Ενα Dac...

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γνωμες για ενα

Φίλε μου αν με αυτό εννοείς το μπανάρισμα, εσύ αποφασίζεις! Θα μπορούσα ίσως να μάθω τον λόγο;

Μετέφερα το ερώτημά σου σε αυτό το καινούριο tread για να παίξεις..
Βλέπεις ότι όλοι το διασκεδάζουμε και περνάμε όμορφα...Μπορείς να κάνεις
και σύ το ίδιο χωρίς να εκφραστείς άσχημα η προκλητικά στα υπόλοιπα μέλη..
Σε αντίθετη περίπτωση όλα μπορούν να συμβούν....:D

Re: Απάντηση: Ενα Dac...

Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ενας ημίθεος:worshippy:,οφείλει στον εαυτό του και στην συμπαντική αυτοολοκλήρωση,να καταρρίψει τα ψεύτικα είδωλα,που στήνουν μερικοί αφελείς κι αμαθείς κοινοί θνητοί.:smash:

Τι να σε πώ και σένα βρέ?..Βρούτε!
Που βρήκες αυτή τη φατσόλα και μας την μόστραρες?
Τρομάξαμε να γλυτώσουμε από τις κεφάλες του Βαρώνου ρε γμτ!!

Καλο μεσημερι και τωρα νομιζω ειναι ωρα για ουζακι.Περα απο αυτο ομως,οπως λεει και ο Κωστας,λιγο πιο πανω,καλο ειναι να πεις πιο ειναι επιτελους αυτο το dac.Ετσι για να ξερουμε γιατι πραγμα συζηταμε,μπορει καποιος να το εχει η να το εχει ακουσει και να μας καταθεσει και εκεινος την αποψη του.Καλο ειναι το Stereophile,6moons,κλπ,αλλα και η αποψη καποιων φιλων εδω μεσα ,ειναι εξ ισου σεβαστη

Aπόλυτα σέβομαι τις απόψεις των φίλων του AVCLUB, και ιδιαίτερα κάποιων με σπουδαίες ικανότητες και γνώσεις.

Από την άλλη υπάρχουν και πολύ ισχυρές προκαταλήψεις που, πολλές φορές, κάνουν την αλήθεια δυσδιάκριτη, (τουλάχιστον). Άρα είναι ενδιαφέρον, εάν κάποιος το βρίσκει ενδιαφέρον, να γίνεται μία απεμπλοκή πότε-πότε των δομημένων ομολόγων..., παρντόν η επικαιρότητα βλέπεις, των δομημένων απόψεων θέλω να πω, από το νέο που έρχεται στην ζωή μας για να μπορέσουμε έτσι να κρίνουμε αβίαστα.

Στην προκειμένη περίπτωση θα ήθελα να βάλουμε την τιμή βάσει των προδιαγραφών, αν δεν σε πειράζει, συγκρίνοντας ίσως κατασκευές εκατοντάδων η και χιλιάδων Ευρώ! Φυσικά όλα αυτά αν τα επιτρέπει το AV CLUB! Γιατί απ' ότι βλέπεις θέλει να με στείλει για μπάνιο!

:bigcry:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γνωμε

Μετέφερα το ερώτημά σου σε αυτό το καινούριο tread για να παίξεις..
Βλέπεις ότι όλοι το διασκεδάζουμε και περνάμε όμορφα...Μπορείς να κάνεις
και σύ το ίδιο χωρίς να εκφραστείς άσχημα η προκλητικά στα υπόλοιπα μέλη..
Σε αντίθετη περίπτωση όλα μπορούν να συμβούν....:D

Αυτό είναι πρωτοφανές! Μου θυμίζεις την ποινή σε περίπτωση που θα εκφραστώ άσχημα... Μα συνεχώς δέχομαι προκλήσεις και δεν απαντάω!

Αντίθετα σε εκείνους που προκαλούν πραγματικά δεν έχεις απευθύνει ούτε μία παρατήρηση!

:bike:

Συνήθως βάζουμε την τιμή vs. τις επιδόσεις, όχι μόνο τις προδιαγραφές..

Ακριβώς γιατί κορυφαίες προδιαγραφές δεν σημαίνει απαραίτητα και κορυφαίος ήχος.

Οπότε, εγώ θα χαρώ πολύ αν μας πεις ότι βρήκες το τάδε DAC που κάνει 100 και παίζει παπάδες δίπλα π.χ. στο Benchmark, αλλά δεν θα μου πει τίποτα αν μου πεις ότι το τάδε DAC κάνει 100 και έχει καλύτερες προδιαγραφές από π.χ. το Benchmark.

Αυτό λένε και τα παιδιά πιο πάνω.

Δεν νομιζω οτι το Avclub θελει να στειλει κανεναν για μπανιο,εκτος αν υπαρχουν λογοι.Αυτο ομως ειναι δουλεια των διαχειριστων και οχι δικη μου,εγω το μονο που μπορει να κανω ειναι να κρινω την ορθοτητα η οχι της αποφασης τους και την δικη σου σταση,σαν απλο μελος.Καλο θα ειναι παντως,μιλωντας γενικα,να μην φερνουμε σε δυσκολη θεση τους διαχειριστες,γιατι δεν εχουν καμμια διαθεση ουτε να μπαναρουν κανεναν ανευ λογου,ουτε και νατρωνε την ψυχουλα τους με το τι γραφει ο καθενας απο μας.
Στην ουσια του θεματος,οπως το θετεις ,εγω προσωπικα ,το βρισκω ακαιρο και χωρις ουσια.Η σχεση τιμης προς αποδοση εχει ,μερικως,καποια ουσιαστικη αξια.Η παραμετρος που βαζεις εσυ-τιμη-προδιαγραφες,ειναι κατα την ταπεινη μου γνωμη ανεδαφικη.Προσωπικα εχω ενα αρχαιο dac για το μουσειο θα ελεγα,παιζει μονο 44.1 και 16,τι να κανω να παω να το πεταξω ,επειδη το Χ dac ,παιζει 192-48?Ακουγεται το σουπερ-ντουπερ dac καλλιτερα απο το δικο μου αρχαιο?αυτο μας ενδιαφερει.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γ

Αυτό είναι πρωτοφανές! Μου θυμίζεις την ποινή σε περίπτωση που θα εκφραστώ άσχημα... Μα συνεχώς δέχομαι προκλήσεις και δεν απαντάω!

Αντίθετα σε εκείνους που προκαλούν πραγματικά δεν έχεις απευθύνει ούτε μία παρατήρηση!

:bike:

Εσύ είσαι στη μπούκα...:D

Θα μάθουμε τελικά για ποιό dac πρόκειται η θα φορτώσουμε καμμιά
50αριά σελίδες με μετρήσεις και σενάρια?

Last edited:
Απάντηση: Re: Ενα Dac...

Συνήθως βάζουμε την τιμή vs. τις επιδόσεις, όχι μόνο τις προδιαγραφές..

Ακριβώς γιατί κορυφαίες προδιαγραφές δεν σημαίνει απαραίτητα και κορυφαίος ήχος.

Οπότε, εγώ θα χαρώ πολύ αν μας πεις ότι βρήκες το τάδε DAC που κάνει 100 και παίζει παπάδες δίπλα π.χ. στο Benchmark, αλλά δεν θα μου πει τίποτα αν μου πεις ότι το τάδε DAC κάνει 100 και έχει καλύτερες προδιαγραφές από π.χ. το Benchmark.

Αυτό λένε και τα παιδιά πιο πάνω.

Ναι αλλά τότε θα έπρεπε να κάνουμε συγκριτικές ακροάσεις σε όλα όσα μηχανήματα τυχόν μας ενδιαφέρουν! Πράγμα εφικτό για κάποιον όπως εσύ που είσαι του χώρου αλλά ανέφικτο για κάποιον όπως εγώ που είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο να διαθέσει τόσο χρόνο και προσπάθεια!

Αντιστρέφω λοιπόν το ερώτημα: υπάρχει κάποιο DAC με τις ίδιες η και καλύτερες προδιαγραφές που να μην ακούγεται άριστα;

:nounder:

πιο = ποσοτικος προσδιορισμος
ποιο = ερωτηματικη αντωνυμια

οσον αφορα την αξιοπιστια των διαφορων ριβιου, μηπως θυμαστε τα καλυτερα συστηματα της δικης μασ εκθεσης 2009 συμφωνα με τα 6 φεγγαρια???

Μαλλον δεν γινομαστε εμεις κατανοητοι,σε οσα γραφουμε.Οι οποιες προδιαγραφες του οποιου μηχανηματος,δεν σου δινουν κατ αναγκη το ιδιο αποτελεσμα,μπορει καλλιτερο,μπορει χειροτερο ,μπορει παρεμφερες.Βγαλε απο το μυαλο σου τις προδιαγραφες,βαλτε τες σε ενα συρταρι και ακου με τα αυτια σου και συγκρινε με τα αυτια σου,γιατι με αυτα θα ακους ,οχι με τις προδιαγραφες

Και με την αδεια των διαχειριστων ελπιζω,σου θετω και το εξης ερωτημα. Το ραντεβου με μια διμετρη ξανθια -μελαχροινη κουκλαρα με ολες τις <προδιαγραφες>,προεξοφλει οτι θα περασεις καλα μαζι της?

Καπετανιε αν ο νεανιας συνεχιζει να <παρακουει> βαλτον για τιμωρια να τριψει τα μπρουτζινα

Μαλλον δεν γινομαστε εμεις κατανοητοι,σε οσα γραφουμε.Οι οποιες προδιαγραφες του οποιου μηχανηματος,δεν σου δινουν κατ αναγκη το ιδιο αποτελεσμα,μπορει καλλιτερο,μπορει χειροτερο ,μπορει παρεμφερες.Βγαλε απο το μυαλο σου τις προδιαγραφες,βαλτε τες σε ενα συρταρι και ακου με τα αυτια σου και συγκρινε με τα αυτια σου,γιατι με αυτα θα ακους ,οχι με τις προδιαγραφες

Αυτό φίλε Πέτρο είναι μία γενική αρχή για τους, (hifindelisτες όλου του κόσμου ενωθείτε!), ωχ! συγνώμη αλλά είμαι παλιός και μου έρχονται διάφορα σλόγκαν του παρελθόντος! Τέλος πάντων σαν παλιός που είμαι είναι αδύνατον να μην γνωρίζω την βασική αρχή που αναφέρεις!

Το σπουδαίο στην προκειμένη είναι να δούμε ένα DAC των 1.000 η των 2.000
έχει καλύτερες προδιαγραφές; Και το πόσο καλά παίζει το βλέπουμε και αυτό!

Αν όμως έχει τις ίδιες η κατώτερες προδιαγραφές μήπως σου γεννάει την απορία κατά πόσο έχει κριθεί σωστά σε περίπτωση που θεωρείται ότι παίζει καλύτερα;

:bandit:

Ποιο απο τα μερη που αποτελουν ενα dac εχει καλλιτερες η χειροτερες προδιαγραφες?το τσιπακι,το αναλογικο τμημα η η τροφοδοσια.
Πρωτα θα ακουσω το οποιο dac και επειτα θα ασχοληθω με την τιμη του,και μαλιστα θα ακουσω οσα μπορω περισσοτερα ,θα βγαλω ενα πρωτο συμπερασμα και αφου μαθω την τιμη θα τα ξανακουσω,για να δω αν τα παραπανω ευρω που ζηταει το καθε dac αξιζουν και τα επιπλεον χρηματα
Τωρα με συγχωρεις αλλα παω να πιω το ουζακι μου,καλο μεσημερι

ζητω συγγνωμη αλλα οποιαδηποτε συγκριση μεταξυ γυναικων και ντακ οχι μονο δεν με εξιταρει αλλα και δικαιωνει αυτους που λενε οτι το χαιενδ ειναι υποκαταστατο .............. και αυτο με χαλαει.........

Re: Απάντηση: Re: Ενα Dac...

Ναι αλλά τότε θα έπρεπε να κάνουμε συγκριτικές ακροάσεις σε όλα όσα μηχανήματα τυχόν μας ενδιαφέρουν! Πράγμα εφικτό για κάποιον όπως εσύ που είσαι του χώρου αλλά ανέφικτο για κάποιον όπως εγώ που είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο να διαθέσει τόσο χρόνο και προσπάθεια!

Αντιστρέφω λοιπόν το ερώτημα: υπάρχει κάποιο DAC με τις ίδιες η και καλύτερες προδιαγραφές που να μην ακούγεται άριστα;

:nounder:

Δεν θα έλεγα ότι "είμαι του χώρου" περισσότερο από τον οποιονδήποτε. Αν θέλω να αλλάξω DAC, αναγκαστικά θα ακολουθήσω τη γνωστή διαδικασία..

Περί προδιαγραφών, αλλά και περί ήχου, πως ορίζεται το "άριστα", και τελικά με ποιο κριτήριο διαλέγει κάποιος DAC?

Γιατί, αν μου πεις ότι θα κοιτάξεις π.χ. το SNR, θα σου πω ότι αποκλείεται να ξεχωρίσεις με το αυτί δυο DAC που η μόνη διαφορά τους είναι ότι το ένα έχει 115db SNR και το άλλο 125db.

Status
Not open for further replies.