Ενα δίλλημα...

BIOS

AVClub Fanatic
19 June 2006
15,781
Σχεδόν έχω αποφασίσει να πάρω την Sony 40w4000 στα 1275 E...
Σήμερα όμως βρήκα την Samsung LE40N87 στα 850 Ε...
40άρες LCD και οι δύο true hd κλπ...
Βέβαια η Sony είναι "άλλο" μηχάνημα, αλλά και η διαφορά τιμής μεγάλη... 425 Ε
Τί λέτε ?

(Η συγκεκριμμένη εταιρία που δίνει τόσο την Samsung δεν εμφανίζεται στο skroutz.. Φυσικά θα επαληθεύσω την τιμή και τηλεφωνικά... Πάντως στο skroutz η φτηνότερη τιμή της είναι από την Ηχοέκφραση στα 950Ε... Μετά οι υπόλοιποι την δίνουν από 1220 ως 1775... Εχει πέσει τρέλα στα μαγαζιά λόγω τελευταίων ημερών εκπτώσεων και οτι θέλει ο καθένας ζητάει ?)

Last edited:
Κοιτα μεταξυ των δυο η W4000 ειναι απλα πολυ καλυτερη....τωρα αν το οικονομικό σε προβληματιζει υπαρχει και το μικρο αδερφακι της 40V4000 που φτανει την W4000 σε πολους τομεις

GeoGeo, το οικονομικό είναι πάντα ένα πρόβλημα... Τώρα, στην Αθήνα βρίσκω στο skroutz την 40w4000 1275 E και την 40v4000 1100 E... 175 E διαφορά δηλαδή και εδώ θα πήγαινα γιά την w σίγουρα...

Ατιμο marketing... κάθε 50 Ε που ανεβαίνεις βρίσκεις πάντα κάτι καλύτερο που λες ότι αξίζει την διαφορά...

Η W4000 ειναι στο επιπεδο της Samsung Α656 (και μπορει και παραπανω) οποτε καταλαβαινεις την διαφορα με την N87 που ηταν ενα σκαλοπατι κατω απο την Μ87 που αντικατασταθηκε απο την Α558...

ΟΚ τό'πιασα... Μου έκανε εντύπωση πάντως που στο skroutz δίνουν την N87 σε τέτοιες ψηλές τιμές και νόμισα ότι στα 850 Ε μπορεί να τους έπιανα κορόιδα... LOL...

τττην πππαπππαράγγειλα (40w4000 @ 1278 Ε) πππριν 2 λεπτά... ττρρρέμω από συγκίνηση...

(Νet-electric.gr, ετοιμοπαράδοτη γιά σήμερα το μεσημέρι, 4 χρόνια ελλ.εγγύηση, δωρεάν παράδοση στην Αττική, νέα παιδιά με αριστες κριτικές στο skroutz, πλήρη περιγραφή του εμπορεύματος στην ιστοσελίδα τους http://www.net-electric.gr/catalog/sony-kdl40w4000-sony-hellas-p-2342.html...

Last edited:
τττην πππαπππαράγγειλα (40w4000 @ 1278 Ε) πππριν 2 λεπτά... ττρρρέμω από συγκίνηση...

(Νet-electric.gr, ετοιμοπαράδοτη γιά σήμερα το μεσημέρι, 4 χρόνια ελλ.εγγύηση, δωρεάν παράδοση στην Αττική, νέα παιδιά με αριστες κριτικές στο skroutz, πλήρη περιγραφή του εμπορεύματος στην ιστοσελίδα τους http://www.net-electric.gr/catalog/sony-kdl40w4000-sony-hellas-p-2342.html...

Πες μας και εντυπώσεις από το συγκεκριμένο e-shop γιατί βλέπω ότι έχει καλές τιμές αλλά δεν έχω ψωνίσει ποτέ από κει μέχρι τωρα.

δεν παρέλαβα ακόμα, το μεσημέρι είπαν θα την στείλουν... Πρώτη φορά αγόρασα απο αυτούς αλλά διάβασα τα θετικά σχόλια στο skroutz και είχαν και την 2η χαμηλότερη τιμή... Εχθές είχα μιλήσει με το perfect shop (ίδια τιμή ) αλλά μου είπαν (ευγενέστατη και κατατοπιστική η κοπέλα) γιά παράδοση σε 7-8 εργάσιμες, να καταθέσω ένα ποσό πχ 200 Ε σε τραπ.λογαριασμό τους για να εκτελεστεί η παραγγελία, να προσθέσω 10 Ε στα μεταφορικά + 4 Ε γιά κάτι που δεν θυμάμαι... Σύγκρινα και τις κριτικές στο skroutz και προτίμησα τους net electric... Ελπίζω να μην μου αλλάξουν την γνώμη...

Ελπιζω να μεινεις ευχαριστημενος.

Με τηλεοπτικο σημα και DVD η εικονα ειναι πολυ καλη ενω με HD απο BluRay ειναι κορυφαια.-bye-

Δυστυχως δεν την εχω δοκιμασει με mkv και παρομοια αρχεια για να σου πω και γι'αυτα...

Ευχαριστώ παιδιά ! Να είστε καλά !

Πάντως θέλει πολύ ψάξιμο η αγορά και οι τιμές δεν είναι καθόλου fix...
Για παράδειγμα στο α μαγαζί βρίσκεις πχ. μια Sony 800 E και στο β την βρίσκεις 1100, (γιά τέτοιες διαφορές μιλάμε) την στιγμή που στο α βρίσκεις την Toshiba 900 και στο β 700. Δηλαδή κάθε εταιρεία δίνει φτηνά μιά tv που κάποια άλλη την δίνει ακριβά... Βρήκα στα Seios-Euronics την Samsung LE40N87 850 E την στιγμή που στο skroutz εμφανίζεται σε τιμές από 950 κατώτερη, μέχρι 1775 ανώτερη... http://www.skroutz.gr/s/31051/Samsung-LE40N87BD-40%22.html?keyphrase=LE40N87

Βεβαια το παραπάνω εμπορικό φαινόμενο συναντάται παντού όπου υπάρχει ένα (εξ'αρχής) υπερβολικό κέρδος από τους εμπλεκόμενους. Αυτό σημαίνει οτι αγοράζουμε ακριβά και οι εταιρείες τα έχουν βρεί με τους πωλητές. Κάτι που δεν μπορεί να γίνει στον κόσμο της πληροφορικής όπου οι τιμές από μαγαζί σε μαγαζί (μεγάλου κύκλου εργασιών) διαφέρουν 2-5%...

Last edited: