόβλημα να με πάρει στο τηλέφωνο, πολύ ευχαρίστως να ανταλλάξουμε απόψεις, δεν επιθυμώ να αμβλύνω την συνείδηση μου κατά οποιονδήποτε τρόπο.

@ειδικά για τον Χιούστον, προφανώς Μιχάλη ξέρω για να μιλάω.

@ Προς υπολοίπους φίλους συνομιλητές, προσπαθήστε για πολύ λίγο να έρθετε στην θέση και της άλλης πλευράς με διαφορετικά ιδιαίτερα π.μ. και άλλη συμπεριφορά δημοσίως, αλλά τέλος πάντων από εμένα τέλος και λυπάμαι ειλικρινά αν κάποιοι στεναχωρήθηκαν, δεν ήταν στις επιδιώξεις μου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΝΑ DAC ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ...

μα δε θα σε παρει κανεις στα σοβαρα εαν το κανεις αυτο ετσι δεν ειναι?

Το επαναφέρω. Πολλές φορές, ένα απλό search χρειάζεται

"......τα κρεμάσματα στο μεσιανό κατάρτι!"

Τι ανέκδοτο βρε Μαγκελάν ε?!!!!!!!!Κάτσε γράψτο για όσους δεν το ξέρουν να δείς πως αποφορτίζεται η ατμόσφαιρα.

Για συγγνώμη ρε παιδιά έχουμε καμία απόδειξη ότι ο φίλος hka1 είναι αντιπρόσωπος, φίλος αντιπροσώπου ή τέλος πάντων έχει κάποιο δόλο σε αυτά που γράφει?

Ε, μέχρι να αποκτήσουμε ο φίλος είναι ελεύθερος να εκθειάσει όσο θέλει το συγκεκριμένο DAC. Έχουμε χάσει το μέτρο λίγο μου φαίνεται...

Dear mike,
αλλο να εκθειαζει καποιος κατι μεσα στον ενθουσιασμο του και αλλο συνεχως να μπαινει σε ολα τα θεματα και να εκθειαζει συνεχως καποια συγκεκριμενα μηχανηματα.
οταν μαλιστα ολα τα μηχανηματα αφορουν αρτι αναστηθεντα εμπορο ισως και να υπαρχει κατι παραπανω. ισως και οχι. και επειδη εσυ και εγω και οι περισοτεροι που ειμαστε καταναλωτες και μπαινουμε εδω μεσα, δεν πατροναρουμε συγκεκριμενους εμπορους, καλο θα ειναι να εχουμε στο πισω μερο του μυαλου μας, οτι καποιοι αλλοι μπορει και να το κανουν ειτε απο αφελεια ειτε επι τουτου

Βλάση το είπα από το πρώτο μου μήνυμα ότι σε περίπτωση που ο συγκεκριμένος έχει σχέση με αντιπρόσωπο τότε φυσικά και είναι μεμπτή η συμπεριφορά του...;)

Dear mike,
αλλο να εκθειαζει καποιος κατι μεσα στον ενθουσιασμο του και αλλο συνεχως να μπαινει σε ολα τα θεματα και να εκθειαζει συνεχως καποια συγκεκριμενα μηχανηματα.
οταν μαλιστα ολα τα μηχανηματα αφορουν αρτι αναστηθεντα εμπορο ισως και να υπαρχει κατι παραπανω. ισως και οχι. και επειδη εσυ και εγω και οι περισοτεροι που ειμαστε καταναλωτες και μπαινουμε εδω μεσα, δεν πατροναρουμε συγκεκριμενους εμπορους, καλο θα ειναι να εχουμε στο πισω μερο του μυαλου μας, οτι καποιοι αλλοι μπορει και να το κανουν ειτε απο αφελεια ειτε επι τουτου

Πολλές υποθέσεις για το τίποτα ... Αν είμαι το ένα ή είμαι το άλλο ... ή αυτό ή εκείνο ... Αν είναι δυνατόν, επειδή έκανα μια διαπίστωση για ένα προϊόν, να κάνουμε υποθέσεις αν πατρονάρω έμπορο ή όχι....Απαγορεύεται να κάνω μια διαπίστωση ή να εκφράσω μία άποψη??? είναι δυνατόν να κάνουμε εικασίες .... ??? Ναι ο αντιπρόσωπος της MSB είναι φίλος μου .... Μήπως τον πατρονάρω επειδή είπα ότι το συγκεκριμένο προϊόν που αναφέρεται στο thread δεν έχει έχει κάτι που δεν γουστάρω... Που είναι το περίεργο???? Δηλαδή το πρόβλημα δεν είναι η δημοσιοποίηση συζητήσεων μεταξύ εμένα και του ΚΟΨ., και είναι αν εγώ που είπα 5 λέξεις και ξαφνικά έγινα πατρώνος και όλα τα άλλα που κατεβαίνουν στο κεφάλι του καθενός....

Εγώ δεν τη βρίσκω μεμπτή. Νομίζω ότι αν κάποιος είχε πραγματικά ως σκοπό να προωθήσει μηχανήματα με δόλιο τρόπο θα το έκανε πιο διακριτικά εκτός και αν ήταν ηλίθιος οπότε δεν θα πρέπει να μας απασχολεί έτσι και αλλιώς.

Στο high end o μόνος ασφαλής τρόπος για μια αγορά είναι να ακούσεις το μηχάνημα που θες με τα υπάρχοντα μηχανηματά σου... Πιστεύω ότι και να πω εγώ για τα (+) και τα (-) κάποιου μηχανήματος, αν κάποιος βασιστεί στις δικές μου απόψεις δεν είναι δόλος, αλλά απερισκεψία του προσώπου που αποφασίζει για την αγορά του όποιου μηχανήματος...Τώρα αν είναι ηλίθιος ή χαζός αυτό είναι σίγουρα άλλη ιστορία... Αλλά και αυτούς ακόμα καλά είναι να τους προστατεύουμε εφόσον είναι εφικτό...

Ρε Μιχαλη ωρες ωρες με τρελαινεις. Ο τυπος ειναι εκπροσωπος τυπου και τον στηριζεις. Τι να πω.