Ενα Dac...

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Ενα Dac...

...Το ραντεβου με μια διμετρη ξανθια -μελαχροινη κουκλαρα με ολες τις <προδιαγραφες>,προεξοφλει οτι θα περασεις καλα μαζι της?

Κλείσε μου σε παρακαλώ ένα ραντεβού για ένα τέστ...Οι προδιαγραφές
δείχνουν άψογες...Θα σου πώ μετά τι παίζει!!

ζητω συγγνωμη αλλα οποιαδηποτε συγκριση μεταξυ γυναικων και ντακ οχι μονο δεν με εξιταρει αλλα και δικαιωνει αυτους που λενε οτι το χαιενδ ειναι υποκαταστατο .............. και αυτο με χαλαει.........

Μην πείς τίποτα....Σε κατάλαβα απ´τη φωνιή...Τέλος!

Απάντηση: Re: Ενα Dac...

ζητω συγγνωμη αλλα οποιαδηποτε συγκριση μεταξυ γυναικων και ντακ οχι μονο δεν με εξιταρει αλλα και δικαιωνει αυτους που λενε οτι το χαιενδ ειναι υποκαταστατο .............. και αυτο με χαλαει.........

Δεν εγινε συγκριση μεταξυ dac και γυναικων,αλλα μεταξυ του τροπου που εξετασουμε το καθε τι.Οι προδιαγραφες σε dac,phono κλπ,αυτοκινητα,ρολογια ,κλπ μπορει να μας δωσουν μια σχετικη εικονα,αλλα οχι την πληρη.Τωρα ,επι της ουσιας,κανενα αντικειμενο ουτε dac,ουτε ενισχυτης ,ουτε οτιδηποτε αλλο αψυχο υλικο,μπορει να υποκαταστησει-αντικαταστησει την συντροφια μιας ωραιας κυριας .Αρκει βεβαια οι πιθανες πολυ ωραιες εξωτερικες προδιαγραφες της κυριας να ακολουθουνται και με αντιστοιχες εσωτερικες

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ενα Dac...

Κλείσε μου σε παρακαλώ ένα ραντεβού για ένα τέστ...Οι προδιαγραφές
δείχνουν άψογες...Θα σου πώ μετά τι παίζει!!

Δυστυχως πολλες φορες ,στην πραξη,αυτων των προδιαγραφων κυριες ,πασχουν απο αλλα ειδους συνδρομα και συνηθως τα τεστ καταληγουν σε αποτυχια.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γνωμες για ενα DAC με καλη αν

Φίλε μου αφού βαριέσαι γιατί δεν πας με τους άλλους για...μπάνιο;

τεκμηριωμένο... θα πάω, δεν τίθεται ζήτημα... έχει και ήλιο, καλά θα ναι.

ααα! δηλαδή τόση ώρα μιλάμε για dac με pll synthesizer για το clock.. πες το ντε να τελειώνουμε.. cs2000+κρυσταλλάκι=2-3$ 2 tcxo+hf relay= 15-20$. ημίμετρα τα λέμε συνήθως αυτά.

Ανταποδίδω τις ευχές. Καλό μπάνιο. Και προσοχή στις τσούχτρες. :ADFADF1: -bye-

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γνωμες για ενα DAC

ααα! δηλαδή τόση ώρα μιλάμε για dac με pll synthesizer για το clock.. πες το ντε να τελειώνουμε.. cs2000.....

Με λιγότερο από 1 ppm σφάλμα! (Συγκριτικά: hiface με δύο ρολόγια: λιγότερο από 5 ppm σφάλμα...).

Εδώ:

http://www.cirrus.com/en/pubs/proBulletin/CS2000_PB_0807.pdf

:chinese:

1ppm σφάλμα στη συχνότητα. άλλο το Phase noise (του cs2000 pll synthesizer προφανως).

νομίζω τελείωσα με το thread, ξανααποσύρομαι στα χωράφια της diy μετά την παιδαγωγική εκδρομή.

1ppm σφάλμα στη συχνότητα. άλλο το Phase noise (του cs2000 pll synthesizer προφανως).

νομίζω τελείωσα με το thread, ξανααποσύρομαι στα χωράφια της diy μετά την παιδαγωγική εκδρομή.

Θάρθω και γω μπας και ξεστραβωθώ!

:laugh:

Re: Απάντηση: Γνωμες για ενα DAC με καλη αναλογικη εξοδο

Άραγε ένα DAC με τις παρακάτω προδιαγραφές πόσο πρέπει να κάνει;

192/24 bit digital converter : 127 db SNR
Dynamic range : 124 db
SIGNAL/NOISE RATIO : 124 db
Crosstalk @ 1 KHZ : 132 db
THD & N (1 KHZ - 3 db) : 0.0003 %
frequency response : <10 - 90 KHZ (-3 db)

JITTER : 120 ps

0002043D.gif

Δώσε ένα 50άρι ευρώ και πάρτο!.....:D

50.000 ευρά.

Φτάνουν δύο απαντήσεις;

:worshippy: :flipout:

παρολη την πλακα εχει σημασια για τους διαχειριστες να αναρτησουν καπου τι ειναι troll, τις επιπτωσεις απο το τρολινκ κλπ, ωστε οποιοιος οπως ο κωστας απο την diy εχει μια ορεξη να μας δωσει τα φωτα του εδω, να μην φευγει απαγοητευμενος. βεβαια, δεν μπορω να πω, υπηρξαν παρεμβασεις για συμορφωση, αλλα τελικα το φαινομενο εχει επαναληψιμοτητα...

:worshippy: :flipout:

παρολη την πλακα εχει σημασια για τους διαχειριστες να αναρτησουν καπου τι ειναι troll, τις επιπτωσεις απο το τρολινκ κλπ, ωστε οποιοιος οπως ο κωστας απο την diy εχει μια ορεξη να μας δωσει τα φωτα του εδω, να μην φευγει απαγοητευμενος. βεβαια, δεν μπορω να πω, υπηρξαν παρεμβασεις για συμορφωση, αλλα τελικα το φαινομενο εχει επαναληψιμοτητα...

Φίλε μου θεωρώ τις παρατηρήσεις σου εντελώς απαράδεκτες!

Κανείς δεν εμπόδισε τον Κώστα να δώσει τα φώτα του!

Εκτός άν η έρευνα και η παράθεση στοιχείων εμποδίζει την προσφορά κάποιων μελών....

Βλέπεις η παρεμβάσεις προς συμμόρφωση υπήρξαν μονομερείς και έτσι εσύ αισθάνεσαι νομιμοποιημένος να λες αυτά που λες...

:bandit:

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Ενα Dac...

Κανείς δεν εμπόδισε τον Κώστα να δώσει τα φώτα του!

Κρίμα να απαξιώνεις άλλη μια φορά με τον τρόπο σου τα μέλη μας.
Ειδικά όσους είχαν καλή πρόθεση αλλά έπεσαν σε αδιέξοδο.
Αυτό που εμποδίζει πολλούς τελικά είναι η συμπεριφορά σου.

Status
Not open for further replies.